![]() |
|
| |||
| |||
| Právě jsem smlouvat stroj od Dell (E6600, 2GB, atd. ..), to vše na základě e520 podvozku, a to za 400 liber, ale to není tak růžové pod kapotou. PSU je blbost, jeho moč chudý abych byl upřímný. Skvělé hodnocení na kolejích však existují 3 hlavní problémy. Za prvé je pouze 305 W PSU grr ..... Za druhé psů má pouze SATA napájecí, ani jeden molex!! Za třetí není 6 pin PCI-E napájení poskytovány. Takže moje levné herní varianta je trochu šroubované, nový PSU jen na podporu 8600GT/GTS je obtěžující. Existuje několik 8600, že nevyžadují napájení 6 pin konektor, ale ne mnoho. 8600 potřebuje min 350w, ale předpokládá, že plně naložený systém, a tak jsem mohl riskovat. tak pozor! |
|
| ||||
| ||||
| Pokud chcete přidat představení GFX kartu bych vřele doporučit získat lepší PSU, 350w prostě nehodlá snížit to. |
|
| |||
| |||
| Vsadím se, že si někdy tak trochu naštvaný pak pan Miller? : D |
|
| |||
| |||
| ano, v plánu je zařadit do jedné z těchto štěňat, což snad nebude smažit DVD. http://thermaltech.co.uk/shop/therma...card-p-74.html Nice systém s výjimkou udělování grafiky. |
|
| ||||
| ||||
| Dell bash! Mizerný psu! Vsadím se, že mě slinění, nemůže si pan Wolf. Pokud jde o přední slot psu když pan Miller. Víš, to je to, bude hlasitě a bzučící ne? Cokoli s 40mm ventilátorem pro chlazení bude znít hrozně, zvlášť pokud se bude na přední straně skříně, takže bude o to více rušivé.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| yep bzučící a hlučné Loverly. Zatraceně velké krabice Dell zakoupit na úřadu, ale ne pro domácí vůbec .... Copak si myslí, že by se šetřit na psu. Chcete-li nahradit psu musím ohnout montážní lišty, ne příliš vydání, ale její zbrusu nové okno! Navíc jsem nikdy nevejdou nic větší než 8600GTS kvůli uspořádání BTX ... Don't ever ever ever koupit jeden na hru. cheers pro poslech rant. Naposledy upravil mr_miller, 28.května 2007 v 13:22. |
|
| ||||
| ||||
| Citace:
Nemusí omlouvat kluk, já a Dave si říkal skoro stejný věky. Vidím, co říkáš o kartě, pochybuji, 8800 série mohl by fit. Nebo X2900XT na to přijde.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| jen našel někdo běží 8600GT v téže věci žádné probs woot! made my day, který má. Stále by však nedoporučoval. ATI X1300 v něm se zdá být vrchním velitelem opravdu dobře, ale prohrál planeta = ztracený případ. doufejme, že vrchní velitel bude držet mě dost práce, až jsem si povolení od pani dostat 8600GT. :) Vztahy a her je obtížné míchat. |
|
| ||||
| ||||
| Citace:
![]() |
| Záložky |
| Thread Nástroje | |
| |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Dimension E520 a Vista - Adobe Instalovat / Odinstalovat Problémy | leilanigal | Obecné Software Chat | 2 | 28. únor 2009 04:46 |
| Ram, co bude fungovat v mém Dell E520 | Obdélné | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 22. ledna 2009 12:20 |
| Pozor na disky Maxtor | LCD Monitor | Drives & Removable Media | 15 | 8. srpen 2007 11:11 |
| Jakékoliv podnikatelů tady? | Hybr! D | Vypnout Téma diskuze | 6 | 5. červen 2007 21:30 |
| Drobné živnostníky? | quinda | Vypnout Téma diskuze | 2 | 17. listopadu 2006 05:51 |