![]() |
|
| |||
| |||
| Benim şu anki bilgisayar şimdi Dell Dimension B110, bir Özellikleri = Intel bastırılmış. 4 HT, Bellek = 333 ve 400MHz DDR, SDRAM. Maks = 2GB sürücü = 40GB sabit Maksimum oyun için donanım Bunu sağlamak için ne yükseltmek gerekir. * Ve oyun söyle lütfen bana verin cant diğer artı 'için. Eğer yardımcı olur **: Oyun benim en çalma Amerika Ordusu olduğunu. |
|
| |||
| |||
| Sen ancak maxium sahip ne kadar bellek, sözü ne kadar şimdi var mı? Daha ben tavsiye ederim Eğer bu şey üzerinde çok iyi ayarlara göre America's Army oynamak istiyorum. 2 GB Hafıza (2 x 1 GB) ve 256 MB PCI Grafik kartı. Eğer bir pitty 1.4/1.6 veya 1,8 GHz işlemcinin Ayrıca işlemciniz bağlı olarak. Bir 2.4/2.8 hatta 3 GHz Pentium 4 işlemci elde etmenizi tavsiye ederim. Tüm ve tüm bu yükseltme muhtemelen 150 $ 200 $ mal olacaktır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir dizüstü veya masaüstü mi?
| |||
| |||
| Ben googled ve bir masaüstü kullanıcısının |
|
| |||
| |||
| Evet yalnız CPU terk ediyorum, en P4 hala yeni şeyler 99% çalışacaktır. Ama size hangi hız P4 bilmiyorum? Ne kadar RAM ya, eğer daha fazla isterseniz sadece maksimum gerçekten tavsiye o kadar olabilir var demek değildir. En iyi yükseltme bir grafik kartı ama yine olurdu, biz şu anda ne olduğunu bilmiyorum? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben o modeli yükseltebilirsiniz sanmıyorum. Bu anakart böylece Teknede grafik üstlenmek konusunda herhangi bir grafik kartı yuvası olduğunu. PCI grafik kartları şimdi almak için ve muhtemelen çaba değer zor değildir.
| |||
| |||
| Özellikle grafik kartları için yapılan hiçbir PCIx16 yuvası cadı's. Ama normal bir PCI yuvası ve bu grafik kartları bağlayın olabilir. Baris |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
You're dışı yeni bir anakart ve aldığınızdan daha grafik kartı ve tüm yeni bir durumda montaj. |
![]() |
|
| Bookmarks |