![]() |
|
| |||
| |||
| Τρέχουσες υπολογιστή μου τώρα είναι η Dell Διάσταση B110, Χαρακτηριστικά = Intel πεντ. 4 HT, μνήμη = 333, και 400MHz DDR, SDRAM. = Max 2GB σκληρό δίσκο 40GB = Για μέγιστη gaming τι υλικό θα πρέπει να κάνω αναβάθμιση για να το επιτρέπει. * Και για οποιοδήποτε άλλο συν »επίκλισης μπορείτε να μου δώσετε για gaming πείτε. **: Το να παίξω το παιχνίδι είναι πιο Αμερικη αν Στρατού που βοηθά. |
|
| |||
| |||
| Μιλήσατε για την ποσότητα μνήμης που μπορεί να έχει σε maxium, αλλά πόσο θα κάνει τώρα; Αν απλά θέλετε να παίξετε στρατός της Αμερικής σχετικά με αυτό το πράγμα σε πολύ καλή ρυθμίσεις από ό, τι θα συνιστούσα. 2 GB Mem (2 x 1 GB) 256 MB και μια κάρτα γραφικών PCI. Επίσης, ανάλογα με τον επεξεργαστή σας, αν είναι ένα pitty 1.4/1.6 ή 1.8 GHz επεξεργαστή. Είχα αρχίσει να συστήσει 2.4/2.8 ή ακόμα και 3 GHz επεξεργαστή Pentium 4. Όλοι και όλα αυτά αναβάθμιση θα κόστιζε πιθανώς $ 150 έως $ 200. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι ένα laptop ή desktop;
| |||
| |||
| I googled και αυτό είναι ένα desktop |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν Είχα αφήσει την CPU και μόνο, τα περισσότερα P4 του θα εξακολουθεί να εκτελείται το 99% των νέων stuff. Όμως, δεν γνωρίζουμε ποια ταχύτητα P4 έχετε; Δεν πω πόση μνήμη RAM έχετε είτε, απλώς το μέγιστο, ώστε δεν μπορεί να συμβουλεύει, εάν χρειαστείτε περισσότερες. Best αναβάθμιση θα ήταν μια κάρτα γραφικών αλλά και πάλι, δεν γνωρίζουμε τι έχουμε σήμερα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν νομίζω ότι μπορείτε να αναβαθμίσετε αυτό το μοντέλο. Δεν υπάρχει κάρτα γραφικών στη μητρική πλακέτα του διαθέσιμου χρόνου χρήσης, έτσι ώστε να έχουν κολλήσει με εποχούμενη γραφικά. PCI κάρτες γραφικών είναι πλέον δύσκολο να κάνουμε και ίσως δεν αξίζει τον κόπο.
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει PCIx16 slot μάγισσα γίνεται ειδικά για κάρτες γραφικών. Αλλά υπάρχουν κανονικές PCI διαθέσιμου χρόνου χρήσης και μπορείτε να συνδέσετε σε αυτές τις κάρτες γραφικών. Ελάιζα |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Είστε σε καλύτερη θέση να είναι μια νέα μητρική πλακέτα και κάρτα γραφικών και την τοποθέτησή της σε όλα τα νέα περίπτωση. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τι να αγοράσετε; Χρειάζονται ένα Ευρεία οθόνη για Dell Dimension 2400. | Glen Randall | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 7 Νοεμβρίου 2009 18:52 |
| Dell Dimension 5100 δεν θα εκκίνησης | JSN | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 29 Οκτωβρίου, 2009 08:44 |
| Dell Dimension RAM Upgrade Troubles | HeadWound | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 29 Σεπτέμβρη 2009 05:08 |
| Αύξηση Ram Dell Διάσταση 4600 | felliott11756 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 7η Σεπτεμβρίου 2007 17:13 |
| Dell Διάσταση 2400 | tomc_020 | Γενική Συζήτηση Hardware | 13 | 14 Ιουν 2007 07:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |