![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas. I'm thinknig gauti Dell kompiuterių ir man buvo įdomu, galėsiu atnaujinti įrangą pagal save, ty pirkti naujų dalių arba pirkti antra vaizdo plokštė už SLI? I'm thinking of getting XPS 420 jeigu tai padeda ne visiems. I'm asking tai, nes aš girdėjau, kad "Dell" sistemos neleidžia įsijungimas ... Thanks in advance for any help. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai priklauso nuo mašinos MOBO spec, galbūt galima pridėti antrą GFX kortele, tai spec-ED su SLI.
Galite pridėti RAM ir kietajame / CD diskus, tačiau kas kita yra ne ne IMO. Jų mobos / bylų / PSUs yra namų dizaino. BIOS tikriausiai bus užrakinti, kad aš labai abejoti Jūs galėsite overclock jį. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, kaip sako Dave labai mažai tikėtina, tačiau mes galime Jums padėti įgyvendinti panašią sistemą kartu tikriausiai apie tą pačią kainą (galbūt net pigesnės), kurioje būtų galima overclock ir atnaujinti, jeigu norite.
| |||
| |||
| Yeah, savarankiškai kurti nėra taip sunku, kaip atrodo, ir bus pigiau, daugiau pritaikomas ir naujovinamus ateityje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikrai likti nuošalyje nuo Dell, jei jūsų tikslas yra tobulinti .... Iš tiesų, buvimas toli nuo Dell visiškai sustabdyti
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max White. I purchased 420 arba Misis prieš kelis mėnesius, ir nors kaina lyginant su spec yra gana gera nuo kitų pardavėjų, tai galite padaryti kur kas geriau pastato save ir už mažiau pinigų. "Dell" taip pat yra gana ribota spec nie jie siūlo, galima pakeisti tik dar dviejų modelių, pavyzdžiui, procesorius ir jie šiuo metu negali pasiūlyti NVIDIA geriausias (mano nuomone, pagrįstos magnetinės Buck) kortele, 8800GT, ne metu, nes jie teigia jie trūksta. Jie vis dėlto siūlo ATI 3.870 .... kuris yra Wszawy ir trounced pagal tipiškų 9600GT. Ne, tu tikrai negali oc Dell PC, kokia ji yra, nes jie lokauto į BIOS funkcijos. Jei esate po lošimų automatus, ir nenorite kurti sau, buvimas toli nuo Dell. Jei esate po kodavimo mašiną, ir nenorite kurti sau, patikrinkite Dell iš bet išsirinkti. Jei esate po bog-standard Internetas / biuro kompiuterio, ir nenorite kurti sau, patikrinkite Dell iš bet išsirinkti. Sužinok, kur aš važiuoju? Dell XPS 630 yra geresnis pasirinkimas, bet vėlgi, you're stuck su 3.870 ir labai mažai galimybių CPU. Paslaugos taip pat, ir aš kalbu iš patirties (Yra čia kažkur apie siūlus), Vargšas.
|
| |||
| |||
| Thanks a lot guys, manau, kad aš noriu kurti savo kompiuterį dabar. Aš kai reikia padėti, nors tai I'll make a new thread čia, kai aš pasirinkau savo dalių. Aš žinau, kur viskas eina į MOBO, bet aš labai fragmentiški, kur visi laidai eiti, ir jeigu aš turėsiu pirkti kai wireing atskirai. Galų gale, kur yra geriausia vieta pirkti kompiuterių komponentai? Ra-I'm in England, kad Amerikos svetainės nėra gera. Thanks again, guys. :) |
|
| |||
| |||
| Citata:
Maplin kartais kalbama, pavyzdžiui MOBO / procesorių / RAM, bet tai ribojančias, nors ir palengvina Jūsų pasirinkimas! "Amazon" taip pat tiekia komponentus. Yra daug tiekėjų, siūlau jums kreiptis į savo Gazeciarz ir stuktelkite per keletą PC žurnalus.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Ebuyer gera |
|
| |||
| |||
| www.vadim.co.uk www.scan.co.uk www.ebuyer.com www.savastore.com www.komplett.co.uk www.cclonline.com www.dabs.com www.quietpc.com Aš naudojau juos visus ir jie visi labai gerai dėl kainų, pristatymo ir paslaugų. Skaitymo ir Vadimas yra ypač geros apie grąžinimą reikia pažymėti.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kokia dalis Laptop komponentai Naujovinami? | Theresonly1 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | Balandis 20, 2009 14:35 |
| Diegimas operacinės sistemos USB | Coolyxxx | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 2 kovas 2009 16:50 |
| PAŠTAS man sako, I've got 2 Operating Systems | Arriflex | Windows "operacinės sistemos | 5 | 22 gruodis 2007 17:25 |
| Senovės PC, tai atsinaujinti? | theonenj72 | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 6 liepa 2007 15:56 |
| Lyginant operacines sistemas! | Superfly | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | Balandis 24, 2007 06:42 |
| Temos įrankiai | |
| |