![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој тренутни рачунару одмах је Делл Дименсион Б110, Спецификације = Интел суздржан. 4 ХТ, меморија = 333, и 400 ДДР, СДРАМ. Макс = 2ГБ хард диск 40ГБ = За максималну гаминг хардуаре што требам надоградити како би се за допустити то. * И за било коју другу плус' цант вас, дајте ми за гаминг молим реците. **: Игра сам играти највише Америцас Армы, ако то помаже. |
|
| |||
| |||
| Ви помиње колико меморије може имати максиум, али колико је то сада? Уколико праведан оскудица за игра Америца'с Армы на ову ствар на прилично добро подешавања него бих препоручити. Мем 2 ГБ (2 кс 1 ГБ) и 256 МБ ПЦИ графичком картицом. Такође, овисно о вашем процесору, ако је то питты 1.4/1.6 или 1,8 ГХз процесор. Препоручио бих узимајући 2.4/2.8 или чак 3 ГХз Пентиум 4 процесора. Све и Сва ова надоградња ће вероватно цену $ 150 на $ 200. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је лаптоп или десктоп?
| |||
| |||
| Гооглед сам га и то је за десктоп |
|
| |||
| |||
| Па бих ЦПУ оставити на миру, већина П4-а и даље ће покренути 99% нових ствари. Али ми не знамо шта брзина П4 имате? Не рећи колико РАМ-а имате било, тек толико макс стварно не могу саветовати, ако вам треба више. Најбоље би било надоградњу графичке картице, али опет, ми не знамо што тренутно имате? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не мислим да можете надоградити тај модел. Нема слот за графичке картице на матичној плочи, тако да се заглави са онбоард графика. ПЦИ графичке картице су сада тешко добити и вероватно не исплати труда.
| |||
| |||
| Нема ПЦИкс16 слот вештица је направљен посебно за графичке картице. Али постоје нормални ПЦИ слот, а можете прикључити графичке картице у тим. Илија |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ти си се боље узимајући нову матичну плочу и графичке картице и Подесавање је све у новом случају. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Шта купити? Потреба за уидесцреен монитор Делл димензији 2400. | Клисура Рандал | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 7. новембар 2009 18:52 |
| Делл 5100 Димензије Уон'т боот | ЈСН | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 29 Окт 2009 08:44 |
| Делл Величина РАМ-а за надоградњу невоља | ХеадУоунд | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 29. Јул 2009 05:08 |
| Повећање Рам Делл Дименсион 4600 | феллиотт11756 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 7. Сеп 2007 17:13 |
| Делл Дименсион 2400 | томц_020 | Генерал Хардуаре Цхат | 13 | 14. јуна 2007 07:14 |
| Тхреад Тоолс | |
| |