![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar. I'm thinknig získat počítač Dell a já věděl, budu moci provést upgrade hardware sám tedy koupit nové díly nebo koupit druhé grafické karty pro SLI? Já jsem přemýšlel, jak se jeden XPS 420, která pomáhá, pokud vůbec. Jsem požádala, protože jsem slyšel, že Dell systémy neumožňují přetaktování ... Děkuji předem za jakoukoli pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Záleží na stroji mobo spec jste mohli přidat druhý GFX kartou, je to spec-ed jako SLI.
Můžete přidat RAM a hard / CD disky, ale nic jiného se o ne ne IMO. Jejich mobos / případů / PSUs jsou v domě vzorů. BIOS bude pravděpodobně zamčené, tak jsem silně pochybovat budete moci přetaktování to. Můj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovšem, stejně jako Dave řekl velmi nepravděpodobné, ale můžeme vám dát podobný systém společně pravděpodobně asi stejnou cenu (možná i levnější), které by bylo možné přetaktování a upgrade, pokud budete chtít.
| |||
| |||
| Jo, samostatně stavět, není tak těžké, jak to vypadá a bude levnější, přizpůsobitelné a rozšiřitelné iv budoucnu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rozhodně pobyt od Dell, pokud váš záměr je upgrade .... ve skutečnosti, drž se dál od Dell Tečku
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Bílá. I zakoupila 420 nebo paní před několika měsíci, a zároveň náklady versus spec je poměrně dobrá proti jiným prodejcům můžete tak učinit mnohem lepší budově sami, a za méně peněz. Dell také jsou poměrně omezené v spec to nabízejí, můžete jen změnit cpu o další dva modely, například, a jsou v současné době nenabízejí Nvidia nejlepší (podle mého názoru, založeného na třesku pro doláč) karty, 8800GT, na moment, protože jste tvrdil, že jsou v krátké dodávek. Jsou však nabízí ATI 3870 .... což je mizerná a je trounced by typický 9600GT. Kdepak, ty určitě nemůže oc jeden dell ks ve stávajícím znění, protože zámek se na volby v BIOSu. Pokud jste po herní stroj, a nechtějí stavět sami, drž se dál od společnosti Dell. Pokud jste po kódování stroj, a nechtějí stavět sami, zkontrolujte, Dell, ale také v obchodě kolem. Pokud jste po BOG-standard Internet / kancelářských PC, a nechtějí stavět sami, zkontrolujte, Dell, ale také v obchodě kolem. Podívejte, kde budu? Dell XPS 630 je lepší volba, ale zase jste přilepená s 3870 a jen velmi málo možností pro CPU. Tato služba je také, a mluvím ze zkušenosti (je to vlákno tady někde), mizerný.
|
| |||
| |||
| Díky moc hoši, myslím, že chci vybudovat vlastní PC nyní. Budu potřebovat pomoct, ale tak jsem si udělat nové vlákno tady, když jsem si vybral mou součástí. Vím, kde je vše v mobo, ale jsem velmi povrchní, kde všechny dráty jít, a pokud budu muset koupit nějaké wireing samostatně. Nakonec Kde je nejlepší místo na nákup počítačové komponenty? Note-jsem v Anglii tak americké stránky jsou k ničemu. Díky ještě jednou, chlapi. :) |
|
| |||
| |||
| Citace:
Maplin někdy zabývá například mobo / procesor / ram, ale to je omezující, i když zjednodušuje vaší volby! Amazon také dodávky komponentů. Existuje mnoho dodavatelů, doporučuji vám jít do vašich novin a švihnutí přes několik PC Magg.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ebuyer je dobrá |
|
| |||
| |||
| www.vadim.co.uk www.scan.co.uk www.ebuyer.com www.savastore.com www.komplett.co.uk www.cclonline.com www.dabs.com www.quietpc.com Jsem je všechny a používané jsou všechny dost dobrý pro tvorbu cen, dodávek a služeb. Scan a Vadim jsou mimořádně dobré pro přiznání je třeba poznamenat.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jaká část Laptop komponenty aktualizovatelné? | Theresonly1 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 20. duben 2009 14:35 |
| Instalace operačních systémů na USB | Coolyxxx | Obecné Software Chat | 7 | 2. března 2009 16:50 |
| POST mi říká, já mám 2 operační systémy | Arriflex | Operační systémy Windows | 5 | 22. prosinec 2007 17:25 |
| Starověké PC, je to aktualizovatelné? | theonenj72 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 6. července 2007 15:56 |
| Porovnávání operačních systémů! | superfly | Obecné Software Chat | 4 | 24. dubna 2007 06:42 |
| Thread Nástroje | |
| |