![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok. Im 'uzimajući thinknig od Dell računala i bio sam zadivljen, ja ću biti u mogućnosti to ažurirati na hardver po sebi tj. kupiti nove dijelove ili kupi drugi grafičke kartice za SLI? Ja sam razmišljati o dolasku jedne XPS 420 koji pomaže ako uopće. Im 'molba ovaj jer sam čula da je Dell sustavi ne dopuštaju overclocking ... Hvala unaprijed za bilo kakvu pomoć. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To ovisi o stroju mobo spec, da biste mogli dodati drugu GFX kartice, je li spec. kao SLi-ed.
Možete dodavati RAM i hard / CD diskova, ali ništa drugo se ni ne IMO. Njihov mobos / slučajevima / PSUs su u kući dizajna. BIOS će vjerovatno biti zaključana tako da sam veoma sumnjamo da ćete biti u mogućnosti overclock ga. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, kao što je rekao Dave vrlo vjerojatno, ipak smo mogli pomoći da stavi sličan sustav zajedno vjerojatno oko za istu cijenu (možda čak i jeftinije) koje će biti moguće nadograditi i overclock ako želite.
| |||
| |||
| Da, samo izgraditi nije teško kao što izgleda, te će biti jeftiniji, više i više prilagodljivim upgradeable u budućnosti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Definitivno boravak daleko od Dell, ako je vaša namjera je da nadogradite .... u stvari, boravak daleko od Dell točke
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi White. Ja kupio jedan 420 ili gospođa nekoliko mjeseci prije i dok je trošak naspram špekulacija je prilično dobar protiv drugih prodavatelje možete učiniti mnogo bolje zgrade sebe, i za manje novca. Dell također prilično ograničen u spec.'s oni nude, možete izmijeniti samo CPU za još dva modela za primjer i oni su trenutno ne nude Nvidia najbolje (po mom mišljenju, na temelju prasak za upasti) karticu, 8800GT, na trenutak, jer oni tvrde da se u kratkom opskrbe. Oni su međutim nudi ATI 3870 .... koji je loš i trounced by tipičan 9600GT. Nope, ne mogu vam definitivno jedan oc Dell pc jer oznacava kao što su zaštita opcije u BIOS. Ako ste nakon gaming stroj, a ne žele izgraditi sebe, boravak daleko od Dell. Ako ste nakon kodiranja stroj, a ne želite sami izgraditi, check out Dell ali dućan okolo. Ako ste nakon BOG-standard Internet / uredski PC, a ne želite sami izgraditi, check out Dell ali dućan okolo. Pogledajte gdje idem? Dell's XPS 630 je bolji izbor, ali opet, tvoj 'zaglavi sa 3870 i vrlo je malo mogućnosti za CPU. Servis je isto tako i ja govorim iz iskustva (ima thread na tu negdje), loš.
|
| |||
| |||
| Puno hvala dečki, mislim da želim graditi svoje računalo sada. JA će biti potrebna pomoć, ali tako da ću napraviti novi thread ovdje kad sam izabrao moj dijelova. Ja znam gdje sve ide u mobo, ali Im 'vrlo lahak o tome gdje se sve žice ići, i ako ću morati kupiti neki wireing zasebno. Na kraju, gdje je najbolje mjesto za kupnju računalne komponente? Note-ja sam u Engleskoj toliko američke web stranice, nisu dobre. Hvala opet, momci. :) |
|
| |||
| |||
| Quote:
Maplin ponekad imaju prilike, kao što je mobo / procesor / ram, ali to je restriktivna, iako pojednostavljuje vaš izbor! Amazon i opskrbe komponente. Postoje mnoge dobavljače, predlažem vam ići na svoj novina i zvrčka kroz nekoliko PC mags.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Ebuyer je dobar |
|
| |||
| |||
| www.vadim.co.uk www.scan.co.uk www.ebuyer.com www.savastore.com www.komplett.co.uk www.cclonline.com www.dabs.com www.quietpc.com Ja sam ih sve koristiti i oni su svi prilično dobro o cijenama, isporuka i usluga. Scan i Vadim se na posebno dobar vraća treba primetiti.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koji dio Laptop komponente Upgradable? | Theresonly1 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 20. travanj 2009 14:35 |
| Instalacija operativnog sustava na USB | Coolyxxx | Općenito Software Chat | 7 | 2. ožujak 2009 16:50 |
| POSTAVI reći mene Imam 2 Operacijski sustavi | Arriflex | Windows Operating Systems | 5 | 22. prosinac 2007 17:25 |
| Drevni računalu, je li upgradable? | theonenj72 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 6. srpnja 2007 15:56 |
| Usporedbom operativnih sustava! | superfly | Općenito Software Chat | 4 | 24. travanj 2007 06:42 |
| Thread Tools | |
| |