![]() |
|
| |||
| |||
| המחשב הנוכחי שלי עכשיו הוא ממד של Dell B110, מפרט אינטל = סגור ומסוגר. 4 מחצית, זיכרון = 333, ו 400MHz DDR, SDRAM. מקסימלי = 2GB כונן קשיח 40GB = להשגת המשחק מה אני צריך לשדרג את החומרה על מנת לאפשר את זה. * ובשביל כל האחרים פלוס 'לתת לך צביעות אותי אנא ספר המשחקים. **: אני משחק את המשחק הכי הרבה הוא צבא ארה"ב כי אם עוזר. |
|
| |||
| |||
| אתה הזכיר כמה זיכרון הוא יכול לקבל בבית maxium, אבל עד כמה זה חייב עכשיו? אם אתה פשוט רוצה לשחק אמריקה של הצבא על זה דבר די טוב לעבר הגדרות ממה שאני ממליץ. מ 2 GB (2 x 1 GB) ו 256 MB PCI כרטיס המסך. כמו כן, בהתאם מעבד, אם זהו pitty 1.4/1.6 או 1.8 Ghz המעבד. הייתי ממליץ לקבל 2.4/2.8 או אפילו 3 Ghz מעבד פנטיום 4. וכל זה כל השדרוג יעלה כנראה על 150 $ 200 $. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם זה מחשב נייד או שולחן העבודה?
| |||
| |||
| אני googled זה וזה שולחני |
|
| |||
| |||
| ובכן אני מעוניין להשאיר את CPU לבד, ברוב של P4 ימשיך לפעול 99% של דברים חדשים. אבל אנחנו לא יודעים מה המהירות P4 יש לך? אתה לא אומר כמה זיכרון RAM יש לך גם, רק אז מקסימום לא באמת יכול לייעץ לך, אם צריך יותר. השדרוג הטוב ביותר יהיה כרטיס המסך, אבל שוב, אנחנו לא יודעים מה יש לך כעת? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא חושב שאתה יכול לשדרג את הדגם. אין מקום מתאים כרטיס המסך על לוח האם, כך שאתה תקוע עם onboard גרפיקה. כרטיסי מסך PCI כיום קשה להשיג ואת כנראה לא שווה את המאמץ.
| |||
| |||
| אין מקום מתאים PCIx16 המכשפה נעשית במיוחד עבור כרטיסי מסך. אבל יש בדרך כלל PCI משבצות ואתה יכול לתקוע תקע גרפיקה הכרטיסים האלה. Elijah |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אתה יותר טוב ממני הם מקבלים חדש לוח האם וכרטיס המסך ואת זה כל מדידה חדשה למקרה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מה לקנות? צריך עבור צג מסך רחב של Dell Dimension 2400. | גלן רנדל | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 7 נובמבר 2009 18:52 |
| Dell Dimension 5100 לא יבצע אתחול | JSN | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 29 אוקטובר 2009 08:44 |
| שדרוג זיכרון RAM Dell Dimension צרות | HeadWound | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 29 ספטמבר 2009 05:08 |
| הגדלת ראם ממד של Dell 4600 | felliott11756 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 7 ספטמבר 2007 17:13 |
| ממד Dell 2400 | tomc_020 | כללי חומרה צ 'אט | 13 | 14th יוני 2007 07:14 |
| שרשרת כלים | |
| |