menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Dell E520 vlastníkov beware!

Reply

Thread Tools
Old 28 mája 2007, 07:56
Člen Skupina

Práve som zjednávať stroj od Dell (E6600, 2GB, atd ..), to všetko na základe E520 podvozku, a to za 400 libier, ale to nie je tak ružové pod kapotou. PSU je blbost, jeho moč chudobný aby som bol úprimný. Skvelé hodnotenie na koľajniciach však existujú 3 hlavné problémy.

Po prvé je len 305 W PSU grr ..... Po druhé psov má len SATA napájací, ani jeden molex!! Po tretie nie je 6 pin PCI-E napájanie poskytované.

Takže moje lacné herný variant je trochu skrutkované, nový PSU len na podporu 8600GT/GTS je obťažujúce. Existuje niekoľko 8600, že nevyžadujú napájanie 6 pin konektor, ale nie veľa. 8600 potrebuje min 350w, ale predpokladá, že plne naložený systém, a tak som mohol riskovať.

tak pozor!
Old 28 mája 2007, 08:01
Administrátor Skupina

Ak chcete pridať predstavenie GFX kartu bych vřele doporučit získať lepšie PSU, 350w jednoducho nemieni znížiť to.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28 mája 2007, 08:01
Banned Skupina

Stavím sa, že si niekedy tak trochu naštvaný potom pán Miller? : D

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 28 mája 2007, 08:20
Člen Skupina

áno, v pláne je zaradiť do jednej z týchto šteniat, čo snáď nebude smažiť DVD.

http://thermaltech.co.uk/shop/therma...card-p-74.html

Nice systém s výnimkou udeľovania grafiky.
Old 28 mája 2007, 11:15
Darcu Skupina

Dell bash!

Mizerný psovi!

Stavím sa, že ma slinenie, nemôže si pán Wolf.

Pokiaľ ide o predné slot psovi keď pán Miller. Vieš, to je to, bude hlasno a bzučící nie? Čokoľvek s 40mm ventilátorom na chladenie bude znieť hrozne, zvlášť ak sa bude na prednej strane skrine, takže bude o to viac rušivé.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 28 mája 2007, 13:14
Člen Skupina

yep bzučící a hlučné Loverly. Zatraceně veľké krabice Dell zakúpiť na úrade, ale nie pre domácich vôbec .... Copak si myslia, že by sa šetriť na psovi. Ak chcete nahradiť psovi musím ohnúť montážne lišty, nie príliš vydanie, ale jej zbrusu nové okno! Navyše som nikdy nezmestia nič väčší ako 8600GTS kvôli usporiadanie BTX ... Nechcem ever ever ever kúpiť jeden na hru.

cheers pre počúvanie rant.
Old 28 mája 2007, 13:52
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal mr_miller View Post
yep bzučící a hlučné Loverly. Zatraceně veľké krabice Dell zakúpiť na úrade, ale nie pre domácich vôbec .... Copak si myslia, že by sa šetriť na psovi. Ak chcete nahradiť psovi musím ohnúť montážne lišty, nie príliš vydanie, ale jej zbrusu nové okno! Navyše som nikdy nezmestia nič väčší ako 8600GTS kvôli usporiadanie BTX ... Nechcem ever ever ever kúpiť jeden na hru.

cheers pre počúvanie rant.

Nemusí ospravedlňovať kluk, já a Dave si hovoril skoro rovnaký veky.

Vidím, čo hovoríš o karte, pochybujem, 8800 séria mohol by fit. Alebo X2900XT na to príde.

-Kanoakavirus
Old 29 mája 2007, 09:01
Člen Skupina

len našiel niekto beží 8600GT v tej istej veci žiadne probs woot! made my day, ktorý má. Stále by však nedoporučoval. ATI X1300 v ňom sa zdá byť vrchným veliteľom naozaj dobre, ale prehral planéta = stratený prípad. dúfajme, že vrchný veliteľ bude držať mňa dosť práce, až som si povolenie od pani dostať 8600GT. :) Vzťahy a hier je ťažké miešať.
Old 30 mája 2007, 22:56
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal mr_miller View Post
len našiel niekto beží 8600GT v tej istej veci žiadne probs woot! made my day, ktorý má. Stále by však nedoporučoval. ATI X1300 v ňom sa zdá byť vrchným veliteľom naozaj dobre, ale prehral planéta = stratený prípad. dúfajme, že vrchný veliteľ bude držať mňa dosť práce, až som si povolenie od pani dostať 8600GT. :) Vzťahy a hier je ťažké miešať.
Viem dobre, ona bola len v poriadku s mojou novej výstavby pred niekoľkými mesiacmi, pretože som 'prekvapený' s ňou chuchvalec, aby mohli ísť nakupovať. Ahoj, mám ju z domu, kým ja sa buduje didnt to. Pozrite, je tu vždy metóda;)

-Kanoakavirus
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.