mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Dell "sistemos atsinaujinti?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 25, 2008, 12:37
Naujas Narys

Default Dell "sistemos atsinaujinti?

Labas. I'm thinknig gauti Dell kompiuterių ir man buvo įdomu, galėsiu atnaujinti įrangą pagal save, ty pirkti naujų dalių arba pirkti antra vaizdo plokštė už SLI? I'm thinking of getting XPS 420 jeigu tai padeda ne visiems.
I'm asking tai, nes aš girdėjau, kad "Dell" sistemos neleidžia įsijungimas ...

Thanks in advance for any help.
Old Birželis 25, 2008, 12:43
Administrator Grupė

Tai priklauso nuo mašinos MOBO spec, galbūt galima pridėti antrą GFX kortele, tai spec-ED su SLI.

Galite pridėti RAM ir kietajame / CD diskus, tačiau kas kita yra ne ne IMO. Jų mobos / bylų / PSUs yra namų dizaino.

BIOS tikriausiai bus užrakinti, kad aš labai abejoti Jūs galėsite overclock jį.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Birželis 25, 2008, 14:32
Donorų grupės

Taip, kaip sako Dave labai mažai tikėtina, tačiau mes galime Jums padėti įgyvendinti panašią sistemą kartu tikriausiai apie tą pačią kainą (galbūt net pigesnės), kurioje būtų galima overclock ir atnaujinti, jeigu norite.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Birželis 25, 2008, 14:37
Administrator Grupė

Yeah, savarankiškai kurti nėra taip sunku, kaip atrodo, ir bus pigiau, daugiau pritaikomas ir naujovinamus ateityje.
Old Birželis 25, 2008, 15:47
Donorų grupės

Tikrai likti nuošalyje nuo Dell, jei jūsų tikslas yra tobulinti .... Iš tiesų, buvimas toli nuo Dell visiškai sustabdyti

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Birželis 25, 2008, 17:08
Donorų grupės

Max White.

I purchased 420 arba Misis prieš kelis mėnesius, ir nors kaina lyginant su spec yra gana gera nuo kitų pardavėjų, tai galite padaryti kur kas geriau pastato save ir už mažiau pinigų.

"Dell" taip pat yra gana ribota spec nie jie siūlo, galima pakeisti tik dar dviejų modelių, pavyzdžiui, procesorius ir jie šiuo metu negali pasiūlyti NVIDIA geriausias (mano nuomone, pagrįstos magnetinės Buck) kortele, 8800GT, ne metu, nes jie teigia jie trūksta. Jie vis dėlto siūlo ATI 3.870 .... kuris yra Wszawy ir trounced pagal tipiškų 9600GT.

Ne, tu tikrai negali oc Dell PC, kokia ji yra, nes jie lokauto į BIOS funkcijos.

Jei esate po lošimų automatus, ir nenorite kurti sau, buvimas toli nuo Dell.

Jei esate po kodavimo mašiną, ir nenorite kurti sau, patikrinkite Dell iš bet išsirinkti.

Jei esate po bog-standard Internetas / biuro kompiuterio, ir nenorite kurti sau, patikrinkite Dell iš bet išsirinkti.

Sužinok, kur aš važiuoju?

Dell XPS 630 yra geresnis pasirinkimas, bet vėlgi, you're stuck su 3.870 ir labai mažai galimybių CPU.

Paslaugos taip pat, ir aš kalbu iš patirties (Yra čia kažkur apie siūlus), Vargšas.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Birželis 26, 2008, 00:02
Naujas Narys

Thanks a lot guys, manau, kad aš noriu kurti savo kompiuterį dabar. Aš kai reikia padėti, nors tai I'll make a new thread čia, kai aš pasirinkau savo dalių. Aš žinau, kur viskas eina į MOBO, bet aš labai fragmentiški, kur visi laidai eiti, ir jeigu aš turėsiu pirkti kai wireing atskirai. Galų gale, kur yra geriausia vieta pirkti kompiuterių komponentai? Ra-I'm in England, kad Amerikos svetainės nėra gera.

Thanks again, guys. :)
Old Birželis 26, 2008, 03:25
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Baltas View Post
Thanks a lot guys, manau, kad aš noriu kurti savo kompiuterį dabar. Aš kai reikia padėti, nors tai I'll make a new thread čia, kai aš pasirinkau savo dalių. Aš žinau, kur viskas eina į MOBO, bet aš labai fragmentiški, kur visi laidai eiti, ir jeigu aš turėsiu pirkti kai wireing atskirai. Galų gale, kur yra geriausia vieta pirkti kompiuterių komponentai? Ra-I'm in England, kad Amerikos svetainės nėra gera.

Thanks again, guys. :)
Daugelis mūsų jau pastatė juos taip jums nebus trumpas pagalbos.

Maplin kartais kalbama, pavyzdžiui MOBO / procesorių / RAM, bet tai ribojančias, nors ir palengvina Jūsų pasirinkimas! "Amazon" taip pat tiekia komponentus.

Yra daug tiekėjų, siūlau jums kreiptis į savo Gazeciarz ir stuktelkite per keletą PC žurnalus.

Old Birželis 26, 2008, 03:32
Donorų grupės

Ebuyer gera
Old Birželis 26, 2008, 09:16
Donorų grupės

www.vadim.co.uk

www.scan.co.uk

www.ebuyer.com

www.savastore.com

www.komplett.co.uk

www.cclonline.com

www.dabs.com

www.quietpc.com

Aš naudojau juos visus ir jie visi labai gerai dėl kainų, pristatymo ir paslaugų. Skaitymo ir Vadimas yra ypač geros apie grąžinimą reikia pažymėti.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kokia dalis Laptop komponentai Naujovinami? Theresonly1 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 Balandis 20, 2009 14:35
Diegimas operacinės sistemos USB Coolyxxx BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 7 2 kovas 2009 16:50
PAŠTAS man sako, I've got 2 Operating Systems Arriflex Windows "operacinės sistemos 5 22 gruodis 2007 17:25
Senovės PC, tai atsinaujinti? theonenj72 Graphics Cards & Monitoriai 2 6 liepa 2007 15:56
Lyginant operacines sistemas! Superfly BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 4 Balandis 24, 2007 06:42
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.