![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut. Sunt thinknig de a obţine un computer Dell şi mă întrebam, voi fi în stare să faceţi upgrade de hardware-ul de unul singur şi anume cumpăra noi piese sau cumpara oa doua placă grafică pentru SLI? Ma gandesc de a obţine un XPS 420 în cazul în care vă ajută la toate. Sunt cere acest lucru pentru că am auzit că sistemele Dell nu permite overclocking ... Multumesc anticipat pentru orice ajutor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aceasta depinde de masina mobo spec., s-ar putea să fie capabili de a adăuga un al doilea GFX carte, nu-i asa ca-ed spec. SLI.
Puteţi adăuga RAM si hard / CD-drive, dar nimic altceva, nu, nu este o OMI. Lor mobos / cazuri / PSUs sunt în casa desene sau modele. BIOS-ul va fi probabil închis, aşa că am foarte îndoială veţi avea posibilitatea să-l overclock. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, la fel ca Dave spus foarte puţin probabil, cu toate acestea ne-ar putea ajuta sa-ti pui un sistem similar, probabil, în jurul împreună pentru acelaşi preţ (posibil chiar mai ieftin), care ar fi posibil să se overclock şi upgrade dacă doriţi.
| |||
| |||
| Da, un auto construi nu este la fel de greu cum pare şi va fi mai ieftin, mai multe şi mai multe personalizabile upgradabile în viitor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Categoric stai departe de la Dell, dacă intenţia este de a actualiza .... de fapt, stai departe de Dell punct
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max White. Am cumpărat o doamnă de 420 sau de câteva luni în urmă şi în acelaşi timp, costul spec. faţă este destul de bun împotriva altor furnizori de a putea face acest lucru mult mai bine construirea tine, şi pentru mai puţin de bani. Dell De asemenea, sunt destul de limitate în spec. lui pe care o oferă, vă puteţi schimba doar pentru un alt cpu două modele, de exemplu, şi sunt în prezent nu oferă cele mai bune Nvidia lui (in opinia mea, pe baza magnetică pentru dolar) carte, de 8800GT, la moment, pentru că acestea sunt, susţinând că sunt în cel mai scurt de aprovizionare. Ele sunt cu toate acestea oferind o ATI 3870 .... care este prost si este trounced de un tipic 9600GT. Nu, tu cu siguranta nu poate OC un Dell PC ca atare, deoarece acestea blocare afară de opţiuni în BIOS. Dacă sunteţi de jocuri, după o maşină, şi nu doriţi să vă construiţi, stai departe de la Dell. Dacă vă după o codificare de maşini, şi nu doriţi să vă construiţi, verifica Dell, dar de asemenea, în jur de magazin. Dacă vă după o BOG-standard Internet / birou bucăţi, şi nu doriţi să vă construiţi, verifica Dell, dar de asemenea, în jur de magazin. Vedeţi unde voi? Dell XPS 630 este o opţiune mai bună, dar din nou, esti blocat cu 3870 şi foarte puţine opţiuni pentru CPU. Acest serviciu este, de asemenea, si eu vorbesc din experienta (nu e un fir de pe aici pe undeva), prost.
|
| |||
| |||
| Multumesc mult baieti, cred că vreau să-mi construiesc propriul PC acum. Am avea nevoie de ajutor, cu toate că aşa voi face un nou fir de aici, atunci când am ales-mi părţi. Stiu unde totul merge în mobo, dar eu sunt foarte vag pe care toate firele duc, şi dacă va trebui să cumpere unele wireing separat. În cele din urmă, în cazul în care este cel mai bun loc pentru a cumpara componente calculator? Notă-Sunt in Anglia atât site-urile americane nu sunt bune. Multumesc inca o data, baieti. :) |
|
| |||
| |||
| Citat:
Maplin au uneori se ocupă, cum ar fi o mobo / procesor / ram, dar că este restrictiv, cu toate că simplifică alegerile dvs.! Amazon de asemenea, furnizarea de componente. Există multe furnizori, vă sugerez să mergeţi la newsagent şi scutura prin câteva PC Magg.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Ebuyer este bun |
|
| |||
| |||
| www.vadim.co.uk www.scan.co.uk www.ebuyer.com www.savastore.com www.komplett.co.uk www.cclonline.com www.dabs.com www.quietpc.com Am folosit-le pe toate si toate acestea sunt destul de bine cu privire la stabilirea preţurilor, de livrare şi de serviciu. Scanare şi Vadim sunt deosebit de bune pe revine trebuie remarcat.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Marcaje |