![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| tocmai am primit o maşină de afacere de la Dell (E6600, 2GB, etc ..), toate bazate pe şasiu E520 şi sub 400 £, cu toate acestea lucrurile nu sunt ca trandafirii sub capota. PSU este de crap, sa enervez pe săraci să fie cinstit. Rating Mare pe şine toate acestea, există 3 probleme principale. În primul rând PSU este de numai 305W grr ..... În al doilea rând PSU are doar puterea de SATA, nu unul molex!!! În al treilea rând nu există nici o 6 pin PCI-e de alimentare furnizate. Deci, optiunea mea ieftine din jocuri de noroc este un pic cam dat de dracu, o PSU noi, doar pentru a sprijini o 8600GT/GTS este enervant. Există un număr de 8600, potrivit căreia nu necesită un 6 pin plug putere, dar nu multe. 8600 are nevoie de un 350W min, dar care presupune un sistem complet încărcată, aşa că s-ar putea risc. so beware! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă doriţi să adăugaţi o carte de performanţă GFX aş recomanda foarte obtinerea unei PSU mai bine, 350W pur şi simplu nu este de gând să tai.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu ia-o vreodată atât de uşor enervat atunci domnul Miller? : D
| |||
| |||
| Aye, planul este de a se potrivi una din aceste pui, pe care sperăm că nu va puiet unitatea DVD. http://thermaltech.co.uk/shop/therma...card-p-74.html Sistemul de la Nisa, cu excepţia pentru eliberarea Graphics. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bash Dell! PSU Crappy! Pun pariu ca ma poti vedea, nu poate sa saliveze te dl Wolf. În ceea ce priveşte PSU faţă slot deşi domnul Miller. Tu stii thats o să fie tare şi Buzzy nu-i asa? Tot cu un ventilator de 40 mm pentru răcire este să sune oribil, mai ales ca aceasta va fi la partea din faţă a cauzei, astfel că va fi mult mai agresive.
|
| |||
| |||
| Buzzy yep si zgomotos loverly. Fir-ar Dell cutii de mare pentru a cumpara pentru birou, dar nu şi pentru acasă vreodată .... Nu cred că s-ar scrimp pe PSU. Pentru a înlocui i PSU necesitatea de a indoi peste şine de montaj, nu prea mult de o problemă, dar ei un brand cutie nou! Plus Nu mai potrivesc ceva mai mare decât un 8600GTS ca urmare a acordului BTX ... Nu niciodată niciodată niciodată cumpere o să joc. noroc pentru a asculta rant. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Nu amice, nu-mi cer scuze, eu şi Dave au spus destul de mult la fel pentru vârstele. Văd ce spui despre carte, mă îndoiesc o serie 8800 ar putea s-ar potrivi. Sau un X2900XT pentru care contează.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| doar găsit pe cineva rulează un 8600GT, în acelaşi caz probs nu woot! făcut ziua mea care are. Încă nu ar recomanda-o, totuşi. X1300 ATI în el pare să ruleze de comandant suprem foarte bine, dar a pierdut planeta = cauză pierdută. , sperăm, comandantul suprem va ţine-mă destul de ocupat, până când i a putea permisiunea de la d-nă pentru a obţine 8600GT. :) Relaţii şi jocuri sunt dificil de a se amestecă. |
|
| |||
| |||
| Citat:
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |