![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти. Аз съм thinknig да си намерят компютър Dell и аз се чудех, ще мога ли да ъпгрейд на хардуера от себе си, т.е. купуват нови части или купуват втори графични карти за SLI? Аз съм мислене на това намира XPS 420, ако това помага на всички. Аз съм питам това, защото чух, че Dell системи не позволяват overclocking ... Благодаря предварително за всяка помощ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тя зависи от машината mobo спецификационен, може да бъде в състояние да добавите втора GFX карта, е спецификационен-ЕД, както SLI.
Можете да добавяте RAM и твърд / CD дискове, но нищо друго не не е ММО. Техните mobos / случаи / PSUs са в къщата дизайни. В BIOS-вероятно ще бъде заключена, така аз силно съмнение, вие ще бъдете в състояние да overclock него. Моята система: Hybr! Г
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, като Дейв каза много малко вероятно, но бихме могли да ви помогнат да постави подобна система заедно за вероятно около една и съща цена (вероятно дори евтини), което би било възможно да се overclock и ъпгрейд, ако желаете.
| |||
| |||
| Да, самоуправляваща се изгради не е толкова трудно колкото изглежда и ще бъде евтина, customisable повече и повече upgradeable в бъдеще. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Определено стоят настрана от Dell, ако вашата цел е да надстроите .... в действителност, стойте далеч от Dell пълното спиране
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей Бяла. Аз закупили 420 или госпожа няколко месеца и докато разходите спрямо спецификационен е доста добър срещу други доставчици можете да го направите много по-добро изграждане на себе си, както и за по-малко пари. Dell също са доста ограничени в спецификационен на които те предлагат, вие може само да смените процесора за още два модела например, и те в момента не се предлагат NVidia най-добър (по мое мнение, на базата на бум за долар) карта, 8800GT, по момента, защото те твърдят те са по-кратко доставките. Те, обаче, предлагащи ATI 3870 .... който е лош и е trounced от типичните 9600GT. Не, вие определено не може да OC един компютър на Dell във версията, тъй като те за заключване на опции в BIOS. Ако сте след игрални машини, и не искам да изгради себе си, стой далече от Dell. Ако сте след кодиране машина, и не искам да изгради себе си, проверете Dell, но също и магазин наоколо. Ако сте след блато-стандартни Интернет / офис PC, и не искам да изгради себе си, проверете Dell, но също и магазин наоколо. Вижте, когато аз съм там? На Dell XPS 630 е по-добър вариант, но пак, ти си остана с 3870 и много малко възможности за CPU. Услугата е също така, и аз говоря от опит (там е темата тук някъде), жалка.
|
| |||
| |||
| Благодаря много момчета, мисля, че искат да изградят собствени PC сега. Аз ще се изискват от помощ, макар и затова ще направим нов темата тук, когато аз избрах ми части. Знам, че когато всичко е в mobo, но аз съм много схематичен къде всички кабели да си отидат, и ако ще трябва да купуват някои wireing отделно. И накрая, къде е най-доброто място за закупуване на компютърни компоненти? Забележка-аз съм в Англия, така американските сайтове не са добри. Благодаря отново, момчета. :) |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Maplin понякога има сделки, като например mobo / процесор / овен, но това е ограничителен, макар и опростява избора си! Amazon също доставката компоненти. Има много доставчици, предлагам ви да отидете newsagent и шибвам чрез няколко списанията PC.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Ebuyer е добро |
|
| |||
| |||
| www.vadim.co.uk www.scan.co.uk www.ebuyer.com www.savastore.com www.komplett.co.uk www.cclonline.com www.dabs.com www.quietpc.com Ползвал съм ги всички и всички те са доста добри за ценообразуване, доставка и сервиз. Сканиране и Вадим са особено добре се връща, че следва да се отбележи.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Каква част от Лаптоп компоненти са Upgradable? | Theresonly1 | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 20 Април 2009 14:35 |
| Инсталиране на операционни системи на USB | Coolyxxx | Общи Софтуер Чат | 7 | 2-ро Mar 2009 16:50 |
| POST ми казва, аз имам 2 операционни системи | Arriflex | Windows операционни системи | 5 | 22 Дек 2007 17:25 |
| Древна PC, нали upgradable? | theonenj72 | Графика на карти & Монитори | 2 | 6 юли 2007 15:56 |
| Сравняване на операционните системи! | superfly | Общи Софтуер Чат | 4 | 24 април 2007 06:42 |
| Нишка Инструменти | |
| |