мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Делл системи упградабле?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 25. Мар 2008, 12:37
Нови члан групе

Default Делл системи упградабле?

Здраво. И'м тхинкниг од добијања рачунара Делл и ја се питам, да ли ћу моћи да надоградите хардвер по себи, односно куповину нових делова или купити другу графичку картицу СЛИ? Ја сам мисли на добијање КСПС формату 420 ако то уопште помаже.
Ја тражим јер сам чуо да се Делл системи не дозвољавају оверклок ...

Хвала унапред за било какву помоћ.
Old 25. Мар 2008, 12:43
Администратор Гроуп

То зависи од машине мобо специфицаллы, можда ћете моћи да додате други ГФКС чипу картице, да ли је спецификација-ЕД, као СЛИ.

Можете додати РАМ меморије и хард / ЦД-дискова, али све остало је ИМО, не не. Њихова мобос / предметима / ПСУс у кући дизајна.

БИОС ће вероватно бити закључана, тако да веома сумњам да ћете моћи да је оверцлоцкинг.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 25. Мар 2008, 14:32
Донаторска Група

Да, као што је Дејв рекао је врло вероватно, ипак смо могли да вам помогну да ставите сличан систем заједно вероватно око исте цене (можда чак и јефтиније) које ће бити могуће оверклоковања и надоградња ако желите.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 25. Мар 2008, 14:37
Администратор Гроуп

Да, само граде није толико тешко као што изгледа и да ће бити јефтинији, прилагођен више и више надоградив у будућности.
Old 25. Мар 2008, 15:47
Донаторска Група

Дефинитивно клони Делл, ако ваша намера је за надоградњу .... у ствари, клони Делл потпуности зауставити

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 25. Мар 2008, 17:08
Донаторска Група

Здраво Бели.

Сам купио 420 или Госпођа пре неколико месеци и док су цене у односу на спецификација је доста добро против других продаваца можете то урадити много боље зграде себе, и за мање новца.

Делл такође су прилично ограничени у специфицаллы'с оне нуде, можете да промените само процесор за још два модела, на пример и они тренутно не нуди Нвидиа најбоље (по мом мишљењу, на основу прасак за Долар) картица, 8800ГТ, на тренутак, јер они тврде да смо у кратком снабдевања. Они, међутим, нуде АТИ-3870 .... који је лош и троунцед је типична 9600ГТ.

Нопе, дефинитивно не може Бенцхмарк Делл рачунар, као што то стоји као што су блокаде из опције у БИОС-у.

Ако сте после машине за играње, а не желе да се изгради, клони Делл.

Ако сте после машине за кодирање, а не желе да се изгради, проверите Делл, али и из продавница у околини.

Ако сте после БОГ-стандардних Интернет ПЦ канцеларији, и не желе да се изгради, проверите Делл, али и из продавница у околини.

Погледајте где идем?

Делл КСПС 630 је бољи избор, али опет, ти си у шкрипцу са 3870 и врло мало опција за ЦПУ.

Сервис је, такође, и ја говорим из искуства (тамо нит овде негде), лош.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 26. Мар 2008, 00:02
Нови члан групе

Хвала пуно момци, мислим да сада желим да изгради свој рачунар. Ја ћу захтевати неке помоћи, али тако да ћу направити нова нит овде када сам изабрао своје делове. Ја знам где све иде у мобо, али сам врло скица на којој сви иду жице, и ако ћу морати да купиш одвојено уиреинг. Коначно, где је најбоље место за куповину рачунарске компоненте? Напомена-ја сам у Енглеској, тако да амерички сајтови нису добри.

Хвала јос једном, момци. :)
Old 26. Мар 2008, 03:25
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Бијело View Post
Хвала пуно момци, мислим да сада желим да изгради свој рачунар. Ја ћу захтевати неке помоћи, али тако да ћу направити нова нит овде када сам изабрао своје делове. Ја знам где све иде у мобо, али сам врло скица на којој сви иду жице, и ако ћу морати да купиш одвојено уиреинг. Коначно, где је најбоље место за куповину рачунарске компоненте? Напомена-ја сам у Енглеској, тако да амерички сајтови нису добри.

Хвала јос једном, момци. :)
Много од нас су већ изграђена тако да их неће бити мање од помоћи.

Маплин понекад обрађује, као што мобо / процесор / РАМ, али то је рестриктивна, иако олакшава ваш избор! Амазон такође снабдевање компоненти.

Постоји много добављача, ја предлажем да одете у неусагент и зврчка кроз неколико рачунара магс.

Old 26. Мар 2008, 03:32
Донаторска Група

Ебуыер је добар
Old 26. Мар 2008, 09:16
Донаторска Група

ууу.вадим.цо.ук

ууу.сцан.цо.ук

ууу.ебуыер.цом

ууу.савасторе.цом

ууу.комплетт.цо.ук

ууу.ццлонлине.цом

ууу.дабс.цом

ууу.куиетпц.цом

Сам их ја користио све и сви су врло добро о ценама, испорука и услуга. Скенирај и Вадимом су посебно добро на повратак треба напоменути.

-Каноакавирус
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Који део Лаптоп компоненте Упградабле? Тхересонлы1 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 20 април 2009 14:35
Инсталација оперативног система на УСБ Цоолыкскскс Уопштено Софтуаре Цхат 7 2 март 2009 16:50
ПОСТАВИ рећи мене Имам 2 Оперативни системи Аррифлекс Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 22 децембар 2007 17:25
Древни рачунару, је ли упградабле? тхеонењ72 Грапхицс Цардс & Мониторс 2 6. јула 2007 15:56
Поређење оперативних система! суперфлы Уопштено Софтуаре Цхат 4 24 април 2007 06:42
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц