![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj současný počítač právě teď je Dell Dimension B110, Specs = Intel stísněný. 4 HT, paměti = 333 a 400MHz DDR, SDRAM. Max = 2 GB pevný disk 40GB = Pro maximální herní hardware, co bych měl upgradovat, aby je. * A pro všechny ostatní plus' vás převýšení dej mi prosím sdělte na hraní. **: Hra Hraju nejvíce je Americas armády v případě, že pomůže. |
|
| |||
| |||
| Ty je uvedeno, kolik paměti může mít na maxium, ale kolik to je nyní? Pokud si jen chcete hrát americké armády na tuto věc v docela dobré nastavení, než bych doporučit. Č 2 GB (2 x 1 GB) a 256 MB PCI grafické karty. Také záleží na vašem procesoru, pokud je to pitty 1.4/1.6 nebo 1,8 GHz procesor. Já bych doporučit získání 2.4/2.8 nebo dokonce 3 GHz Pentium 4 procesor. Všechny upgrade a to vše by stálo asi $ 150 na 200 dolarů. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to notebook, nebo Desktop?
| |||
| |||
| I googled to a je to desktopové |
|
| |||
| |||
| No já bych opustit CPU sám, většina P4 to budou stále 99% nových věcí. Ale nevíme, co rychlost P4 máte? Nemusíte říkat, kolik RAM máte buď jen max tak nemůže opravdu poradit, potřebujete-li více. Nejlepší by bylo upgradovat grafickou kartu, ale ještě nevíme, co máte v současnosti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemyslím si, že je možné provést upgrade tohoto modelu. Neexistuje žádné grafické karty na základní desce, takže jsou přilepená na palubě se grafiku. PCI grafické karty jsou v současné době obtížné získat a pravděpodobně nebude za námahu.
| |||
| |||
| Neexistuje PCIx16 slot čarodějnice je vyrobena speciálně pro grafické karty. Ale jsou tu běžné PCI sloty a můžete zapojit do těchto grafických karet. Eliáš |
|
| |||
| |||
| Citace:
Vy jste se lépe, jak se nové desky a grafické karty a montáž to vše v nové věci. |