kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Dell E520 tulajdonosoknak beware!

Reply

Téma eszközök
Old Május 28, 2007, 07:56
Csoport tagja

Default Dell E520 tulajdonosoknak beware!

Most kaptam egy akciós gépet a Dell (E6600, 2gb stb ..) az összes alapul, E520 alváz és alá £ 400, de a dolgok nem ilyen rózsás a motorháztető alatt. A PSU is szar, a húgy szegény hogy őszinte legyek. Nagy minősítések a sínek azonban vannak 3 fő probléma.

Először is a tápegység csak 305 W grr ..... Másodszor a psu csupán SATA táp, nem egy molex!! Harmadsorban nincs 6 tűs PCI-E hatalmat adni.

Szóval olcsó játék lehetőség egy kicsit csavart, egy új PSU csak azért, hogy támogassa a 8600GT/GTS is bosszantó. Van néhány 8.600 azon, hogy nem követelik meg a 6 pin hálózati csatlakozó, de nem sokan. A 8.600 szüksége van egy min 350 W-os, de feltételezi, hogy a teljesen megterhelt rendszer, tehát én is kockáztatni.

úgy vigyázz!
Old Május 28, 2007, 08:01
Administrator Group

Ha szeretne hozzáadni egy teljesítmény GFX kártya I would nagyon ajánlom egyre jobb PSU, 350W egyszerűen nem fogja csökkenteni azt.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Május 28, 2007, 08:01
Tiltott Group

Felteszem, az alig láthatóan idegesítette majd Miller úr? : D -

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Május 28, 2007, 08:20
Csoport tagja

Igen, a terv az, hogy illeszkedjen egy ilyen kiskutya, ami remélhetőleg nem megpirítjuk a DVD meghajtót.

http://thermaltech.co.uk/shop/therma...card-p-74.html

Nice rendszerből, kivéve a grafika kérdés.
Old Május 28, 2007, 11:15
Donor Group

Dell bash!

Tré PSU!

Fogadok, hogy nem lát engem salivating nem tudsz Gerd WOLF.

Ami az első slot psu bár Miller úr. Jól tudod, hogy amit lesz hangos és buzzy nem? Bármi, egy 40 mm-es ventilátor a hűtéshez fog hang borzalmas, különösen azért, mert lesz az első az ügy úgy lesz, hogy sokkal többet tolakodó.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Május 28, 2007, 13:14
Csoport tagja

yep buzzy és lármás loverly. Dell rohadt nagy dobozokat vásárolni az irodában, de nem az otthoni soha .... Nem gondoltam volna, hogy fukarkodik a tápegység. Helyettesíteni a psu vennem, hogy hajolj a szerelősínek, nem túl nagy probléma, de egy teljesen új doboz! Plusz Soha nem fér semmi nagyobb, mint egy 8600GTS miatt a BTX elrendezés ... Soha ne vegyél egy soha soha a játék.

hurrá hallgatta a hanta.
Old Május 28, 2007, 13:52
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by mr_miller View Post
yep buzzy és lármás loverly. Dell rohadt nagy dobozokat vásárolni az irodában, de nem az otthoni soha .... Nem gondoltam volna, hogy fukarkodik a tápegység. Helyettesíteni a psu vennem, hogy hajolj a szerelősínek, nem túl nagy probléma, de egy teljesen új doboz! Plusz Soha nem fér semmi nagyobb, mint egy 8600GTS miatt a BTX elrendezés ... Soha ne vegyél egy soha soha a játék.

hurrá hallgatta a hanta.

Nem kérek barátom, jómagam és Dave is mondta nagyjából ugyanaz a korosztály.

Látom, mit mondasz erről a kártyát, kétlem, egy 8.800 sorozatok lehetett volna alkalmas. Vagy egy X2900XT ami azt illeti.

-Kanoakavirus
Old Május 29, 2007, 09:01
Csoport tagja

Most találtam valakit fut 8600GT-ben ugyanabban az ügyben nem probs woot! tette, hogy az én napom van. Még mindig nem javasolnám mégis. Az ATI X1300-ban úgy tűnik, hogy fuss Supreme Commander igazán jól, de a Lost Planet = elveszett ügy. remélhetőleg Supreme Commander fogja nekem elég mozgalmas, amíg tudok engedélyt az asszonyt kap a 8600GT. :) Kapcsolatok és játék nehéz összekeverni.
Old Május 30, 2007, 22:56
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by mr_miller View Post
Most találtam valakit fut 8600GT-ben ugyanabban az ügyben nem probs woot! tette, hogy az én napom van. Még mindig nem javasolnám mégis. Az ATI X1300-ban úgy tűnik, hogy fuss Supreme Commander igazán jól, de a Lost Planet = elveszett ügy. remélhetőleg Supreme Commander fogja nekem elég mozgalmas, amíg tudok engedélyt az asszonyt kap a 8600GT. :) Kapcsolatok és játék nehéz összekeverni.
Tudom, hogy jól érezze magát, ő volt csak rendben van az én új építésű néhány hónappal ezelőtt, mert "meglepett" neki egy köteg úgy tudott menni bevásárolni. Hé, vitte ki a házból, miközben voltam kiépítése didnt azt. Látod, mindig van mód;)

-Kanoakavirus
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Dimension E520 és Vista - Adobe telepítése / eltávolítása problémák leilanigal General Chat szoftver 2 28. február 2009 04:46
Milyen Ram fog működni az én Dell E520 Hosszúkás Processzorok, alaplapok és RAM 6 22. január 2009 12:20
Óvakodj a Maxtor meghajtók LCD monitor Drives & Removable Media 15 8. augusztus 2007 11:11
Minden cégtulajdonosok itt? Hybr! D Off Topic Discussion 6 5. jún 2007 21:30
Minden kisvállalkozás tulajdonosok? quinda Off Topic Discussion 2 17. november 2006 05:51
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.