![]() |
|
| |||
| |||
| Mana pašreizējā datora tiesības tagad ir Dell Dimension B110, Specs = Intel pent. 4 HT, memory = 333 un 400MHz DDR SDRAM. Max = 2GB cietais disks = 40GB Maksimāli spēļu kādi hardware man vajadzētu uzlabot, lai tā. * Un citus plus "Jūs nevar man spēļu, lūdzu izstāstiet to. **: Game I play visvairāk Americas Army, ja tas palīdz. |
|
| |||
| |||
| Jūs minējāt, cik daudz atmiņas tā var būt, maxium, bet cik daudz tas ir tagad? Ja vēlaties spēlēt America's Army par šo lietu ir diezgan labs iestatījumiem nekā es ieteiktu. 2 GB Mem (2 x 1 GB) un 256 MB PCI Graphics card. Tāpat atkarībā no jūsu procesors, ja tas pitty 1.4/1.6 vai 1.8 GHz procesors. I'd iesakām 2.4/2.8 vai pat 3 GHz Pentium 4 procesoru. Visi un viss modernizācija varētu izmaksas iespējams, $ 150 līdz $ 200. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas klēpjdatoru vai galda?
| |||
| |||
| Es googled, un tas ir desktop |
|
| |||
| |||
| Nu es lūdzu atstāt CPU vien, vairums P4 gribu vēl palaist 99% no jaunajiem stuff. Bet mēs nezinām, kas ātruma P4 jums ir? Jums nav pateikt, cik daudz RAM jums ir vai nu tikai max tāpēc nevar patiešām ieteikt, ja jums nepieciešams vairāk. Labākais jauninājums būtu grafikas karte, bet atkal, mēs nezinām, kas jums šobrīd ir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es nedomāju, ka jūs varat jaunināt šo modeli. Nav grafikas kartes slots uz mātesplates, lai jūs ko iesākt ar borta grafika. PCI grafikas kartes ir tagad grūti un, iespējams, nav vērts piepūli.
| |||
| |||
| Nav PCIx16 spēļu ragana ir tieši grafikas kartes. Bet tur ir normāli PCI slots, un jūs varat kontaktdakšu grafikas kartes tos. Elijah |
|
| |||
| |||
| Quote:
Jūs esat ir labāk iegūt jaunu mātesplati un grafikas kartes, un tas uzstādīšanai visu jaunu lietu. |
![]() |
|
| Bookmarks |