![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| just got sandėris mašina Dell (E6600, 2GB tt ..) visos grindžiamas e520 važiuoklė ir po 400 £, tačiau viskas yra ne tai, kad rožinis pagal variklio dangčio. PSU yra šūdas, jos Piss Poor būti sąžiningas. Didžiosios reitingus bėgiai vis dėlto yra 3 pagrindines problemas. Pirma PSU tik 305W GRR ..... Antra PSU turi tik SATA galią, o ne vieną Molex!! Trečia nėra 6 pin PCI-E galia sąlyga. Taigi mano pigūs žaidimo variantas yra šiek tiek prisukamas, nauja PSU tik remti 8600GT/GTS erzina. Yra keletas 8.600's, kad nereikia 6 pin maitinimo kištuką, bet ne daug. 8.600 poreikius min 350W, bet mano, kad pilnai pakrautas sistemos, todėl galiu rizikuoti. Saugokis! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei norite įdėti rezultatus GFX kortelės Aš labai rekomenduoju gauti geresnį PSU 350W tik nesiruošia mažinti jį.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš tai savo kada tiek nedaug annoyed tada R. Miller? : D
| |||
| |||
| Aye, planas turi atitikti vieną iš šių šuniukų, kuris tikiuosi nebus mailiaus DVD diską. http://thermaltech.co.uk/shop/therma...card-p-74.html Nicos sistema, išskyrus Grafika klausimą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Dell" bash! Crappy PSU! I bet matote mane salivating can't you Gerd Wolf. Kalbant apie visą lizdą PSU nors A. Miller. You do know thats bus garsiai ir buzzy ar ne? Nieko su 40mm ventiliatorius aušinimo ketina garso žiaurios, ypač tai bus ne apie byloje prieš tai bus tai, kad daug daugiau įsikišti.
|
| |||
| |||
| Yep buzzy ir triukšmingoje loverly. Damn Dell dėžės Didžiosios pirkti biurui, bet ne namuose niekada .... Negalvojo, kad jiems būtų nustriukinti apie PSU. Norėdami pakeisti PSU man reikia nulinkti tvirtinimo bėgiai, ne per daug klausimu, tačiau savo naują laukelį! Plius I'd never fit kas didesnis nei 8600gts, nes BTX išdėstymas ... Niekada niekada niekada nusipirkti į žaidimą. Cheers klausytis tirada. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Don't atsiprašo Fella, save ir Dave buvo pasakyti beveik tą patį amžių. Matau tai, ko jums sako apie kortelę, aš abejoju, 8800 Series galėtų būtų tinkami. Ar tos medžiagos X2900XT.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| tiesiog surado žmogų veikia 8600GT toje pačioje byloje Nr probs Woot! padaryti mano dieną, kad turi. Vis nepatarčiau jį nors. ATI X1300 ir atrodo, kad paleisti Supreme Commander iš tiesų gerai, bet prarado planetos Lost Cause. tikiuosi Supreme Commander liks man pakankamai užimtas, kol galiu leidimo Misis gauti 8600GT. :) Ryšiai ir azartinių lošimų yra sunku išmaišyti. |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |