![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba. Ben bir Dell bilgisayar almanın thinknig yaşıyorum ve ben merak ediyorum, kendime yeni parçalar satın yani veya SLI için ikinci bir grafik kartı satın donanım yükseltme mümkün olacak? Bir XPS 420, eğer hiç yardım almanın düşündüklerim.
Nedeni, Dell sistemleri overclock izin vermez ... duymuştum bu talep ediyorum Herhangi bir yardım için şimdiden teşekkür ederiz.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu makine mobo Spec bağlıdır, ikinci bir Gfx kart eklemek için, mümkün olabilir bu özel-SLI olarak ed.
RAM ve sabit ekleyebilirsiniz / CD sürücüleri ama herhangi başka bir hayır hayır IMO olduğunu. Onların mobos / durumda / PSUs ev tasarımları bulunmaktadır. Ben bunu yüksek overclock yapabileceğinizden şüphe BIOS muhtemelen kilitlenir. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Evet, gibi Dave söyledi çok olası, ancak birlikte aynı fiyat muhtemelen civarında (belki daha ucuz için benzer bir sistemi koymak) ile overclock mümkün olacaktır yardımcı olabilir ve isterseniz yükseltin.
|
|||
|
|||
|
Evet, kendini inşa olarak ve ucuz olacak, daha ileride upgradeable kişiselleştirilebilir aşağıdaki gibi sabit değildir.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kesinlikle başka yerde kalmak Dell'den, eğer niyet .... yükseltmek için in fact, uzaklıktadır Dell'den Nokta kalmak
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Merhaba Beyaz.
Ben 420 ya da birkaç ay önce bayan ve maliyet karşılaştırması Spec da satın ziyade bunu çok daha iyi kendiniz bina yapabilirsiniz diğer satıcılar karşı iyi ve daha az para için. Dell de oldukça sınırlı olan spec's onlar, sadece örneğin başka bir iki model için işlemci değiştirebilirsiniz teklif ve şu anda kartı benim görüşüm Nvidia en iyi (paranın karşılığını çarpmak dayalı olarak) sunan yapmıyorsanız, bu 8800GT, en an, çünkü onlar kısa tedarik ettiğimiz iddia ediyoruz. Ancak ATI 3870 sunuyoruz .... hangi iğrenç ve tipik bir 9600GT ile trounced olduğunu. Olarak BIOS'unda seçenekleri lokavt Hayır, kesinlikle bir Dell bilgisayar gibi duran oC değildir. Eğer bir oyun makinası sonra ve olduğunuzda, dışarıda Dell'den kalmak kendiniz oluşturmak istemiyorum. Eğer bir kodlama makinesi sonra ve olduğunuzda kendinizi inşa etmek istemiyorum, ancak Dell kontrol yine yaklaşık mağazası. Eğer bir standart İnternet / ofis pc, batak kendiniz oluşturmak istemezseniz sonra yaptınız ancak Dell kontrol yine yaklaşık mağazası. Nerede olacak mı? Dell'in XPS 630, daha iyi bir seçenek, ama yine siz olduğunuz 3870 ve işlemci için çok az seçenekleri ile kafasına yapışmıştır. Bu hizmet, aynı zamanda ve deneyimlerinden söz (Burada bulunan herhangi bir yerde bir iplik), kötü's.
|
|
|
|||
|
|||
|
Teşekkürler çocuklar, ben şimdi kendi PC kurmak istemiyorum. Ama ben buraya ne zaman parçalar seçtiğiniz yeni bir iplik yapacağız yardım gerektirir. Ben burada her şeyi mobo yılında gider biliyorum, ama çok bütün teller halinde kabaca yaşıyorum ve ben ayrı bir wireing satın almak olacaktır. Son olarak, burada bilgisayar parçaları satın almak için en iyi yer? Not-İngiltere, böylece Amerikan sitelerinde hiçbir iyi yaşıyorum.
Tekrar teşekkürler, çocuklar. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Maplin bazen mobo gibi / işlemci / ram, fırsatlar var, ancak bu kısıtlayıcı olduğunu, ancak seçimini kolaylaştırır! Amazon da bileşenleri kaynağı. Birçok tedarikçi, Size newsagent ve flik birkaç bilgisayar Mags git öneririz vardır.
|
|||
|
|||
|
Ebuyer iyi
|
|
|
|||
|
|||
|
www.vadim.co.uk
www.scan.co.uk www.ebuyer.com www.savastore.com www.komplett.co.uk www.cclonline.com www.dabs.com www.quietpc.com Ben hepsini kullandım ve hepsi oldukça fiyatlandırma, dağıtım ve servis iyi demektir. Tarama ve Vadim özellikle de unutulmamalıdır döner üzerinde iyi.