по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Dell E520 собственици пазете се!

Reply

Нишка Инструменти
Old 28-ми май 2007, 07:56
Член Група

просто имам сделка машина от Dell (E6600, 2GB др ..) всички те са базирани на шасито E520 и под £ 400, обаче нещата не са розови, че под предния капак. В PSU е глупости, си пикня бедните да бъда честен. Големите Рейтингът на релсите, но има 3 основни проблеми.

Първо, захранване е само 305W GRR ..... На второ място, PSU има само SATA Power, нито един MOLEX!! На трето място не е 6 Pin PCI-E правомощието, предвидено.

Така че моята евтин вариант игри е малко винт, ново захранване само за да подкрепят 8600GT/GTS е досадно. Има няколко 8600, че не се нуждаят от 6 Pin Plug власт, но не много. В 8600 се нуждае от 350 вата мин., но която да поеме напълно натоварен система, така че мога да рискувам.

така че внимавайте!
Old 28-ми май 2007, 08:01
Администратор Група

Ако искате да добавите карта за изпълнение GFX бих силно препоръчвам получаването на по-добро захранване, 350W просто няма да го нарежете.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28-ми май 2007, 08:01
Забранени група

Аз да си го някога толкова малко ядоса тогава г-н Милър? : D

Моята система: #

Процесор (и):
Intel p4
Дънната платка:
ECS 915pla2
RAM памет:
1GB
Графична карта (и):
ATI Radeon x1050
Звукова карта:
диамант Xtreme 7,1
Hard Drive (и):
160gb
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо устройство DVD + /-RW
Дело / PSU:
antech/x-power585
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
безжични
Монитор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операционна система (и):
Windows XP
Old 28-ми май 2007, 08:20
Член Група

ай, планът е да се поберат един от тези кученца, които се надяваме да не запържваме карам DVD.

http://thermaltech.co.uk/shop/therma...card-p-74.html

Ница система, освен за издаването Graphics.
Old 28-ми май 2007, 11:15
Номер на групата

Dell Bash!

Crappy PSU!

Обзалагам се, че можете да ме видите salivating може да не сте г-н Вълк.

Що се отнася до предната PSU слот въпреки че г-н Милър. Знаеш ли този ще бъде силен и buzzy нали? Всичко, с 40 мм вентилатор за охлаждане ще да звучи ужасно, особено след като той ще бъде в предната част на случая, така че ще бъде много по-натрапчиви.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 28-ми май 2007, 13:14
Член Група

Да buzzy и шумни loverly. По дяволите Dell кутии страхотно да се купи за офиса, но не и за дома някога .... Не мисля, че ще скъпя на PSU. За да замените PSU аз нужда да се наведе над монтаж релси, не е твърде много за един проблем, но си чисто нова кутия! Плюс Никога не съм годни нищо по-голям от 8600GTS, дължащи се на договореност Тази категория ... Никога не все някога да купя една игра.

Наздраве за слушане на проповед.
Old 28-ми май 2007, 13:52
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от mr_miller View Post
Да buzzy и шумни loverly. По дяволите Dell кутии страхотно да се купи за офиса, но не и за дома някога .... Не мисля, че ще скъпя на PSU. За да замените PSU аз нужда да се наведе над монтаж релси, не е твърде много за един проблем, но си чисто нова кутия! Плюс Никога не съм годни нищо по-голям от 8600GTS, дължащи се на договореност Тази категория ... Никога не все някога да купя една игра.

Наздраве за слушане на проповед.

Не се извини приятел, себе си и Дейв са били казва почти същото продължение на векове.

Виждам какво говориш за картата, аз се съмнявам един 8800 серията може би е удобно. Или X2900XT за този въпрос.

-Kanoakavirus
Old 29-ти май 2007 година, 09:01
Член Група

просто намери някой пуснете 8600GT в същия случай не probs Woot! ми ден, че има. Все пак не би го препоръчвам все пак. Серията ATI X1300 в него изглежда да тече върховен главнокомандващ много добре, но губи планета = загубена кауза. се надяваме, върховен главнокомандващ ще ме държи достатъчно зает, докато аз мога разрешение от госпожа да получите 8600GT. :) Взаимоотношения с игри и е трудно да се разбърква.
Old 30 Май 2007, 22:56
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от mr_miller View Post
просто намери някой пуснете 8600GT в същия случай не probs Woot! ми ден, че има. Все пак не би го препоръчвам все пак. Серията ATI X1300 в него изглежда да тече върховен главнокомандващ много добре, но губи планета = загубена кауза. се надяваме, върховен главнокомандващ ще ме държи достатъчно зает, докато аз мога разрешение от госпожа да получите 8600GT. :) Взаимоотношения с игри и е трудно да се разбърква.
Знам, че се чувстваш добре, тя е само добре с новия си създадена преди няколко месеца, защото "изненада" си с пачка, така че тя да отида пазаруване. Хей, я излезе от къщата и докато тя се строеше го didn't. Виж, винаги има начин;)

-Kanoakavirus
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc