manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Dell E520 vlasnici oprez!

Reply

Thread Tools
Old 28 svibanj 2007, 07:56
Member Group

Default Dell E520 vlasnici oprez!

pravedan je dobio jeftino stroj iz Mali dolina (E6600, 2gb, itd. ..) a sve se temelje na e520 šasije i ispod 400 £, međutim, stvari nisu toliko ružičasta pod poklopac motora. PSU je sranje, njegov pišati siromašan da bude iskren. Velika ocjene na tračnice ipak postoje 3 glavne probleme.

Prvo je samo PSU 305W grr ..... Drugo SATA PSU ima samo vlast, ni jedan molex!! Treće ne postoji 6 pin PCI-E snagu pod uvjetom.

Tako je moj jeftini igranje mogućnost je malo pijan, novi PSU samo za podršku 8600GT/GTS je neugodno. Postoji nekoliko je 8.600 koji ne zahtijevaju dodatak 6 pin moć, ali ne mnogo. 8.600 potreba min 350w, ali da pretpostavlja u potpunosti učita sistem, tako da ja mogu to rizik.

stoga oprez!
Old 28 svibanj 2007, 08:01
Administrator Group

Ako želite dodati karticu izvođenje GFX ja bih visoko preporučiti uzimajući bolji PSU, 350W samo ne ide to cut it.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28 svibanj 2007, 08:01
Zabranjen Group

JA uzeti to tvoj sve tako lagano iživciran onda gospodine Miller? : D

My System: #

Procesor (i):
Intel P4
Matične ploče:
ECS 915pla2
RAM memorija:
1GB
Grafička kartica (e):
ATI Radeon x1050
Sound Card:
diamond Xtreme 7,1
Tvrdi disk (i):
160GB
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
bežični
Monitor (e):
109b6 Philips 19 "CRT
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 28 svibanj 2007, 08:20
Member Group

Da, plan je da odgovara jednom od tih štenaca, koji će, nadamo se ne pržiti DVD pogon.

http://thermaltech.co.uk/shop/therma...card-p-74.html

Nice sustav osim Graphics pitanje.
Old 28 svibanj 2007, 11:15
Donatorska Grupa

Dell bash!

Jebani PSU!

JA kladiti se možete vidjeti mene salivating can't you Mr Wolf.

Što se tiče prednji utor PSU iako gospodin Miller. Vi znate taj će se i glasno buzzy zar ne? Ništa s 40mm ventilatorom za hlađenje će zvuk strašno, pogotovo jer će se na prednjem slučaju, tako da će biti puno više nametljiv.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 28 svibanj 2007, 13:14
Member Group

Yep buzzy i glasan loverly. Prokleta dolina kutije velik to kupiti za ured, ali ne i za dom zauvijek .... Nije li mislite da će biti štedljiv na PSU. Za zamjenu PSU trebam savijati preko montaže tračnica, ne previše, ali pitanje je potpuno novi okvir! Plus Identifikacija 'nikada stane ništa veći od 8600gts, zbog BTX aranžman ... Ne ikada ikada ikada kupiti u igru.

klicati za slušanje dreka.
Old 28 svibanj 2007, 13:52
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by mr_miller View Post
Yep buzzy i glasan loverly. Prokleta dolina kutije velik to kupiti za ured, ali ne i za dom zauvijek .... Nije li mislite da će biti štedljiv na PSU. Za zamjenu PSU trebam savijati preko montaže tračnica, ne previše, ali pitanje je potpuno novi okvir! Plus Identifikacija 'nikada stane ništa veći od 8600gts, zbog BTX aranžman ... Ne ikada ikada ikada kupiti u igru.

klicati za slušanje dreka.

Ne ispriku fella, ja i Dave su govoreći ljepušan velik dio isti za uzraste.

Vidim što govoriš o kartici, sumnjam 8.800 serija mogla bi stati. Ili X2900XT za taj tvar.

-Kanoakavirus
Old 29 svibanj 2007, 09:01
Member Group

pravedan postaviti netko trčanje 8600GT u istom predmetu ne WOOT probs! napravio moj dan koji je. Još uvijek ne bi to ipak preporučiti. ATI X1300 u čini se da trčanje vrhovni zapovjednik stvarno dobro, ali je izgubio planeta = izgubljene uzrok. nadajmo se vrhovni zapovjednik zadržat će mi zauzet dovoljno dok ja mogu dopuštenje od gospođa doći 8600GT. :) Odnosi igre i teško ih je miješati.
Old 30 svibanj 2007, 22:56
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by mr_miller View Post
pravedan postaviti netko trčanje 8600GT u istom predmetu ne WOOT probs! napravio moj dan koji je. Još uvijek ne bi to ipak preporučiti. ATI X1300 u čini se da trčanje vrhovni zapovjednik stvarno dobro, ali je izgubio planeta = izgubljene uzrok. nadajmo se vrhovni zapovjednik zadržat će mi zauzet dovoljno dok ja mogu dopuštenje od gospođa doći 8600GT. :) Odnosi igre i teško ih je miješati.
Znam osjeća dobro, ona je samo u redu sa mojim novim graditi nekoliko mjeseci prije, jer sam 'iznenađen' joj se s vatom kako bi mogla ići u kupovinu. Hej, je izašao iz kuće dok sam bila zgrada it up to nije. Vidiš, uvijek postoji metoda;)

-Kanoakavirus
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.