![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Práve som zjednávať stroj od Dell (E6600, 2GB, atd ..), to všetko na základe E520 podvozku, a to za 400 libier, ale to nie je tak ružové pod kapotou. PSU je blbost, jeho moč chudobný aby som bol úprimný. Skvelé hodnotenie na koľajniciach však existujú 3 hlavné problémy. Po prvé je len 305 W PSU grr ..... Po druhé psov má len SATA napájací, ani jeden molex!! Po tretie nie je 6 pin PCI-E napájanie poskytované. Takže moje lacné herný variant je trochu skrutkované, nový PSU len na podporu 8600GT/GTS je obťažujúce. Existuje niekoľko 8600, že nevyžadujú napájanie 6 pin konektor, ale nie veľa. 8600 potrebuje min 350w, ale predpokladá, že plne naložený systém, a tak som mohol riskovať. tak pozor! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak chcete pridať predstavenie GFX kartu bych vřele doporučit získať lepšie PSU, 350w jednoducho nemieni znížiť to.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stavím sa, že si niekedy tak trochu naštvaný potom pán Miller? : D
| |||
| |||
| áno, v pláne je zaradiť do jednej z týchto šteniat, čo snáď nebude smažiť DVD. http://thermaltech.co.uk/shop/therma...card-p-74.html Nice systém s výnimkou udeľovania grafiky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell bash! Mizerný psovi! Stavím sa, že ma slinenie, nemôže si pán Wolf. Pokiaľ ide o predné slot psovi keď pán Miller. Vieš, to je to, bude hlasno a bzučící nie? Čokoľvek s 40mm ventilátorom na chladenie bude znieť hrozne, zvlášť ak sa bude na prednej strane skrine, takže bude o to viac rušivé.
|
| |||
| |||
| yep bzučící a hlučné Loverly. Zatraceně veľké krabice Dell zakúpiť na úrade, ale nie pre domácich vôbec .... Copak si myslia, že by sa šetriť na psovi. Ak chcete nahradiť psovi musím ohnúť montážne lišty, nie príliš vydanie, ale jej zbrusu nové okno! Navyše som nikdy nezmestia nič väčší ako 8600GTS kvôli usporiadanie BTX ... Nechcem ever ever ever kúpiť jeden na hru. cheers pre počúvanie rant. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Nemusí ospravedlňovať kluk, já a Dave si hovoril skoro rovnaký veky. Vidím, čo hovoríš o karte, pochybujem, 8800 séria mohol by fit. Alebo X2900XT na to príde.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| len našiel niekto beží 8600GT v tej istej veci žiadne probs woot! made my day, ktorý má. Stále by však nedoporučoval. ATI X1300 v ňom sa zdá byť vrchným veliteľom naozaj dobre, ale prehral planéta = stratený prípad. dúfajme, že vrchný veliteľ bude držať mňa dosť práce, až som si povolenie od pani dostať 8600GT. :) Vzťahy a hier je ťažké miešať. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |