![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου. Είμαι thinknig εύρεση του υπολογιστή Dell και Αναρωτιόμουν, θα είμαι σε θέση να αναβαθμίσετε το υλικό από τον εαυτό μου δηλαδή αγοράζουν νέα τμήματα ή αγοράζουν μια δεύτερη κάρτα γραφικών για SLI; Σκέφτομαι να πάρετε ένα XPS 420 σε περίπτωση που βοηθάει σε όλα. Είμαι αυτό που ζητά, διότι έχω ακούσει ότι τα συστήματα της Dell δεν επιτρέπουν overclocking ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εξαρτάται από το μηχάνημα spec mobo, ίσως να είναι σε θέση να προσθέσει μια δεύτερη κάρτα GFX, είναι spec-ed όπως SLI.
Μπορείτε να προσθέσετε μνήμη RAM και σκληρό / CD drives αλλά τίποτα άλλο δεν είναι δεν ΙΜΟ. Οι mobos / περιπτώσεις / PSUs είναι στο σπίτι σχεδίων και υποδειγμάτων. Το BIOS θα είναι μάλλον κλειδωμένο έτσι εξαιρετικά αμφιβολία θα είστε σε θέση να overclock αυτό. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, όπως ο Dave είπε πολύ πιθανό, όμως θα μπορούσαμε να σας βοηθήσει να θέσει ένα παρόμοιο σύστημα πιθανότατα μαζί για περίπου την ίδια τιμή (πιθανώς ακόμη και φθηνότερα), το οποίο θα είναι δυνατόν να overclock και αναβάθμιση, εάν επιθυμείτε.
| |||
| |||
| Ναι, αυτο οικοδόμηση δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται και θα είναι φθηνότερες, και πιο προσαρμόσιμος αναβαθμίσιμες στο μέλλον. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σίγουρα μείνετε μακριά από την Dell, αν στόχος σας είναι η αναβάθμιση .... Στην πραγματικότητα, μείνετε μακριά από την Dell τελεία
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια Λευκό. Αγόρασα ένα 420 ή την κυρά πριν από μερικούς μήνες και ενώ το κόστος έναντι spec είναι αρκετά καλό κατά τα άλλα οι πωλητές σας μπορεί να κάνει πολύ καλύτερα τον εαυτό σας κτίριο, και με λιγότερα χρήματα. Η Dell, επίσης, είναι μάλλον περιορισμένες στο spec της που προσφέρουν, μπορείτε να αλλάξετε μόνο το CPU για άλλα δύο μοντέλα, για παράδειγμα, και από όπου και αν σήμερα δεν Nvidia προσφέρει τις καλύτερες (κατά τη γνώμη μου, με βάση την έκρηξη για buck) κάρτα, η 8800GT, στο στιγμή μόνο και μόνο επειδή είναι ισχυριζόμενοι ότι είναι ανεπαρκής. Είναι, ωστόσο, προσφέρουν μια ATI 3870 .... το οποίο είναι χάλια και είναι trounced από μια τυπική 9600GT. Όχι, σίγουρα δεν μπορεί να σας oc ένα dell pc, ως έχει, καθώς οι επιλογές κλειδώματος στο BIOS. Αν μετά από μια μηχανή παιχνιδιού, και δεν θέλει να οικοδομήσει τον εαυτό σας, μείνετε μακριά από την Dell. Αν μετά από μια κωδικοποίηση μηχάνημα, και δεν θέλει να οικοδομήσει τον εαυτό σας, ελέγξτε την Dell, αλλά επίσης κατάστημα κοντά. Αν μετά από ένα τέλμα-πρότυπο Internet / γραφείο pc, και δεν θέλει να οικοδομήσει τον εαυτό σας, ελέγξτε την Dell, αλλά επίσης κατάστημα κοντά. Δείτε που Πάω; Dell XPS 630 είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά και πάλι, έχετε κολλήσει με το 3870 και πολύ λίγες επιλογές για τη CPU. Η υπηρεσία είναι, επίσης, και μιλώ από την εμπειρία (υπάρχει ένα νήμα κάπου εδώ), χάλια.
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ πολύ παιδιά, νομίζω ότι θέλουν να οικοδομήσουν το δικό μου το PC τώρα. Θα απαιτήσει κάποια βοήθεια, αν και γι 'αυτό θα κάνει μια νέα νήμα εδώ όταν θα έχουν επιλέξει τα μέρη μου. Ξέρω πού πηγαίνει πάντα στη mobo, αλλά είμαι πολύ σχηματικό για την περίπτωση που πάνε όλα τα καλώδια, αν και θα πρέπει να αγοράσουν κάποια wireing χωριστά. Τέλος, όπου είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράζουν εξαρτήματα υπολογιστών; Σημείωση-είμαι στην Αγγλία, ώστε αμερικανικές ιστοσελίδες δεν είναι καλή. Ευχαριστώ και πάλι, παιδιά. :) |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Maplin έχουν ενίοτε ασχολείται όπως ένα mobo / επεξεργαστή / RAM, αλλά αυτή είναι περιοριστική, αν και απλοποιεί τις επιλογές σας! Amazon επίσης τροφοδότηση. Υπάρχουν πολλοί προμηθευτές, προτείνω να πάτε και να σας newsagent πάτημα μέσω λίγες PC mags.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Ebuyer είναι καλό |
|
| |||
| |||
| www.vadim.co.uk www.scan.co.uk www.ebuyer.com www.savastore.com www.komplett.co.uk www.cclonline.com www.dabs.com www.quietpc.com Έχω χρησιμοποιήσει όλους και είναι όλα πολύ καλά για την τιμολόγηση, η παράδοση και η υπηρεσία. Σάρωση και Vadim είναι ιδιαίτερα καλή για τις επιστροφές θα πρέπει να σημειωθεί.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποιο μέρος του Laptop Components είναι αναβαθμίσιμα; | Theresonly1 | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 20 Απρ 2009 14:35 |
| Εγκατάσταση λειτουργικών συστημάτων σε ένα USB | Coolyxxx | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 2η Μαρ 2009 16:50 |
| POST μου λέει Έχω 2 Λειτουργικά Συστήματα | Arriflex | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 22 Δεκ. 2007 17:25 |
| Αρχαίο PC, είναι αναβαθμίσιμα; | theonenj72 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 6η Ιουλ 2007 15:56 |
| Συγκρίνοντας τα λειτουργικά συστήματα! | superfly | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 24 Απρ 2007 06:42 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |