![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Jelenlegi számítógép most a Dell Dimension B110, Specs = Intel pent. 4 HT, memória = 333, és 400MHz DDR, SDRAM. Max = 2GB merevlemezként = 40GB A legnagyobb szerencsejáték milyen hardver upgrade kell, hogy engedjenek. * És egyéb plusz "you cant add nekem a szerencsejáték kérjük értesítse. **: A játékot játszom a legfontosabb az, hogy ha Amerika Hadsereg segít. |
|
| |||
| |||
| Említette, hogy mennyi memóriát tud Maximális rendelkezik, de mennyit jelent ez most? Ha akarom játszani az amerikai hadsereg ezzel a dolog nagyon jó beállításokat, mint én is ajánlom. 2 GB Memória (2 x 1 GB) és egy 256 MB PCI grafikus kártyát. Szintén függően processzor, ha a pitty 1.4/1.6 vagy 1,8 GHz-es processzorral. Szeretnék ajánlani tudnak 2.4/2.8 vagy akár 3 GHz-es Pentium 4 processzort. Minden mindezt upgrade költsége valószínűleg $ 150 és 200 dollár. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez egy laptop vagy asztali?
| |||
| |||
| Én googled, és ez egy desktop |
|
| |||
| |||
| Hát én hagyja békén a CPU, a legtöbb P4's továbbra is fut 99%-a az új cucc. De nem tudom, milyen sebességgel P4 van? Nem mondom, hogy mennyi RAM akkor sem, csak max így nem igazán tanácsot, ha szüksége van több. Best korszerűsítése lenne a grafikus kártya, de megint nem tudjuk, mi van jelenleg? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem hiszem, hogy van-e, hogy a frissítési modellt. Nincs grafikus kártya slot az alaplapon így megragadt A fedélzeti grafika. PCI grafikus kártyák most nehezen kap, és valószínűleg nem éri meg a fáradságot.
| |||
| |||
| Nincs PCIx16 résidő boszorkány áll kifejezetten a grafikus kártyákat. De vannak rendes PCI résidők és akkor dugó grafikus kártyák azokat. Elijah |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Te jobban ki kapok egy új alaplap és a grafikus kártya és felszerelése az egész egy új helyzet. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mi lehet megvásárolni? Szükségem van egy szélesképernyős monitor a Dell Dimension 2400. | Glen Randall | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | November 7, 2009 18:52 |
| Dell Dimension 5.100 Won't Boot | JSN | Általános fémáru Chat | 7 | Október 29, 2009 08:44 |
| Dell Dimension RAM Upgrade zavargások | HeadWound | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | Szeptember 29, 2009 05:08 |
| Növekvő Ram Dell Dimension 4600 | felliott11756 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 7. 2007 Szeptember 17:13 |
| Dell Dimension 2400 | tomc_020 | Általános fémáru Chat | 13 | 14. június 2007 07:14 |
| Téma eszközök | |
| |