![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć. I'm thinknig uzyskania komputerze Dell i zastanawiałem się, czy będę mógł uaktualnić sprzęt sam tj. kupić nowe części lub kupić drugiej karty graficznej do SLI? I'm thinking of getting jeden XPS 420, jeżeli pomaga w ogóle. I'm asking ponieważ Słyszałem, że Dell systemy nie pozwalają overclockingu ... Dzięki z góry za jakąkolwiek pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To zależy od maszyny Mobo spec, możesz być w stanie dodać drugi GFX karty, jest spec-ED jako SLI.
Możesz dodać RAM i twarde / napędy CD, ale niczego innego nie nie jest IMO. Ich mobos / przypadki / PSUs w domu wzorów. BIOS prawdopodobnie zostanie zablokowany więc wysoce wątpienia będziesz mógł go overclockingu. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, jak powiedział Dave bardzo mało prawdopodobne, jednak mogliśmy pomóc położyć podobny system razem prawdopodobnie o tej samej cenie (nawet taniej), który byłby możliwy do overclockingu i aktualizacji jeśli chcesz.
| |||
| |||
| Tak, zbudować na własny rachunek nie jest tak trudne, jak to wygląda i będzie tańszy, bardziej dostosowywanych i modernizacji w przyszłości. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zdecydowanie pobyt z dala od Dell, jeśli zamiarem jest, aby uaktualnić .... w rzeczywistości, pobyt z dala od Dell kropka
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Białej. I zakupiła 420 lub missus kilka miesięcy temu i podczas gdy koszty w porównaniu do specyfikacji jest raczej dobra w stosunku do innych sprzedawców możesz to zrobić dużo lepiej budowania siebie i za mniejsze pieniądze. Dell także są raczej ograniczone w spec w ofercie, można tylko zmienić procesora o kolejne dwa modele, na przykład, a są one obecnie nie oferują Nvidia najlepszych (moim zdaniem, w oparciu o bang na złotówki) karty do 8800GT, na moment, bo jesteśmy twierdząc they're brakuje. Są one jednak oferuje ATI 3870 .... które w nędzy i przez trounced typowym 9600GT. Nie, to zdecydowanie nie oc DELL szt. w takiej formie jak obecnie Blokada opcji w BIOSie. Jeśli po grach maszyny, a nie chcą budować sobie pobyt z dala od Dell. Jeśli po kodowania maszyny, a nie chcesz zbudować samodzielnie, sprawdzić Dell, ale również rozejrzeć. Jeśli po torfowiska standardu Internet / biuro PC, i nie chce budować samodzielnie, sprawdzić Dell, ale również rozejrzeć. Sprawdź, gdzie I'm going? Dell XPS 630 to jest lepszym rozwiązaniem, ale znowu, you're stuck z 3870 i niewielu możliwości procesora. Usługa jest również, i mówię z doświadczenia (nie jest tu gdzieś w wątku), zawszony.
|
| |||
| |||
| Thanks a lot guys, myślę, że chcesz budować własną PC teraz. I będzie wymagało pomocy, choć tak I'll make nowy wątek tutaj, kiedy wybrałem moje części. Wiem, gdzie wszystko idzie w Mobo, ale ja jestem bardzo ogólnikowy, gdzie wszystkie przewody go, i jeśli będę musiał kupić wireing oddzielnie. I wreszcie, gdzie jest najlepsze miejsce do kupowania komponentów komputera? Uwaga:-Jestem w Anglii tak American witryn nie są dobre. Jeszcze raz dziękujemy, chłopaki. :) |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Maplin czasami ma oferty, takie jak Mobo / procesor / RAM, ale to jest restrykcyjne, choć upraszcza swój wybór! Amazon także dostaw komponentów. Istnieje wielu dostawców, proponujemy udać się do gazeciarz i otrzepać przez kilka komputerów Mags.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ebuyer jest dobry |
|
| |||
| |||
| www.vadim.co.uk www.scan.co.uk www.ebuyer.com www.savastore.com www.komplett.co.uk www.cclonline.com www.dabs.com www.quietpc.com I've wykorzystywane je wszystkie i wszystkie są bardzo dobre na ceny, dostawy i usługi. Skanowanie i Vadim to szczególnie dobrze na powrót należy odnotować.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Zakładki |