![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Most kaptam egy akciós gépet a Dell (E6600, 2gb stb ..) az összes alapul, E520 alváz és alá £ 400, de a dolgok nem ilyen rózsás a motorháztető alatt. A PSU is szar, a húgy szegény hogy őszinte legyek. Nagy minősítések a sínek azonban vannak 3 fő probléma. Először is a tápegység csak 305 W grr ..... Másodszor a psu csupán SATA táp, nem egy molex!! Harmadsorban nincs 6 tűs PCI-E hatalmat adni. Szóval olcsó játék lehetőség egy kicsit csavart, egy új PSU csak azért, hogy támogassa a 8600GT/GTS is bosszantó. Van néhány 8.600 azon, hogy nem követelik meg a 6 pin hálózati csatlakozó, de nem sokan. A 8.600 szüksége van egy min 350 W-os, de feltételezi, hogy a teljesen megterhelt rendszer, tehát én is kockáztatni. úgy vigyázz! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha szeretne hozzáadni egy teljesítmény GFX kártya I would nagyon ajánlom egyre jobb PSU, 350W egyszerűen nem fogja csökkenteni azt.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Felteszem, az alig láthatóan idegesítette majd Miller úr? : D -
| |||
| |||
| Igen, a terv az, hogy illeszkedjen egy ilyen kiskutya, ami remélhetőleg nem megpirítjuk a DVD meghajtót. http://thermaltech.co.uk/shop/therma...card-p-74.html Nice rendszerből, kivéve a grafika kérdés. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell bash! Tré PSU! Fogadok, hogy nem lát engem salivating nem tudsz Gerd WOLF. Ami az első slot psu bár Miller úr. Jól tudod, hogy amit lesz hangos és buzzy nem? Bármi, egy 40 mm-es ventilátor a hűtéshez fog hang borzalmas, különösen azért, mert lesz az első az ügy úgy lesz, hogy sokkal többet tolakodó.
|
| |||
| |||
| yep buzzy és lármás loverly. Dell rohadt nagy dobozokat vásárolni az irodában, de nem az otthoni soha .... Nem gondoltam volna, hogy fukarkodik a tápegység. Helyettesíteni a psu vennem, hogy hajolj a szerelősínek, nem túl nagy probléma, de egy teljesen új doboz! Plusz Soha nem fér semmi nagyobb, mint egy 8600GTS miatt a BTX elrendezés ... Soha ne vegyél egy soha soha a játék. hurrá hallgatta a hanta. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Nem kérek barátom, jómagam és Dave is mondta nagyjából ugyanaz a korosztály. Látom, mit mondasz erről a kártyát, kétlem, egy 8.800 sorozatok lehetett volna alkalmas. Vagy egy X2900XT ami azt illeti.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Most találtam valakit fut 8600GT-ben ugyanabban az ügyben nem probs woot! tette, hogy az én napom van. Még mindig nem javasolnám mégis. Az ATI X1300-ban úgy tűnik, hogy fuss Supreme Commander igazán jól, de a Lost Planet = elveszett ügy. remélhetőleg Supreme Commander fogja nekem elég mozgalmas, amíg tudok engedélyt az asszonyt kap a 8600GT. :) Kapcsolatok és játék nehéz összekeverni. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Dimension E520 és Vista - Adobe telepítése / eltávolítása problémák | leilanigal | General Chat szoftver | 2 | 28. február 2009 04:46 |
| Milyen Ram fog működni az én Dell E520 | Hosszúkás | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 22. január 2009 12:20 |
| Óvakodj a Maxtor meghajtók | LCD monitor | Drives & Removable Media | 15 | 8. augusztus 2007 11:11 |
| Minden cégtulajdonosok itt? | Hybr! D | Off Topic Discussion | 6 | 5. jún 2007 21:30 |
| Minden kisvállalkozás tulajdonosok? | quinda | Off Topic Discussion | 2 | 17. november 2006 05:51 |
| Téma eszközök | |
| |