![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| праведан је добио јефтино из машине Делл (Е6600, 2ГБ, итд ..) а све се заснивају на е520 шасије и под £ 400, но ствари нису тако ружичаста под хауба. Тхе псу је срање, његова мокраћа сиромашне да будем искрен. Греат рејтинг на шина ипак постоје 3 главне проблеме. Прво је само псу 305У ..... грр Друго је САТА псу само да има власт, а не један молекс! Треће не постоји 6 пин ПЦИ-е даје моћ. Дакле мој јефтини гаминг опцију је мало пијан, нови псу само да подржи 8600ГТ/ГТС је узнемирујући. Постоји неколико 8600-а који не захтевају 6 пин поуер плуг, али не много. У 8600 је потребан мин 350у али да претпоставља да у потпуности учитан систем, тако да сам га можда ризик. стога опрез! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако желите да додате перформансе ГФКС картица Хтјела високо препоручити узимајући бољи псу, 350у једноставно није идући у престани.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја га ваш икада тако нешто анноыед затим г Миллер? : Д
| |||
| |||
| Да, план је да се стане један од ових штенаца, који ће, надамо се, не пржити ДВД погон. хттп://тхермалтецх.цо.ук/схоп/тхерма...цард-п-74.хтмл Нице систем осим за графику проблем. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Делл басх! Јебани псу! ЈА кладити се можете ме видети саливатинг не могу да вам Мр Уолф. Што се тиче предњих слот псу иако г Миллер. Ти знаш који ће бити гласно и буззы зар не? Све са 40мм вентилатор за хладјење иде звук страшно, поготово јер ће се на предњем делу случају, тако да ће бити много више наметљиве.
|
| |||
| |||
| ыеп буззы и бучних ловерлы. Проклетство Делл кутије велика купити за канцеларију, али не и за кућну икад .... Зар не мислиш да ће бити штедљив на псу. Сменити псу требам савијати преко монтаже ограде, али не превише проблема али свој потпуно нови оквир! Плус бих стати никад ништа веће од 8600гтс обзиром на БТКС договору ... Не икада икада икада купити у игри. наздравље за слушање на дрека. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Не апологисе фелл, ја и Даве су се говорећи: "згодан велик дио исти за узраста. Видим оно што говоре о картици, ЈА сумња један 8800 серија могла би стати. Или Кс2900КСТ за тај твар.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| само наћи некога ко је покренут 8600ГТ у истом предмету не пробс уоот! направљен мој дан који је. Ипак не препоручујем га ипак. На АТИ Кс1300 ин ит сеемс то трчање врховни командант јако добро, али изгубљени планету = изгубљене узрок. надамо се да ће врховни командант држати мене заузет довољно док ја могу да дозволе од госпођа да добијете 8600гт. :) Релатионсхипс гаминг и тешко је микс. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Дименсион Е520 и Виста - Адобе Инсталл / Унинсталл Проблеми | леиланигал | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 28 фебруар 2009 04:46 |
| Рам Шта ће радити у мојој Делл Е520 | Дугуљаст | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 22 јануар 2009 12:20 |
| Чувајте Макстор Дривес | ЛЦД монитор | Дривес & Измјењиви медији | 15 | 8 аугуст 2007 11:11 |
| Било коју власници пословних овде? | Хыбр! Д | Офф Топиц Дисцуссион | 6 | 5. јуна 2007 21:30 |
| Било која власницима малих предузећа? | куинда | Офф Топиц Дисцуссион | 2 | 17 новембар 2006 05:51 |
| Тхреад Тоолс | |
| |