![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій комп'ютер правою поточного Зараз Dell Dimension B110, Характеристики = Intel Pent. 4 HT, Memory = 333, і 400 МГц DDR, SDRAM. Макс = 2GB жорсткий диск 40GB = Для максимального ігор, яке обладнання має оновити, щоб вона. * І для будь-якої іншої плюс "Ви нахиляє дати мені сказати, пишіть. **: У грі я граю на самій Америці це армія, якщо це допомагає. |
|
| |||
| |||
| Ви згадали, скільки пам'яті воно може мати на maxium, але скільки вона зараз? Якщо ви просто хочете грати в армії США на цю річ в досить хорошому налаштуваннями, чому я б не рекомендував. Мем 2 Гб (2 х 1 Гб) і 256 MB PCI відеокарта. Також в залежності від вашого процесора, якщо він Пітті 1.4/1.6 або 1,8 ГГц. Я рекомендую взяти 2.4/2.8 або навіть 3 ГГц Pentium 4 процесор. Все і всі це оновлення, ймовірно, буде коштувати $ 150 до $ 200. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це ноутбук або настільний комп'ютер?
| |||
| |||
| Я Googled він і його робочий стіл |
|
| |||
| |||
| Ну, я б залишити тільки процесор, найбільш P4 все ще будуть працювати 99% нових речей. Але ми не знаємо, з якою швидкістю P4 вас є? Ви не говорите, скільки оперативної пам'яті у вас не існувало, тільки таким Макс не можемо повідомити, якщо Вам потрібно більше. Краще оновлення, будуть відеокарти, але знову ж таки не знаю, що ви є зараз? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не думаю, що ви можете оновити цю модель. Існує відсутній слот графічної карти на материнську плату так що ви застрягли з вбудованою графікою. PCI відеокарта зараз важко придбати і, ймовірно, не варто витрачених зусиль.
| |||
| |||
| Там немає відьом PCIx16 слот зроблені спеціально для відеокарт. Але є нормальні слота PCI, і ви можете підключити відеокарту до цих слів. Ілля |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ти достатньо отримати нових материнських плат і графічних карт і установку все це в новій справі. |