mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Dell sisteme de upgradable?

Reply

Thread Tools
Old 25 iunie 2008, 12:37
Alb
Noile state Group

Default Dell sisteme de upgradable?

Salut. Sunt thinknig de a obţine un computer Dell şi mă întrebam, voi fi în stare să faceţi upgrade de hardware-ul de unul singur şi anume cumpăra noi piese sau cumpara oa doua placă grafică pentru SLI? Ma gandesc de a obţine un XPS 420 în cazul în care vă ajută la toate.
Sunt cere acest lucru pentru că am auzit că sistemele Dell nu permite overclocking ...

Multumesc anticipat pentru orice ajutor.
Old 25 iunie 2008, 12:43
Administrator Group

Aceasta depinde de masina mobo spec., s-ar putea să fie capabili de a adăuga un al doilea GFX carte, nu-i asa ca-ed spec. SLI.

Puteţi adăuga RAM si hard / CD-drive, dar nimic altceva, nu, nu este o OMI. Lor mobos / cazuri / PSUs sunt în casa desene sau modele.

BIOS-ul va fi probabil închis, aşa că am foarte îndoială veţi avea posibilitatea să-l overclock.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 25 iunie 2008, 14:32
Grupul de donator

Da, la fel ca Dave spus foarte puţin probabil, cu toate acestea ne-ar putea ajuta sa-ti pui un sistem similar, probabil, în jurul împreună pentru acelaşi preţ (posibil chiar mai ieftin), care ar fi posibil să se overclock şi upgrade dacă doriţi.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 25 iunie 2008, 14:37
Administrator Group

Da, un auto construi nu este la fel de greu cum pare şi va fi mai ieftin, mai multe şi mai multe personalizabile upgradabile în viitor.
Old 25 iunie 2008, 15:47
Grupul de donator

Categoric stai departe de la Dell, dacă intenţia este de a actualiza .... de fapt, stai departe de Dell punct

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 25 iunie 2008, 17:08
Grupul de donator

Max White.

Am cumpărat o doamnă de 420 sau de câteva luni în urmă şi în acelaşi timp, costul spec. faţă este destul de bun împotriva altor furnizori de a putea face acest lucru mult mai bine construirea tine, şi pentru mai puţin de bani.

Dell De asemenea, sunt destul de limitate în spec. lui pe care o oferă, vă puteţi schimba doar pentru un alt cpu două modele, de exemplu, şi sunt în prezent nu oferă cele mai bune Nvidia lui (in opinia mea, pe baza magnetică pentru dolar) carte, de 8800GT, la moment, pentru că acestea sunt, susţinând că sunt în cel mai scurt de aprovizionare. Ele sunt cu toate acestea oferind o ATI 3870 .... care este prost si este trounced de un tipic 9600GT.

Nu, tu cu siguranta nu poate OC un Dell PC ca atare, deoarece acestea blocare afară de opţiuni în BIOS.

Dacă sunteţi de jocuri, după o maşină, şi nu doriţi să vă construiţi, stai departe de la Dell.

Dacă vă după o codificare de maşini, şi nu doriţi să vă construiţi, verifica Dell, dar de asemenea, în jur de magazin.

Dacă vă după o BOG-standard Internet / birou bucăţi, şi nu doriţi să vă construiţi, verifica Dell, dar de asemenea, în jur de magazin.

Vedeţi unde voi?

Dell XPS 630 este o opţiune mai bună, dar din nou, esti blocat cu 3870 şi foarte puţine opţiuni pentru CPU.

Acest serviciu este, de asemenea, si eu vorbesc din experienta (nu e un fir de pe aici pe undeva), prost.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 26 iunie 2008, 00:02
Alb
Noile state Group

Multumesc mult baieti, cred că vreau să-mi construiesc propriul PC acum. Am avea nevoie de ajutor, cu toate că aşa voi face un nou fir de aici, atunci când am ales-mi părţi. Stiu unde totul merge în mobo, dar eu sunt foarte vag pe care toate firele duc, şi dacă va trebui să cumpere unele wireing separat. În cele din urmă, în cazul în care este cel mai bun loc pentru a cumpara componente calculator? Notă-Sunt in Anglia atât site-urile americane nu sunt bune.

Multumesc inca o data, baieti. :)
Old 26 iunie 2008, 03:25
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Alb View Post
Multumesc mult baieti, cred că vreau să-mi construiesc propriul PC acum. Am avea nevoie de ajutor, cu toate că aşa voi face un nou fir de aici, atunci când am ales-mi părţi. Stiu unde totul merge în mobo, dar eu sunt foarte vag pe care toate firele duc, şi dacă va trebui să cumpere unele wireing separat. În cele din urmă, în cazul în care este cel mai bun loc pentru a cumpara componente calculator? Notă-Sunt in Anglia atât site-urile americane nu sunt bune.

Multumesc inca o data, baieti. :)
Multe dintre noi au fost deja construite, astfel încât să-i nu va fi în lipsă de ajutor.

Maplin au uneori se ocupă, cum ar fi o mobo / procesor / ram, dar că este restrictiv, cu toate că simplifică alegerile dvs.! Amazon de asemenea, furnizarea de componente.

Există multe furnizori, vă sugerez să mergeţi la newsagent şi scutura prin câteva PC Magg.

Old 26 iunie 2008, 03:32
Grupul de donator

Ebuyer este bun
Old 26 iunie 2008, 09:16
Grupul de donator

www.vadim.co.uk

www.scan.co.uk

www.ebuyer.com

www.savastore.com

www.komplett.co.uk

www.cclonline.com

www.dabs.com

www.quietpc.com

Am folosit-le pe toate si toate acestea sunt destul de bine cu privire la stabilirea preţurilor, de livrare şi de serviciu. Scanare şi Vadim sunt deosebit de bune pe revine trebuie remarcat.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Marcaje