![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| just got a bargain maszyny Dell (E6600, 2GB, itp. ..) oparte na e520 i podwozia pod £ 400, jednak nie są rzeczy, które Rosy pod maską. W PSU jest bzdura, jego mocz biednych być szczery. Great Oceny na szynach jednak istnieją 3 główne problemy. Po pierwsze, to tylko 305W PSU grr ..... Po drugie, tylko SATA PSU moc, nie jednej MOLEX! Po trzecie nie ma 6 pinowe PCI-E uprawnienia przewidziane. Więc moja gra tania opcja jest trochę pijany, nowe PSU tylko do wsparcia 8600GT/GTS jest irytujące. Istnieje kilka z 8600, które nie wymagają zasilania 6-pinowe wtyczki, ale nie wiele. W 8600 potrzebuje min 350w, ale zakłada, że przy pełnym obciążeniu systemu, więc może to ryzyko. więc uważaj! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli chcesz dodać wydajność karty GFX stanowczo zaleca się coraz lepiej PSU, 350w tylko nie będzie go wyciąć.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja biorę to ciągle tak lekko denerwować następnie pana Millera? : D
| |||
| |||
| aye, plan jest dopasowanie jednego z tych szczeniąt, które miejmy nadzieję, nie będzie smażyć DVD. http://thermaltech.co.uk/shop/therma...card-p-74.html Nicejskiego systemu za wyjątkiem Grafika problemu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell basha! Crappy PSU! Założę się, że może mnie salivating nie można WOLF. W odniesieniu do przodu gniazda PSU choć pana Millera. You know thats nie będzie głośno i Buzzy don't you? Wszystko z 40mm wentylatora do chłodzenia ma dźwięku straszne, zwłaszcza jak będzie z przodu przypadku tak będzie, że znacznie bardziej inwazyjne.
|
| |||
| |||
| yep Buzzy i hałaśliwym loverly. Damn Dell wielkiego pola kupić dla urzędu, ale nie do domu nigdy .... Czy nie uważasz, które ciułać na PSU. Aby wymienić PSU muszę odchylać mocowania szyn, nie jest zbyt wiele kwestii, ale jej nowy polu! Plus I'd niczego nie pasuje większy niż 8600gts BTX ze względu na układ ... Don't ever ever ever kupić do gry. cheers do słuchania w rant. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Nie fella przepraszam, ja i Dave zostały mówiąc całkiem tak samo od wieków. Widzę to, co piszesz o karcie, I wątpienia serii 8800 może pasuje. Lub X2900XT w tej sprawie.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| wystarczy znaleźć kogoś uruchomiona 8600GT w tej samej sprawie nie probs woot! made my day, że ma. Wciąż nie polecam go jednak. ATI X1300 w nim wydaje się uruchomić najwyższego dowódcy naprawdę dobrze, ale Lost Planet = utraconych przyczyny. hopefully najwyższym dowódcą będzie zajęty wystarczy do mnie mogę pozwolenie od missus uzyskać 8600gt. :) Relacje i gra jest trudna do mieszania. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |