![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво. И'м тхинкниг од добијања рачунара Делл и ја се питам, да ли ћу моћи да надоградите хардвер по себи, односно куповину нових делова или купити другу графичку картицу СЛИ? Ја сам мисли на добијање КСПС формату 420 ако то уопште помаже. Ја тражим јер сам чуо да се Делл системи не дозвољавају оверклок ... Хвала унапред за било какву помоћ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То зависи од машине мобо специфицаллы, можда ћете моћи да додате други ГФКС чипу картице, да ли је спецификација-ЕД, као СЛИ.
Можете додати РАМ меморије и хард / ЦД-дискова, али све остало је ИМО, не не. Њихова мобос / предметима / ПСУс у кући дизајна. БИОС ће вероватно бити закључана, тако да веома сумњам да ћете моћи да је оверцлоцкинг. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, као што је Дејв рекао је врло вероватно, ипак смо могли да вам помогну да ставите сличан систем заједно вероватно око исте цене (можда чак и јефтиније) које ће бити могуће оверклоковања и надоградња ако желите.
| |||
| |||
| Да, само граде није толико тешко као што изгледа и да ће бити јефтинији, прилагођен више и више надоградив у будућности. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дефинитивно клони Делл, ако ваша намера је за надоградњу .... у ствари, клони Делл потпуности зауставити
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здраво Бели. Сам купио 420 или Госпођа пре неколико месеци и док су цене у односу на спецификација је доста добро против других продаваца можете то урадити много боље зграде себе, и за мање новца. Делл такође су прилично ограничени у специфицаллы'с оне нуде, можете да промените само процесор за још два модела, на пример и они тренутно не нуди Нвидиа најбоље (по мом мишљењу, на основу прасак за Долар) картица, 8800ГТ, на тренутак, јер они тврде да смо у кратком снабдевања. Они, међутим, нуде АТИ-3870 .... који је лош и троунцед је типична 9600ГТ. Нопе, дефинитивно не може Бенцхмарк Делл рачунар, као што то стоји као што су блокаде из опције у БИОС-у. Ако сте после машине за играње, а не желе да се изгради, клони Делл. Ако сте после машине за кодирање, а не желе да се изгради, проверите Делл, али и из продавница у околини. Ако сте после БОГ-стандардних Интернет ПЦ канцеларији, и не желе да се изгради, проверите Делл, али и из продавница у околини. Погледајте где идем? Делл КСПС 630 је бољи избор, али опет, ти си у шкрипцу са 3870 и врло мало опција за ЦПУ. Сервис је, такође, и ја говорим из искуства (тамо нит овде негде), лош.
|
| |||
| |||
| Хвала пуно момци, мислим да сада желим да изгради свој рачунар. Ја ћу захтевати неке помоћи, али тако да ћу направити нова нит овде када сам изабрао своје делове. Ја знам где све иде у мобо, али сам врло скица на којој сви иду жице, и ако ћу морати да купиш одвојено уиреинг. Коначно, где је најбоље место за куповину рачунарске компоненте? Напомена-ја сам у Енглеској, тако да амерички сајтови нису добри. Хвала јос једном, момци. :) |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Маплин понекад обрађује, као што мобо / процесор / РАМ, али то је рестриктивна, иако олакшава ваш избор! Амазон такође снабдевање компоненти. Постоји много добављача, ја предлажем да одете у неусагент и зврчка кроз неколико рачунара магс.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Ебуыер је добар |
|
| |||
| |||
| ууу.вадим.цо.ук ууу.сцан.цо.ук ууу.ебуыер.цом ууу.савасторе.цом ууу.комплетт.цо.ук ууу.ццлонлине.цом ууу.дабс.цом ууу.куиетпц.цом Сам их ја користио све и сви су врло добро о ценама, испорука и услуга. Скенирај и Вадимом су посебно добро на повратак треба напоменути.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Који део Лаптоп компоненте Упградабле? | Тхересонлы1 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 20 април 2009 14:35 |
| Инсталација оперативног система на УСБ | Цоолыкскскс | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 2 март 2009 16:50 |
| ПОСТАВИ рећи мене Имам 2 Оперативни системи | Аррифлекс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 22 децембар 2007 17:25 |
| Древни рачунару, је ли упградабле? | тхеонењ72 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 6. јула 2007 15:56 |
| Поређење оперативних система! | суперфлы | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 24 април 2007 06:42 |
| Тхреад Тоолс | |
| |