![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj trenutni računalu odmah je Dell Dimension B110, Specifikacije = Intel suzdržan. 4 HT, memorija = 333, i 400 DDR, SDRAM. Max = 2GB hard disk 40GB = Za maksimalnu gaming hardware što trebam nadograditi kako bi se dozvolilo to. * I za bilo koju drugu plus' cant vas, dajte mi za gaming molim recite. **: Igra sam igrati najviše Americas Army, ako to pomaže. |
|
| |||
| |||
| Vi spominje koliko memorije može imati maxium, ali koliko je to sada? Ukoliko pravedan ištanje to igra America's Army na ovu stvar na prilično dobro postavke nego bih preporučiti. Mem 2 GB (2 x 1 GB) i 256 MB PCI grafičkom karticom. Također, ovisno o vašem procesoru, ako je to pitty 1.4/1.6 ili 1,8 GHz procesor. Preporučio bih uzimajući 2.4/2.8 ili čak 3 GHz Pentium 4 procesora. Sve i Sva ova nadogradnja će vjerojatno cijenu 150 $ na 200 $. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li laptop ili desktop?
| |||
| |||
| Googled sam ga i to je za desktop |
|
| |||
| |||
| Pa bih CPU ostaviti na miru, većina P4-a i dalje će pokrenuti 99% novih stvari. Ali mi ne znamo što brzina P4 imate? Ne reći koliko RAM-a imate bilo, tek toliko max stvarno ne mogu savjetovati, ako vam treba više. Najbolje bi bilo nadogradnju grafičke kartice, ali opet, mi ne znamo što trenutno imate? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne mislim da možete nadograditi taj model. Nema utor za grafičke kartice na matičnoj ploči, tako da se zaglavi sa onboard grafika. PCI grafičke kartice su sada teško dobiti i vjerojatno ne isplati truda.
| |||
| |||
| Nema PCIx16 utor vještica je napravio posebno za grafičke kartice. Ali postoje normalni PCI utora, a možete priključiti grafičke kartice u tim. Ilija |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ti si se bolje uzimajući novu matičnu ploču i grafičke kartice i podesavanje je sve u novom slučaju. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Što kupiti? Potreba za widescreen monitor Dell Dimension 2400. | Glen Randall | Graphics Cards & Monitors | 7 | 7. studeni 2009 18:52 |
| Dell Dimension 5.100 Won't Boot | JSN | General Hardware Chat | 7 | 29 listopad 2009 08:44 |
| Dell Dimension RAM Upgrade Troubles | HeadWound | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 29 rujan 2009 05:08 |
| Povećanje Ram Dell Dimension 4600 | felliott11756 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 7. Sep 2007 17:13 |
| Dell Dimension 2400 | tomc_020 | General Hardware Chat | 13 | 14. lipnja 2007 07:14 |
| Thread Tools | |
| |