menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Dell systémy aktualizovatelné?

Reply

Thread Nástroje
Old 25. června 2008, 12:37
Nový člen skupiny

Default Dell systémy aktualizovatelné?

Nazdar. I'm thinknig získat počítač Dell a já věděl, budu moci provést upgrade hardware sám tedy koupit nové díly nebo koupit druhé grafické karty pro SLI? Já jsem přemýšlel, jak se jeden XPS 420, která pomáhá, pokud vůbec.
Jsem požádala, protože jsem slyšel, že Dell systémy neumožňují přetaktování ...

Děkuji předem za jakoukoli pomoc.
Old 25. června 2008, 12:43
Administrátor Skupina

Záleží na stroji mobo spec jste mohli přidat druhý GFX kartou, je to spec-ed jako SLI.

Můžete přidat RAM a hard / CD disky, ale nic jiného se o ne ne IMO. Jejich mobos / případů / PSUs jsou v domě vzorů.

BIOS bude pravděpodobně zamčené, tak jsem silně pochybovat budete moci přetaktování to.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25. června 2008, 14:32
Dárce Skupina

Ovšem, stejně jako Dave řekl velmi nepravděpodobné, ale můžeme vám dát podobný systém společně pravděpodobně asi stejnou cenu (možná i levnější), které by bylo možné přetaktování a upgrade, pokud budete chtít.

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 25. června 2008, 14:37
Administrátor Skupina

Jo, samostatně stavět, není tak těžké, jak to vypadá a bude levnější, přizpůsobitelné a rozšiřitelné iv budoucnu.
Old 25. června 2008, 15:47
Dárce Skupina

Rozhodně pobyt od Dell, pokud váš záměr je upgrade .... ve skutečnosti, drž se dál od Dell Tečku

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 25. června 2008, 17:08
Dárce Skupina

Ahoj Bílá.

I zakoupila 420 nebo paní před několika měsíci, a zároveň náklady versus spec je poměrně dobrá proti jiným prodejcům můžete tak učinit mnohem lepší budově sami, a za méně peněz.

Dell také jsou poměrně omezené v spec to nabízejí, můžete jen změnit cpu o další dva modely, například, a jsou v současné době nenabízejí Nvidia nejlepší (podle mého názoru, založeného na třesku pro doláč) karty, 8800GT, na moment, protože jste tvrdil, že jsou v krátké dodávek. Jsou však nabízí ATI 3870 .... což je mizerná a je trounced by typický 9600GT.

Kdepak, ty určitě nemůže oc jeden dell ks ve stávajícím znění, protože zámek se na volby v BIOSu.

Pokud jste po herní stroj, a nechtějí stavět sami, drž se dál od společnosti Dell.

Pokud jste po kódování stroj, a nechtějí stavět sami, zkontrolujte, Dell, ale také v obchodě kolem.

Pokud jste po BOG-standard Internet / kancelářských PC, a nechtějí stavět sami, zkontrolujte, Dell, ale také v obchodě kolem.

Podívejte, kde budu?

Dell XPS 630 je lepší volba, ale zase jste přilepená s 3870 a jen velmi málo možností pro CPU.

Tato služba je také, a mluvím ze zkušenosti (je to vlákno tady někde), mizerný.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 26. června 2008, 00:02
Nový člen skupiny

Díky moc hoši, myslím, že chci vybudovat vlastní PC nyní. Budu potřebovat pomoct, ale tak jsem si udělat nové vlákno tady, když jsem si vybral mou součástí. Vím, kde je vše v mobo, ale jsem velmi povrchní, kde všechny dráty jít, a pokud budu muset koupit nějaké wireing samostatně. Nakonec Kde je nejlepší místo na nákup počítačové komponenty? Note-jsem v Anglii tak americké stránky jsou k ničemu.

Díky ještě jednou, chlapi. :)
Old 26. června 2008, 03:25
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Bílý View Post
Díky moc hoši, myslím, že chci vybudovat vlastní PC nyní. Budu potřebovat pomoct, ale tak jsem si udělat nové vlákno tady, když jsem si vybral mou součástí. Vím, kde je vše v mobo, ale jsem velmi povrchní, kde všechny dráty jít, a pokud budu muset koupit nějaké wireing samostatně. Nakonec Kde je nejlepší místo na nákup počítačové komponenty? Note-jsem v Anglii tak americké stránky jsou k ničemu.

Díky ještě jednou, chlapi. :)
Spousta z nás již postavené tak nebudete krátké nápovědy.

Maplin někdy zabývá například mobo / procesor / ram, ale to je omezující, i když zjednodušuje vaší volby! Amazon také dodávky komponentů.

Existuje mnoho dodavatelů, doporučuji vám jít do vašich novin a švihnutí přes několik PC Magg.

Old 26. června 2008, 03:32
Dárce Skupina

Ebuyer je dobrá
Old 26. června 2008, 09:16
Dárce Skupina

www.vadim.co.uk

www.scan.co.uk

www.ebuyer.com

www.savastore.com

www.komplett.co.uk

www.cclonline.com

www.dabs.com

www.quietpc.com

Jsem je všechny a používané jsou všechny dost dobrý pro tvorbu cen, dodávek a služeb. Scan a Vadim jsou mimořádně dobré pro přiznání je třeba poznamenat.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jaká část Laptop komponenty aktualizovatelné? Theresonly1 Notebooky, Mobily a PDA 2 20. duben 2009 14:35
Instalace operačních systémů na USB Coolyxxx Obecné Software Chat 7 2. března 2009 16:50
POST mi říká, já mám 2 operační systémy Arriflex Operační systémy Windows 5 22. prosinec 2007 17:25
Starověké PC, je to aktualizovatelné? theonenj72 Graphics Cards & Monitory 2 6. července 2007 15:56
Porovnávání operačních systémů! superfly Obecné Software Chat 4 24. dubna 2007 06:42
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.