![]() |
|
| |||
| |||
| הי. אני thinknig של Dell מקבל את המחשב ואני תהיתי, האם אני יוכל לשדרג את החומרה בעצמי כלומר לקנות חלקים חדשים או לקנות כרטיס המסך השני ל SLI? אני חושב על להגיע XPS 420 אם זה עוזר בכלל. אני שואל את זה כי שמעתי את המערכות של Dell אל תאפשר overclocking ... תודה מראש על כל עזרה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה תלוי במכונה mobo spec, תוכל להוסיף כרטיס GFX השני, זה כמו spec-ED SLI.
אתה יכול להוסיף זיכרון RAM וקשה / כונני תקליטורים אבל כל דבר אחר הוא לא לא IMO. את mobos / מקרים / PSUs נמצאים הבית עיצובים. ה-BIOS סביר להניח להיות נעול כך שאני מאוד בספק תוכל overclock זה. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, כמו דייב אמר לי מאוד קשה להניח, עם זאת, אנו יכולים לעזור לך לשים מערכת דומה יחד במשך כנראה סביב אותו מחיר (אולי אפילו זול יותר), אשר ניתן יהיה לשדרג overclock וכן אם אתה מעוניין.
| |||
| |||
| כן, לבנות את עצמי הוא לא חזק כמו זה נראה כמו ויהיה זול יותר, customisable יותר ויותר upgradeable בעתיד. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בהחלט לבדול Dell, אם הכוונה היא לשדרג .... למעשה, לבדול Dell סוף פסוק
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי הלבן. אני עם 420 או לרכוש את missus כמה חודשים לפני תוך עלות מול spec הוא די טוב נגד יצרנים אחרים, אתה יכול לעשות כל כך הרבה יותר טוב את עצמך הבניין, ועבור פחות כסף. Dell גם הם די מוגבלים ב spec של שהם מציעים, אתה יכול לשנות את CPU עוד שני דגמים למשל ו הם מציעים כרגע לא הכי טוב של Nvidia (לדעתי, על סמך לחבוט עבור דולר) אשראי, 8800GT, בבית ברגע שהם בטענה כי הן בכמות לא מספקת. עם זאת הם מציעים 3870 של ATI .... שהוא גרוע והוא trounced לפי טיפוסית 9600GT. לא, אתה בהחלט יכול לא oc של Dell PC כפי שהיא עומדת כפי שהם להשבית את אפשרויות ה-BIOS. אם אתה אחרי משחק מחשב, ולא רוצה לבנות את עצמך, לבדול Dell. אם אתה אחרי קידוד מכונה, ולא רוצה לבנות את עצמך, Dell לבדוק את החנות, אלא גם מסביב. אם אתה אחרי לשקוע בסטנדרטים אינטרנט / Office PC, ולא רוצה לבנות את עצמך, Dell לבדוק את החנות, אלא גם מסביב. לראות לאן אני הולך? Dell XPS של 630 היא אפשרות טובה יותר, אבל שוב, אתה תקוע עם 3870 ו מעט מאוד אפשרויות עבור CPU. השירות ניתן גם, ואני מדבר מתוך ניסיון (של התגובה, יש כאן איפשהו), מחורבן.
|
| |||
| |||
| תודה רבה, חבר 'ה, אני חושב שאני רוצה לבנות את המחשב שלי כעת. אני ידרוש קצת עזרה, אבל אז אני יהיה לבצע כאן פתיל חדש כאשר בחרתי את החלקים. אני יודע איפה כל דבר הולך על mobo, אבל אני מאוד לא מפורט על היכן שכל חוטי ללכת, ואם אני צריך לקנות כמה wireing בנפרד. לבסוף, איפה המקום הטוב ביותר לקנות רכיבי המחשב? שים לב, אני כל כך אמריקאי באנגליה אתרים אינם טובים. שוב תודה, חבר 'ה. :) |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
לפעמים יש Maplin עסקאות כגון mobo / מעבד / ראם, אך היא מגבילה, למרות מפשט את הבחירות! אמזון גם אספקת רכיבי. יש הרבה ספקים, אני מציע לך ללכת את עיתונים ו הצלפה באמצעות כמה המחשב mags.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| Ebuyer טוב |
|
| |||
| |||
| www.vadim.co.uk www.scan.co.uk www.ebuyer.com www.savastore.com www.komplett.co.uk www.cclonline.com www.dabs.com www.quietpc.com אני השתמשתי בכל אותם והם כולכם די טוב על תמחור, אספקה ושירות. סרוק ו ואדים הם particulary טוב מחזיר יש לציין.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| איזה חלק של Laptop הרכיבים Upgradable? | Theresonly1 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | ה -20 לאפריל 2009 14:35 |
| התקנת מערכות הפעלה מסוג USB | Coolyxxx | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 2nd מרץ 2009 16:50 |
| POST אומר אני כבר יש לי 2 מערכות הפעלה | Arriflex | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 22 דצמבר 2007 17:25 |
| מחשב עתיקה, זה upgradable? | theonenj72 | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 6 יולי 2007 15:56 |
| השוואה בין מערכות ההפעלה! | superfly | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | 24 אפריל 2007 06:42 |
| שרשרת כלים | |
| |