![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj súčasný počítač práve teraz je Dell Dimension B110, Specs = Intel stiesnené. 4 HT, pamäte = 333 a 400MHz DDR, SDRAM. Max = 2 GB pevný disk 40GB = Pre maximálny herný hardvér, čo by som mal upgradovať, aby ich. * A pre všetky ostatné plus' vás prevýšenia daj mi prosím povedzte na hranie. **: Hra Hraju najviac je Americas armády v prípade, že pomôže. |
|
| |||
| |||
| Ty je uvedené, koľko pamäte môže mať na maxium, ale koľko to je teraz? Ak si len chcete hrať americkej armády na túto vec v docela dobré nastavenie, ako by som odporučiť. Č 2 GB (2 x 1 GB) a 256 MB PCI grafické karty. Tiež záleží na vašom procesora, ak je to pitta 1.4/1.6 alebo 1,8 GHz procesor. Já bych odporučiť získanie 2.4/2.8 alebo dokonca 3 GHz Pentium 4 procesor. Všetky upgrade a to všetko by stálo asi $ 150 na 200 dolárov. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to notebook, alebo Desktop?
| |||
| |||
| I googled to a je to desktopové |
|
| |||
| |||
| No já bych opustiť CPU sám, väčšina P4 to budú stále 99% nových vecí. Ale nevieme, čo rýchlosť P4 máte? Nemusíte hovoriť, koľko RAM máte buď len max tak nemôže naozaj poradiť, ak potrebujete viac. Najlepšie by bolo upgradovať grafickú kartu, ale ešte nevieme, čo máte v súčasnosti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemyslím si, že je možné vykonať upgrade tohto modelu. Neexistuje žiadne grafickej karty na základnej doske, takže sú prilepené na palube sa grafiku. PCI grafické karty sú v súčasnosti ťažké získať a pravdepodobne nebude za námahu.
| |||
| |||
| Neexistuje PCIx16 slot čarodejnice je vyrobená špeciálne pre grafické karty. Ale sú tu bežné PCI sloty a môžete zapojiť do týchto grafických kariet. Eliáš |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Vy ste sa lepšie, ako sa nové dosky a grafické karty a montáž to všetko v nové veci. |