![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| просто имам сделка машина от Dell (E6600, 2GB др ..) всички те са базирани на шасито E520 и под £ 400, обаче нещата не са розови, че под предния капак. В PSU е глупости, си пикня бедните да бъда честен. Големите Рейтингът на релсите, но има 3 основни проблеми. Първо, захранване е само 305W GRR ..... На второ място, PSU има само SATA Power, нито един MOLEX!! На трето място не е 6 Pin PCI-E правомощието, предвидено. Така че моята евтин вариант игри е малко винт, ново захранване само за да подкрепят 8600GT/GTS е досадно. Има няколко 8600, че не се нуждаят от 6 Pin Plug власт, но не много. В 8600 се нуждае от 350 вата мин., но която да поеме напълно натоварен система, така че мога да рискувам. така че внимавайте! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако искате да добавите карта за изпълнение GFX бих силно препоръчвам получаването на по-добро захранване, 350W просто няма да го нарежете.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз да си го някога толкова малко ядоса тогава г-н Милър? : D
| |||
| |||
| ай, планът е да се поберат един от тези кученца, които се надяваме да не запържваме карам DVD. http://thermaltech.co.uk/shop/therma...card-p-74.html Ница система, освен за издаването Graphics. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell Bash! Crappy PSU! Обзалагам се, че можете да ме видите salivating може да не сте г-н Вълк. Що се отнася до предната PSU слот въпреки че г-н Милър. Знаеш ли този ще бъде силен и buzzy нали? Всичко, с 40 мм вентилатор за охлаждане ще да звучи ужасно, особено след като той ще бъде в предната част на случая, така че ще бъде много по-натрапчиви.
|
| |||
| |||
| Да buzzy и шумни loverly. По дяволите Dell кутии страхотно да се купи за офиса, но не и за дома някога .... Не мисля, че ще скъпя на PSU. За да замените PSU аз нужда да се наведе над монтаж релси, не е твърде много за един проблем, но си чисто нова кутия! Плюс Никога не съм годни нищо по-голям от 8600GTS, дължащи се на договореност Тази категория ... Никога не все някога да купя една игра. Наздраве за слушане на проповед. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Не се извини приятел, себе си и Дейв са били казва почти същото продължение на векове. Виждам какво говориш за картата, аз се съмнявам един 8800 серията може би е удобно. Или X2900XT за този въпрос.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| просто намери някой пуснете 8600GT в същия случай не probs Woot! ми ден, че има. Все пак не би го препоръчвам все пак. Серията ATI X1300 в него изглежда да тече върховен главнокомандващ много добре, но губи планета = загубена кауза. се надяваме, върховен главнокомандващ ще ме държи достатъчно зает, докато аз мога разрешение от госпожа да получите 8600GT. :) Взаимоотношения с игри и е трудно да се разбърква. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |