![]() |
|
| |||
| |||
| Έχεις μόνο μια συμφωνία από την Dell μηχανή (E6600, 2GB, κλπ. ..), όλα με βάση την e520 εξέδρα και κάτω από £ 400, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ρόδινα ότι κάτω από το καπό. Το PSU είναι χάλια, τις φτωχές κατουρήσω για να είμαστε ειλικρινείς. Μεγάλη ειδικότητες των σιδηροδρόμων, ωστόσο, υπάρχουν 3 βασικά προβλήματα. Κατ 'αρχάς είναι μόνο το PSU 305W grr ..... Δεύτερον, το PSU έχει μόνο SATA εξουσία, δεν είναι μόνο ένας molex!! Τρίτον, δεν υπάρχει 6 pin PCI-E εξουσία που παρέχεται. Έτσι μου φθηνή επιλογή παιχνιδιού είναι λίγο βιδωτούς, ένα νέο PSU μόνο και μόνο για να στηρίξει μια 8600GT/GTS είναι ενοχλητικό. Υπάρχουν μερικά του 8600 που δεν απαιτούν μια 6 pin βύσμα εξουσία, αλλά δεν πολλούς. Το 8600 χρειάζεται ένα λεπτό 350w αλλά ότι αναλαμβάνει πλήρως φορτωμένο σύστημα, γι 'αυτό ίσως κίνδυνο. προκειμένου να προσέχεις! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν θέλετε να προσθέσετε μια κάρτα επιδόσεων GFX Θα ιδιαίτερα η επίτευξη καλύτερου PSU, 350w μόνο δεν πρόκειται να κόβουμε.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θεωρώ σας ποτέ τόσο λίγο ενοχλημένος ο κ. Μίλερ; : D
| |||
| |||
| Μάλιστα, το σχέδιο πρέπει να χωράει ένα από αυτά τα κουτάβια, η οποία ελπίζουμε ότι δεν θα γόνου DVD. http://thermaltech.co.uk/shop/therma...card-p-74.html Νίκαια σύστημα εκτός από το θέμα γραφικών. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell bash! Crappy PSU! Σίγουρα μπορείτε να με δει salivating δεν μπορεί να σας κ. Wolf. Όσον αφορά το μέτωπο του διαθέσιμου χρόνου χρήσης PSU αν ο κ. Miller. Ξέρεις thats θα είναι δυνατά και buzzy δεν είναι; Οτιδήποτε με έναν ανεμιστήρα 40 χιλιοστών για την ψύξη θα είναι τρομερό ήχο, ειδικά εφόσον θα είναι στο μέτωπο της υπόθεσης, ώστε θα είναι πολύ πιο διεισδυτικές.
|
| |||
| |||
| Ναι buzzy και θορυβώδη loverly. Ανάθεμα την Dell κουτιά μεγάλη για να αγοράσει το γραφείο για το σπίτι, αλλά δεν ποτέ .... Δεν πιστεύω ότι θα κολοβώ για το PSU. Για να αντικαταστήσετε το PSU πρέπει να πέφτουν την τοποθέτηση σιδηροτροχιών, δεν πάρα πολύ από ένα θέμα, αλλά το ένα ολοκαίνουργιο κουτί! Πλέον θα ήθελα ποτέ δεν ταιριάζει κάτι μεγαλύτερο από ένα 8600gts λόγω της BTX ρύθμιση ... Μην ποτέ ποτέ ποτέ να αγοράσει ένα παιχνίδι. cheers για να ακούτε το αλαζονικό. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Μην συγγνώμη μου, εγώ και ο Dave έχουν λένε λίγο πολύ το ίδιο για τις ηλικίες. Θα δείτε τι σας λέει για την κάρτα, αμφιβάλλω μία σειρά 8800 θα μπορούσε να ταιριάζει. Ή μια X2900XT για αυτό το θέμα.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| μόλις βρεθεί κάποιος εκτελεί μια 8600GT στην ίδια υπόθεση, δεν probs Woot! γίνει μου μέρα που έχει. Παρόλα αυτά δεν θα το συστήσει όμως. Η ATI X1300 σε φαίνεται να τρέχει ανώτατο διοικητή πραγματικά καλά, αλλά έχασε τον πλανήτη = χαμένη υπόθεση. ελπίζω ανώτατο διοικητή μου θα κρατήσει αρκετά απασχολημένος μέχρι i μπορούν άδεια από την κυρά, ώστε να προκύψουν οι 8600gt. :) Οι σχέσεις και το παιχνίδι είναι δύσκολο να αναμειγνύεται. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Διάσταση E520 και Vista - Adobe Install / Uninstall Προβλήματα | leilanigal | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 28 Φεβ 2009 04:46 |
| Τι Ram θα λειτουργήσει κατά τη δική μου Dell E520 | Επιμήκης | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 22 Ιαν 2009 12:20 |
| Beware of Maxtor Δίσκοι | LCD Monitor | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 15 | 8η Αυγούστου 2007 11:11 |
| Κάθε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εδώ; | Hybr! Δ | Off Topic Συζήτηση | 6 | 5 Ιουν 2007 21:30 |
| Κάθε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων; | quinda | Off Topic Συζήτηση | 2 | 17 Νοε 2006 05:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |