![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia. Én thinknig járjon a Dell számítógépet, és arra gondoltam, lesz, hogy a hardver upgrade magam azaz vásárol új alkatrészek, vagy vásároljon egy második grafikus kártya az SLI? Gondolkodom járjon egy XPS 420, amely segít, ha egyáltalán. Én azt kérdezi ezt, mert hallottam, hogy a Dell rendszerek nem teszik lehetővé az overclocking ... Köszi előre is minden segítséget. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Attól függ, hogy a gép mobo spec, akkor lehet, hogy adjunk egy második Gfx kártya, ez spec-ed, mint SLI.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, mint Dave azt mondta: nagyon kevéssé valószínű, de mi is segítünk be egy hasonló rendszert együtt valószínűleg körülbelül ugyanazt az árat (esetleg még olcsóbb), ami lehetővé overclock és korszerűsítése, ha szeretné.
| |||
| |||
| Igen, a saját építeni nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik, és olcsóbb, nagyobb testreszabható és bővíthető a jövőben. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mindenképpen távol marad a Dell, ha a szándék az, hogy frissítést .... A tény, maradj távol a Dell teljesen megáll
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia White. Vásároltam egy 420, vagy a feleség néhány hónappal ezelőtt, és ugyanakkor a költségek az előző spec elég jó egyéb vendors megteheti sokkal jobb épület magad, és kevesebb pénzért. A Dell is inkább csak a spec az általuk kínált, csak a változás a CPU másik két modell például, és ők jelenleg nem kínál Nvidia legjobb (véleményem alapján bang a bak) kártya, a 8800GT, a pillanatra, mert azt állították, ők nem elegendőek. Ezeket azonban kínál egy ATI 3870 .... ami tetves és trounced egy tipikus 9600GT. Nem, akkor határozottan nem oc a Dell pc formájában, mivel azok zár ki a lehetőségek a BIOS. Ha egy játékautomata, és nem akarom, hogy magad, maradj távol Dell. Ha után encoding gép, és nem akarom, hogy maga ellenőrizze, a Dell, hanem üzlet körül. Ha egy mocsaras-szabványos Internet / irodai számítógép, és nem akarom, hogy maga ellenőrizze, a Dell, hanem üzlet körül. Nézze meg, hol fogok? Dell XPS 630 a jobb választás, de megint te megragadt az 3870 és nagyon kevés lehetőségek a CPU. A szolgáltatás is, és én beszélek tapasztalat (van egy téma itt valahol), tetves.
|
| |||
| |||
| Köszi szépen srácok, azt hiszem akarok építeni saját PC most. Én igényel segítséget, de így lesz egy új téma itt, amikor úgy döntött, én részeket. Tudom, hogy hol jár a mobo, de nagyon töredékes, hol a vezetékek menni, és ha kell majd venni wireing külön. Végül, hol van a legjobb hely, ahol a számítógép alkatrészeket vásárolni? Megjegyzés:-Én vagyok Angliában így amerikai helyszíneken nem jó. Köszönet újra, fiúk. :) |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Maplin néha foglalkozik, mint például a mobo / processzor / ram, de ez a szigorú, de leegyszerűsíti a választást! Amazon is szolgáltatnak alkatrészeket. Sok szállítók, azt javasoljuk, hogy menjen el és újság lefricskáz keresztül néhány PC mags.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Ebuyer jó |
|
| |||
| |||
| www.vadim.co.uk www.scan.co.uk www.ebuyer.com www.savastore.com www.komplett.co.uk www.cclonline.com www.dabs.com www.quietpc.com Már használják őket, és ezek mind nagyon jó az árképzés, a szállítás és a szolgáltatás. Scan és Vadim vannak Különösen jó a hozamokra, meg kell jegyezni.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |