![]() |
|
| |||
| |||
| Čau. Es esmu thinknig gūt Dell datoru un man bija jautājums, vai es varētu uzlabot aparatūras pats ti pirkt jaunas daļas vai iegādāties otru grafikas karte SLI? Es domāju, kā iegūt XPS 420, ja tas palīdz vispār. Es esmu jautā tādēļ, ka esmu dzirdējis, ka Dell sistēmas neļauj overclocking ... Paldies jau iepriekš par jebkuru palīdzību. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir atkarīgs no mašīnas MOBO spec, iespējams, varētu pievienot otru GFX karti, tas ir spec-ed kā SLI.
Jūs varat pievienot RAM un cieto / CD diski, bet kaut kas cits nav ne IMO. Viņu mobos / gadījumu / PSUs ir māju projekti. BIOS, iespējams, tiks slēgts, tāpēc es ļoti šaubu, ka Jūs varēsiet OVERCLOCK to. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, piemēram, Deivs teica, ļoti ticams, tomēr mēs varētu palīdzēt jums īstenot līdzīgu sistēmu kopā droši vien ap to pašu cenu (iespējams, pat lētāk), kas būtu iespējams OVERCLOCK un uzlabot, ja jūs vēlētos.
| |||
| |||
| Yeah, sevis celt nav tik grūti, kā tas izskatās un būs lētāk, vairāk pielāgojamu un uzlabojamu kas nākotnē. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Noteikti apturēt prom no Dell, ja jūsu nolūks ir uzlabot .... faktiski apturēt prom no Dell pilnīgas apstāšanās
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi White. Es iegādājās 420 vai missus pirms dažiem mēnešiem un lai gan izmaksas, salīdzinot ar spec ir diezgan labs pret citiem pārdevējiem var darīt daudz labāk celtniecības sevi, un par mazāku naudu. Dell arī ir diezgan ierobežota spec's tās piedāvājums, varat mainīt tikai CPU vēl divi modeļi, piemēram, un viņi pašlaik nepiedāvā Nvidia labākos (manuprāt, balstās uz sprādziena par Buck) kartes, 8800GT pie moments, jo viņi pieprasa tās necik. Tās tomēr piedāvā ATI 3.870 .... kas ir nožēlojams un trounced ar tipisku 9600GT. Nē, jūs noteikti nevar oc dell pc, kāds tas ir, jo tie lock out in BIOS iespējas. Ja jūs esat pēc spēļu automātu, un nevēlaties veidot sevi, palikt prom no Dell. Ja jūs esat pēc kodēšanas iekārtas, un nevēlaties, lai izveidotu sev, pārbaudiet Dell bet tās arī iepirkties. Ja jūs esat pēc purvs standarta interneta / biroju datoru un nevēlaties, lai izveidotu sev, pārbaudiet Dell bet tās arī iepirkties. Redzētu, kur es eju? Dell XPS 630 ir labāks variants, bet atkal, jūs esat iestrēdzis ar 3.870 un ļoti maz iespējas CPU. Pakalpojums ir, un es runāju no pieredzes (to pavedienu uz šeit kaut kur), draņķīgs.
|
| |||
| |||
| Thanks a lot guys, es domāju, ka es vēlos izveidot savu datoru tagad. Es prasīs palīdzību, lai gan to es darīt jaunu tēmu šeit, kad esmu izvēlējies manu daļām. Es zinu, kur viss iet ar MOBO, bet es esmu ļoti paviršs, kur visi vadi iet, un, ja man nāksies iegādāties kādu wireing atsevišķi. Visbeidzot, kur ir vislabākā vieta pirkt datora komponentus? Note-es esmu Anglijā, lai ASV teritorijas nav laba. Thanks again, puiši. :) |
|
| |||
| |||
| Quote:
Maplin dažkārt aplūko, piemēram, MOBO / pārstrādātāju / ram, bet tas ir ierobežojošs, lai gan vienkāršo savu izvēli! Amazon piegādā arī komponentus. Ir daudz piegādātāju, es iesaku jums iet uz savu newsagent un uzsitiens pa pāris PC mags.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Ebuyer ir labs |
|
| |||
| |||
| www.vadim.co.uk www.scan.co.uk www.ebuyer.com www.savastore.com www.komplett.co.uk www.cclonline.com www.dabs.com www.quietpc.com Esmu izmantojis tos un tās visas ir diezgan labas uz cenām, piegāde, serviss. Skenēšanas un Vadims ir particulary labs par atgriešanos jāatzīmē.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |