![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar. I'm thinknig získať počítač Dell a já věděl, budem môcť vykonať upgrade hardware sám teda kúpiť nové diely alebo kúpiť druhej grafickej karty pre SLI? Ja som premýšľal, ako sa jeden XPS 420, ktorá pomáha, ak vôbec. Som požiadala, pretože som počul, že Dell systémy neumožňujú přetaktování ... Ďakujem vopred za akúkoľvek pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Záleží na stroji Mobo spec ste mohli pridať druhý GFX kartou, je to spec-ed ako SLI.
Môžete pridať RAM a hard / CD disky, ale nič iného sa o ne ne IMO. Ich mobos / prípadov / PSUs sú v dome vzorov. BIOS bude pravdepodobne zamknuté, tak som silne pochybovať budete môcť přetaktování to. Môj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovšem, rovnako ako Dave povedal veľmi nepravdepodobné, ale môžeme vám dať podobný systém spoločne pravdepodobne asi rovnakú cenu (možno aj lacnejšie), ktoré by bolo možné přetaktování a upgrade, ak budete chcieť.
| |||
| |||
| Jo, samostatne stavať, nie je tak ťažké, ako to vyzerá a bude lacnejší, prispôsobiteľné a rozšíriteľné iv budúcnosti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rozhodne pobyt od Dell, ak váš zámer je upgrade .... v skutočnosti, drž sa ďalej od Dell tečku
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Biela. I zakúpila 420 alebo pani pred niekoľkými mesiacmi, a zároveň náklady versus spec je pomerne dobrá proti iným predajcom môžete tak urobiť oveľa lepšie budove sami, a za menej peňazí. Dell tiež sú relatívne obmedzené v špec to ponúkajú, môžete len zmeniť cpu o ďalšie dva modely, napríklad, a sú v súčasnosti neponúkajú Nvidia najlepšie (podľa môjho názoru, založeného na tresku pre Dolac) karty, 8800GT, na moment, pretože ste tvrdil, že sú v krátkej dodávok. Sú však ponúka ATI 3870 .... čo je mizerná a je trounced by typický 9600GT. Kdepak, ty určite nemôže oc jeden dell ks v súčasnom znení, pretože zámok sa na voľby v BIOSu. Ak ste po herné stroj, a nechcú stavať sami, drž sa ďalej od spoločnosti Dell. Ak ste po kódovanie stroj, a nechcú stavať sami, skontrolujte, Dell, ale aj v obchode okolo. Ak ste po BOG-standard Internet / kancelárskych PC, a nechcú stavať sami, skontrolujte, Dell, ale aj v obchode okolo. Pozrite, kde budu? Dell XPS 630 je lepšia voľba, ale zase ste prilepené s 3870 a len veľmi málo možností pre CPU. Táto služba je tiež, a hovorím zo skúsenosti (je to vlákno tady někde), mizerný.
|
| |||
| |||
| Díky moc hoši, myslím, že chcem vybudovať vlastné PC teraz. Budem potrebovať pomoct, ale tak som si urobiť nové vlákno tu, keď som si vybral moju súčasťou. Viem, kde je všetko v Mobo, ale som veľmi povrchné, kde všetky drôty ísť, a ak budem musieť kúpiť nejaké wireing samostatne. Nakoniec Kde je najlepšie miesto na nákup počítačovej komponenty? Note-som v Anglicku tak americké stránky sú k ničomu. Vďaka ešte raz, chlapi. :) |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Maplin niekedy zaoberá napríklad Mobo / procesor / ram, ale to je obmedzujúce, aj keď zjednodušuje vašej voľby! Amazon tiež dodávky komponentov. Existuje mnoho dodávateľov, doporučuji vám ísť do vašich novín a švihnutí cez niekoľko PC Magg.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ebuyer je dobrá |
|
| |||
| |||
| www.vadim.co.uk www.scan.co.uk www.ebuyer.com www.savastore.com www.komplett.co.uk www.cclonline.com www.dabs.com www.quietpc.com Jsem je všetkých a používané sú všetky dosť dobrý pre tvorbu cien, dodávok a služieb. Scan a Vadim sú mimoriadne dobré pre priznanie je potrebné poznamenať.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Aká časť Laptop komponenty aktualizovateľné? | Theresonly1 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 20. apríl 2009 14:35 |
| Inštalácia operačných systémov na USB | Coolyxxx | Všeobecné Software Chat | 7 | 2. marca 2009 16:50 |
| POST mi hovorí, já mám 2 operačné systémy | Arriflex | Operačné systémy Windows | 5 | 22. december 2007 17:25 |
| Starověké PC, je to aktualizovateľné? | theonenj72 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 6. júla 2007 15:56 |
| Porovnávanie operačných systémov! | superflu | Všeobecné Software Chat | 4 | 24. apríla 2007 06:42 |
| Thread Tools | |
| |