manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Dell sustavi upgradable?

Reply

Thread Tools
Old 25. lipnja 2008, 12:37
Novi član grupe

Default Dell sustavi upgradable?

Bok. Im 'uzimajući thinknig od Dell računala i bio sam zadivljen, ja ću biti u mogućnosti to ažurirati na hardver po sebi tj. kupiti nove dijelove ili kupi drugi grafičke kartice za SLI? Ja sam razmišljati o dolasku jedne XPS 420 koji pomaže ako uopće.
Im 'molba ovaj jer sam čula da je Dell sustavi ne dopuštaju overclocking ...

Hvala unaprijed za bilo kakvu pomoć.
Old 25. lipnja 2008, 12:43
Administrator Group

To ovisi o stroju mobo spec, da biste mogli dodati drugu GFX kartice, je li spec. kao SLi-ed.

Možete dodavati RAM i hard / CD diskova, ali ništa drugo se ni ne IMO. Njihov mobos / slučajevima / PSUs su u kući dizajna.

BIOS će vjerovatno biti zaključana tako da sam veoma sumnjamo da ćete biti u mogućnosti overclock ga.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25. lipnja 2008, 14:32
Donatorska Grupa

Da, kao što je rekao Dave vrlo vjerojatno, ipak smo mogli pomoći da stavi sličan sustav zajedno vjerojatno oko za istu cijenu (možda čak i jeftinije) koje će biti moguće nadograditi i overclock ako želite.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 25. lipnja 2008, 14:37
Administrator Group

Da, samo izgraditi nije teško kao što izgleda, te će biti jeftiniji, više i više prilagodljivim upgradeable u budućnosti.
Old 25. lipnja 2008, 15:47
Donatorska Grupa

Definitivno boravak daleko od Dell, ako je vaša namjera je da nadogradite .... u stvari, boravak daleko od Dell točke

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 25. lipnja 2008, 17:08
Donatorska Grupa

Hi White.

Ja kupio jedan 420 ili gospođa nekoliko mjeseci prije i dok je trošak naspram špekulacija je prilično dobar protiv drugih prodavatelje možete učiniti mnogo bolje zgrade sebe, i za manje novca.

Dell također prilično ograničen u spec.'s oni nude, možete izmijeniti samo CPU za još dva modela za primjer i oni su trenutno ne nude Nvidia najbolje (po mom mišljenju, na temelju prasak za upasti) karticu, 8800GT, na trenutak, jer oni tvrde da se u kratkom opskrbe. Oni su međutim nudi ATI 3870 .... koji je loš i trounced by tipičan 9600GT.

Nope, ne mogu vam definitivno jedan oc Dell pc jer oznacava kao što su zaštita opcije u BIOS.

Ako ste nakon gaming stroj, a ne žele izgraditi sebe, boravak daleko od Dell.

Ako ste nakon kodiranja stroj, a ne želite sami izgraditi, check out Dell ali dućan okolo.

Ako ste nakon BOG-standard Internet / uredski PC, a ne želite sami izgraditi, check out Dell ali dućan okolo.

Pogledajte gdje idem?

Dell's XPS 630 je bolji izbor, ali opet, tvoj 'zaglavi sa 3870 i vrlo je malo mogućnosti za CPU.

Servis je isto tako i ja govorim iz iskustva (ima thread na tu negdje), loš.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 26. lipnja 2008, 00:02
Novi član grupe

Puno hvala dečki, mislim da želim graditi svoje računalo sada. JA će biti potrebna pomoć, ali tako da ću napraviti novi thread ovdje kad sam izabrao moj dijelova. Ja znam gdje sve ide u mobo, ali Im 'vrlo lahak o tome gdje se sve žice ići, i ako ću morati kupiti neki wireing zasebno. Na kraju, gdje je najbolje mjesto za kupnju računalne komponente? Note-ja sam u Engleskoj toliko američke web stranice, nisu dobre.

Hvala opet, momci. :)
Old 26. lipnja 2008, 03:25
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Bijelo View Post
Puno hvala dečki, mislim da želim graditi svoje računalo sada. JA će biti potrebna pomoć, ali tako da ću napraviti novi thread ovdje kad sam izabrao moj dijelova. Ja znam gdje sve ide u mobo, ali Im 'vrlo lahak o tome gdje se sve žice ići, i ako ću morati kupiti neki wireing zasebno. Na kraju, gdje je najbolje mjesto za kupnju računalne komponente? Note-ja sam u Engleskoj toliko američke web stranice, nisu dobre.

Hvala opet, momci. :)
Puno od nas već su izgrađena tako da ih neće ponestati pomoć.

Maplin ponekad imaju prilike, kao što je mobo / procesor / ram, ali to je restriktivna, iako pojednostavljuje vaš izbor! Amazon i opskrbe komponente.

Postoje mnoge dobavljače, predlažem vam ići na svoj novina i zvrčka kroz nekoliko PC mags.

Old 26. lipnja 2008, 03:32
Donatorska Grupa

Ebuyer je dobar
Old 26. lipnja 2008, 09:16
Donatorska Grupa

www.vadim.co.uk

www.scan.co.uk

www.ebuyer.com

www.savastore.com

www.komplett.co.uk

www.cclonline.com

www.dabs.com

www.quietpc.com

Ja sam ih sve koristiti i oni su svi prilično dobro o cijenama, isporuka i usluga. Scan i Vadim se na posebno dobar vraća treba primetiti.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Koji dio Laptop komponente Upgradable? Theresonly1 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 20. travanj 2009 14:35
Instalacija operativnog sustava na USB Coolyxxx Općenito Software Chat 7 2. ožujak 2009 16:50
POSTAVI reći mene Imam 2 Operacijski sustavi Arriflex Windows Operating Systems 5 22. prosinac 2007 17:25
Drevni računalu, je li upgradable? theonenj72 Graphics Cards & Monitors 2 6. srpnja 2007 15:56
Usporedbom operativnih sustava! superfly Općenito Software Chat 4 24. travanj 2007 06:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.