![]() |
|
| |||
| |||
| יש רק הסכם המכונה מ Dell (E6600, 2GB וכו '..) הכל מבוסס על שלדה e520 ותחת £ 400, אולם הדברים לא כל כך ורוד תחת מכסה מנוע. את PSU הוא שטויות, העניים שלה שתן על מנת להיות כנים. נהדר דירוגים על Rails עם זאת יש 3 בעיות עיקריות. ראשית רק את PSU 305W grr ..... שנית את PSU SATA יש רק כוח, לא אחת molex! שלישית, אין 6 PIN PCI-E הכוח שסופקו. אז את המשחק אפשרות זולה היא קצת דפוק, PSU חדשה רק כדי לתמוך 8600GT/GTS הוא מרגיז. יש כמה של 8600, אשר אינן דורשות כוח 6 PIN תקע, אך לא הרבה. את צריכה 8600 מינימום 350w אבל זה מבוסס על ההנחה של המערכת נטען במלואו, אז אולי זה סיכון. כך beware! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם ברצונך להוסיף כרטיס הביצועים GFX הייתי ממליצים מאוד לקבל יותר PSU, 350w רק הוא לא הולך לחתוך את זה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לוקח את זה פעם כל כך מעט אז annoyed מר מילר? : D
| |||
| |||
| כן, התוכנית היא אחת שתתאים גורים אלה, אשר בתקווה לא לטגן את ה-DVD. http://thermaltech.co.uk/shop/therma...card-p-74.html נחמד מערכת למעט גרפיקה הבעיה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell bash! Crappy PSU! אני בטוח שאתה יכול לראות אותי אתה לא יכול salivating מר וולף. באשר מול משבצת PSU למרות מר מילר. אתה יודע thats הולך להיות חזק ו Buzzy אתה לא? כל דבר עם 40mm מעריץ של הקירור עומדת נשמע נורא, במיוחד כאשר הוא יהיה בבית מול המקרה כך יהיה הרבה יותר פולשניות.
|
| |||
| |||
| Buzzy ועל כן רעשני loverly. לעזאזל Dell תיבות נהדר לרכוש עבור המשרד הביתי, אך לא עבור אי פעם .... לא חושב שהם היו לקמץ על PSU. כדי להחליף את PSU אני צריך להתכופף על כנה Rails, גם לא ממש בעיה אבל את התיבה חדש! בנוסף, מעולם לא הייתי בכושר משהו גדול יותר מאשר 8600gts עקב BTX את הסדר ... האם אי פעם אי פעם לא פעם אחת כדי לקנות את המשחק. Cheers עבור את מקשיבה לדבר בטרוף. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
האם לא להתנצל בחור, ודייב את עצמי כבר די הרבה אומרים את אותו הדבר עבור הגילאים. אני רואה מה אתה אומר על הכרטיס, אני ספק של 8800 בסדרה היה יכול להתאים. או X2900XT עבור בעלי חשיבות.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| פשוט נמצא מישהו מפעיל 8600GT, באותו מקרה לא probs woot! עשה לי את היום שיש לו. עדיין לא ממליצים על זה בכל זאת. ב-X1300 של ATI נראה להפעיל המפקד העליון ממש טוב, אבל איבד את הכוכב = לגרום לאיבוד. אני מקווה המפקד העליון ימשיך לי מספיק עסוק עד שאני יכול אישור כדי לקבל את missus את 8600gt. :) וכן קשרים Gaming קשה לערבב. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ממד E520 Vista ו - Adobe התקנה / הסרה בעיות | leilanigal | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | -28 פברואר 2009 04:46 |
| מה ראם יעבוד לי E520 של Dell | מאורך | CPUs, Motherboards & RAM | 6 | 22 ינואר 2009 12:20 |
| Beware של Maxtor כונני | צג LCD | כוננים & נשלפת | 15 | 8 אוגוסט 2007 11:11 |
| כל בעלי עסקים כאן? | Hybr! ד | דיון Off topic | 6 | ה -5 בחודש יוני 2007 21:30 |
| כל בעלי עסקים קטנים? | quinda | דיון Off topic | 2 | -17 נובמבר 2006 05:51 |
| שרשרת כלים | |
| |