![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano dabartinis kompiuteris dabar yra Dell Dimension B110, Specifikacijos = Intel uždarytas. 4 HT atmintis = 333, o 400MHz DDR, SDRAM. Max = 2GB kietasis diskas = 40GB Maksimalų žaidimo kokią įrangą reikia atnaujinti, kad ji. * Ir už visus kitus plius "you cant give me žaidimų pasakykite. **: Žaidimas groju dažniausiai yra Americas Army, jei tas padeda. |
|
| |||
| |||
| Minėjote, kiek atminties ji gali turėti maxium, bet kiek ji dabar? Jei tiesiog norite žaisti America's Army šis dalykas ne labai gerai parametrus kaip aš norėčiau rekomenduoti. Mem 2 GB (2 x 1 GB) ir 256 MB PCI grafikos plokštę. Taip pat priklauso nuo tavo procesoriaus, jei jis pitty 1.4/1.6 arba 1,8 GHz procesorius. I'd recommend getting 2.4/2.8 ar net 3 GHz Pentium 4 procesoriumi. Visi ir visa tai atnaujinti, kainuos tikriausiai $ 150 iki $ 200. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai nešiojamas ar stalinis?
| |||
| |||
| Aš googled jis ir jo Desktop |
|
| |||
| |||
| Na aš palikti CPU vien dauguma P4's vis dar skaičiuoti 99% naujų dalykų. Tačiau mes nežinome, kas greičio P4 turite? Jūs negalite pasakyti, kiek RAM turite arba tiesiog Max todėl negali tikrai patarti, jei jums reikia daugiau. Geriausias atnaujinimas būtų vaizdo plokštė, bet vėlgi, mes nežinome, ką dabar turi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemanau, kad jūs galite patobulinti šį modelį. Nėra grafika kortelės lizdą pagrindinėje plokštėje, todėl jūs negalite išeiti su borto grafika. PCI vaizdo plokščių dabar sunku ir, ko gero ne verta.
| |||
| |||
| Nėra PCIx16 lizdas ragana yra pagamintas specialiai video kortai. Bet yra normalus PCI ir galite prijungti korteles, tais. Elijas |
|
| |||
| |||
| Citata:
You're yra geriau gauti naują plokštės ir vaizdo plokštės ir montavimo visų naujų atvejų. |