![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Curent calculatorul meu acum este de Dell Dimension B110, Specificaţiile = Intel Pent. 4 HT, memorie = 333, şi 400MHz DDR, SDRAM. Max = 2GB hard-disk = 40GB Pentru maxim de jocuri, ce hardware ar trebui să-mi permite upgrade-ul la el. * Si pentru orice alt plus "da-mi tu cant pentru jocuri, vă rugăm să spuneţi. **: Jocul joc este cel mai Americi Armata în cazul în care vă ajută. |
|
| |||
| |||
| Aţi menţionat cât de mult de memorie poate avea la maxium, dar cât de mult nu au acum? Dacă vrei doar sa joace America armata cu privire la acest lucru destul de bine la setările decât aş recomanda. 2 GB Mem (2 x 1 GB) 256 MB şi o placă grafică PCI. De asemenea în funcţie de pe procesor, în cazul în care acesta este un pitty 1.4/1.6 sau 1.8 GHz procesor. Aş recomanda obţinerea unei 2.4/2.8 sau chiar 3 GHz Pentium 4 procesor. Toate şi Toate această actualizare, probabil, ar costa 150 $ la 200 $. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este un laptop sau desktop?
| |||
| |||
| I googled acesta si este un desktop |
|
| |||
| |||
| Ei bine Aş lăsa singur procesor, cea mai mare parte a P4 vor rula în continuare 99% din noi. Dar noi nu stiu ce viteza P4 aveţi? Nu spun cât de mult RAM aţi fie, pur şi simplu de max deci nu poate sfătui-adevăr, dacă aveţi nevoie de mai mult. Cel mai bun ar fi un upgrade de placă grafică, dar din nou, nu ştim ce aveţi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu cred că aveţi posibilitatea să faceţi upgrade ca model. Nu există nici o placă grafică de slot de pe placa de bază, astfel încât să se blocheaza la bord cu grafica. PCI carduri grafice sunt acum greu să-şi probabil că nu merită efortul.
| |||
| |||
| Nu e nici PCIx16 slot care este făcut special pentru carduri grafice. Dar sunt obişnuit sloturi PCI şi vă puteţi conecta la grafică în aceste carduri. Ilie |
|
| |||
| |||
| Citat:
Esti mai bine de pe placa de bază pentru o nouă achiziţie şi placă grafică şi de instalare, toate într-un nou caz. |
![]() |
|
| Marcaje |