mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Dell E520 proprietarii beware!

Reply

Thread Tools
Old 28 mai 2007, 07:56
Grupul de stat

Default Dell E520 proprietarii beware!

tocmai am primit o maşină de afacere de la Dell (E6600, 2GB, etc ..), toate bazate pe şasiu E520 şi sub 400 £, cu toate acestea lucrurile nu sunt ca trandafirii sub capota. PSU este de crap, sa enervez pe săraci să fie cinstit. Rating Mare pe şine toate acestea, există 3 probleme principale.

În primul rând PSU este de numai 305W grr ..... În al doilea rând PSU are doar puterea de SATA, nu unul molex!!! În al treilea rând nu există nici o 6 pin PCI-e de alimentare furnizate.

Deci, optiunea mea ieftine din jocuri de noroc este un pic cam dat de dracu, o PSU noi, doar pentru a sprijini o 8600GT/GTS este enervant. Există un număr de 8600, potrivit căreia nu necesită un 6 pin plug putere, dar nu multe. 8600 are nevoie de un 350W min, dar care presupune un sistem complet încărcată, aşa că s-ar putea risc.

so beware!
Old 28 mai 2007, 08:01
Administrator Group

Dacă doriţi să adăugaţi o carte de performanţă GFX aş recomanda foarte obtinerea unei PSU mai bine, 350W pur şi simplu nu este de gând să tai.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 28 mai 2007, 08:01
Banned Group

Eu ia-o vreodată atât de uşor enervat atunci domnul Miller? : D

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel P4
Plăci de bază:
ECS 915pla2
Memorie RAM:
1GB
Placă grafică (e):
ATI Radeon x1050
Placă de sunet:
diamant Xtreme 7.1
Hard Drive (e):
160GB
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo unitate DVD + /-RW
Cauza / PSU:
antech/x-power585
Răcire:
aer
Network / Internet:
fără fir
Monitor (e):
Philips 109b6 19 "CRT
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 28 mai 2007, 08:20
Grupul de stat

Aye, planul este de a se potrivi una din aceste pui, pe care sperăm că nu va puiet unitatea DVD.

http://thermaltech.co.uk/shop/therma...card-p-74.html

Sistemul de la Nisa, cu excepţia pentru eliberarea Graphics.
Old 28 mai 2007, 11:15
Grupul de donator

Bash Dell!

PSU Crappy!

Pun pariu ca ma poti vedea, nu poate sa saliveze te dl Wolf.

În ceea ce priveşte PSU faţă slot deşi domnul Miller. Tu stii thats o să fie tare şi Buzzy nu-i asa? Tot cu un ventilator de 40 mm pentru răcire este să sune oribil, mai ales ca aceasta va fi la partea din faţă a cauzei, astfel că va fi mult mai agresive.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 28 mai 2007, 13:14
Grupul de stat

Buzzy yep si zgomotos loverly. Fir-ar Dell cutii de mare pentru a cumpara pentru birou, dar nu şi pentru acasă vreodată .... Nu cred că s-ar scrimp pe PSU. Pentru a înlocui i PSU necesitatea de a indoi peste şine de montaj, nu prea mult de o problemă, dar ei un brand cutie nou! Plus Nu mai potrivesc ceva mai mare decât un 8600GTS ca urmare a acordului BTX ... Nu niciodată niciodată niciodată cumpere o să joc.

noroc pentru a asculta rant.
Old 28 mai 2007, 13:52
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de mr_miller View Post
Buzzy yep si zgomotos loverly. Fir-ar Dell cutii de mare pentru a cumpara pentru birou, dar nu şi pentru acasă vreodată .... Nu cred că s-ar scrimp pe PSU. Pentru a înlocui i PSU necesitatea de a indoi peste şine de montaj, nu prea mult de o problemă, dar ei un brand cutie nou! Plus Nu mai potrivesc ceva mai mare decât un 8600GTS ca urmare a acordului BTX ... Nu niciodată niciodată niciodată cumpere o să joc.

noroc pentru a asculta rant.

Nu amice, nu-mi cer scuze, eu şi Dave au spus destul de mult la fel pentru vârstele.

Văd ce spui despre carte, mă îndoiesc o serie 8800 ar putea s-ar potrivi. Sau un X2900XT pentru care contează.

-Kanoakavirus
Old 29 mai 2007, 09:01
Grupul de stat

doar găsit pe cineva rulează un 8600GT, în acelaşi caz probs nu woot! făcut ziua mea care are. Încă nu ar recomanda-o, totuşi. X1300 ATI în el pare să ruleze de comandant suprem foarte bine, dar a pierdut planeta = cauză pierdută. , sperăm, comandantul suprem va ţine-mă destul de ocupat, până când i a putea permisiunea de la d-nă pentru a obţine 8600GT. :) Relaţii şi jocuri sunt dificil de a se amestecă.
Old 30 mai 2007, 22:56
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de mr_miller View Post
doar găsit pe cineva rulează un 8600GT, în acelaşi caz probs nu woot! făcut ziua mea care are. Încă nu ar recomanda-o, totuşi. X1300 ATI în el pare să ruleze de comandant suprem foarte bine, dar a pierdut planeta = cauză pierdută. , sperăm, comandantul suprem va ţine-mă destul de ocupat, până când i a putea permisiunea de la d-nă pentru a obţine 8600GT. :) Relaţii şi jocuri sunt dificil de a se amestecă.
Cunosc sentimentul de bine, ea a fost doar ok cu noua mea construi câteva luni în urmă pentru că am surprins-o cu un tampon astfel încât ea a putut merge la cumpărături. Hei, prins-o dintr-i în acelaşi timp, casa a fost construirea it sus didnt ea. A se vedea, există întotdeauna metoda;)

-Kanoakavirus
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.