menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Dell systémy aktualizovateľné?

Reply

Thread Tools
Old 25. júna 2008, 12:37
Nový člen skupiny

Default Dell systémy aktualizovateľné?

Nazdar. I'm thinknig získať počítač Dell a já věděl, budem môcť vykonať upgrade hardware sám teda kúpiť nové diely alebo kúpiť druhej grafickej karty pre SLI? Ja som premýšľal, ako sa jeden XPS 420, ktorá pomáha, ak vôbec.
Som požiadala, pretože som počul, že Dell systémy neumožňujú přetaktování ...

Ďakujem vopred za akúkoľvek pomoc.
Old 25. júna 2008, 12:43
Administrátor Skupina

Záleží na stroji Mobo spec ste mohli pridať druhý GFX kartou, je to spec-ed ako SLI.

Môžete pridať RAM a hard / CD disky, ale nič iného sa o ne ne IMO. Ich mobos / prípadov / PSUs sú v dome vzorov.

BIOS bude pravdepodobne zamknuté, tak som silne pochybovať budete môcť přetaktování to.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25. júna 2008, 14:32
Darcu Skupina

Ovšem, rovnako ako Dave povedal veľmi nepravdepodobné, ale môžeme vám dať podobný systém spoločne pravdepodobne asi rovnakú cenu (možno aj lacnejšie), ktoré by bolo možné přetaktování a upgrade, ak budete chcieť.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 25. júna 2008, 14:37
Administrátor Skupina

Jo, samostatne stavať, nie je tak ťažké, ako to vyzerá a bude lacnejší, prispôsobiteľné a rozšíriteľné iv budúcnosti.
Old 25. júna 2008, 15:47
Darcu Skupina

Rozhodne pobyt od Dell, ak váš zámer je upgrade .... v skutočnosti, drž sa ďalej od Dell tečku

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 25. júna 2008, 17:08
Darcu Skupina

Ahoj Biela.

I zakúpila 420 alebo pani pred niekoľkými mesiacmi, a zároveň náklady versus spec je pomerne dobrá proti iným predajcom môžete tak urobiť oveľa lepšie budove sami, a za menej peňazí.

Dell tiež sú relatívne obmedzené v špec to ponúkajú, môžete len zmeniť cpu o ďalšie dva modely, napríklad, a sú v súčasnosti neponúkajú Nvidia najlepšie (podľa môjho názoru, založeného na tresku pre Dolac) karty, 8800GT, na moment, pretože ste tvrdil, že sú v krátkej dodávok. Sú však ponúka ATI 3870 .... čo je mizerná a je trounced by typický 9600GT.

Kdepak, ty určite nemôže oc jeden dell ks v súčasnom znení, pretože zámok sa na voľby v BIOSu.

Ak ste po herné stroj, a nechcú stavať sami, drž sa ďalej od spoločnosti Dell.

Ak ste po kódovanie stroj, a nechcú stavať sami, skontrolujte, Dell, ale aj v obchode okolo.

Ak ste po BOG-standard Internet / kancelárskych PC, a nechcú stavať sami, skontrolujte, Dell, ale aj v obchode okolo.

Pozrite, kde budu?

Dell XPS 630 je lepšia voľba, ale zase ste prilepené s 3870 a len veľmi málo možností pre CPU.

Táto služba je tiež, a hovorím zo skúsenosti (je to vlákno tady někde), mizerný.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 26. júna 2008, 00:02
Nový člen skupiny

Díky moc hoši, myslím, že chcem vybudovať vlastné PC teraz. Budem potrebovať pomoct, ale tak som si urobiť nové vlákno tu, keď som si vybral moju súčasťou. Viem, kde je všetko v Mobo, ale som veľmi povrchné, kde všetky drôty ísť, a ak budem musieť kúpiť nejaké wireing samostatne. Nakoniec Kde je najlepšie miesto na nákup počítačovej komponenty? Note-som v Anglicku tak americké stránky sú k ničomu.

Vďaka ešte raz, chlapi. :)
Old 26. júna 2008, 03:25
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Biely View Post
Díky moc hoši, myslím, že chcem vybudovať vlastné PC teraz. Budem potrebovať pomoct, ale tak som si urobiť nové vlákno tu, keď som si vybral moju súčasťou. Viem, kde je všetko v Mobo, ale som veľmi povrchné, kde všetky drôty ísť, a ak budem musieť kúpiť nejaké wireing samostatne. Nakoniec Kde je najlepšie miesto na nákup počítačovej komponenty? Note-som v Anglicku tak americké stránky sú k ničomu.

Vďaka ešte raz, chlapi. :)
Spousta z nás už postavené tak nebudete krátke pomocníka.

Maplin niekedy zaoberá napríklad Mobo / procesor / ram, ale to je obmedzujúce, aj keď zjednodušuje vašej voľby! Amazon tiež dodávky komponentov.

Existuje mnoho dodávateľov, doporučuji vám ísť do vašich novín a švihnutí cez niekoľko PC Magg.

Old 26. júna 2008, 03:32
Darcu Skupina

Ebuyer je dobrá
Old 26. júna 2008, 09:16
Darcu Skupina

www.vadim.co.uk

www.scan.co.uk

www.ebuyer.com

www.savastore.com

www.komplett.co.uk

www.cclonline.com

www.dabs.com

www.quietpc.com

Jsem je všetkých a používané sú všetky dosť dobrý pre tvorbu cien, dodávok a služieb. Scan a Vadim sú mimoriadne dobré pre priznanie je potrebné poznamenať.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Aká časť Laptop komponenty aktualizovateľné? Theresonly1 Notebooky, Mobily a PDA 2 20. apríl 2009 14:35
Inštalácia operačných systémov na USB Coolyxxx Všeobecné Software Chat 7 2. marca 2009 16:50
POST mi hovorí, já mám 2 operačné systémy Arriflex Operačné systémy Windows 5 22. december 2007 17:25
Starověké PC, je to aktualizovateľné? theonenj72 Graphics Cards & Monitory 2 6. júla 2007 15:56
Porovnávanie operačných systémov! superflu Všeobecné Software Chat 4 24. apríla 2007 06:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.