![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт. Я thinknig отримання комп'ютер Dell і мені було цікаво, я зможу провести модернізацію обладнання по собі тобто купувати нові деталі або купити другу відеокарту для SLI? Я маю на увазі отримання XPS 420, чи допоможе це взагалі. Я питаю це тому, що я чув, що Dell системи не дозволяють розгону ... Спасибо заранее за будь-яку допомогу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це залежить від машини плат Spec, ви могли б додати другу карту GFX, це Spec-ED як SLI.
Ви можете додати оперативної пам'яті і жорсткий / CD диски, але все інше ні ні ІМВ. Їх плат / корпуси / блоки живлення знаходяться в проекти будинків. BIOS, ймовірно, буде заблокована так що я дуже сумніваюся, ви зможете розігнати. Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, як Дейв говорить, дуже малоймовірно, однак ми можемо допомогти вам покласти аналогічну систему разом ймовірно, в тій же ціні (можливо, навіть дешевше), які можна буде розігнати і модернізувати, якщо б вам хотілося.
| |||
| |||
| Так, побудувати собі це не так складно, як здається, і буде дешевше, настройки та з більш оновлюваної в майбутньому. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Визначено триматися подалі від Dell, якщо Ваші наміри полягає в модернізації .... Справді, триматися подалі від Dell повної зупинки
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Білий. Я купив 420 або господиня кілька місяців тому, і в той час як витрати в порівнянні з Spec досить хороший по відношенню до інших постачальників ви можете зробити це набагато краще будівлі себе, і за менші гроші. Dell також досить обмежені в SPEC, які вони пропонують, ви можете змінити тільки процесора протягом ще двох моделях, наприклад, і в даний час вони не пропонують Nvidia найкращих (на мою думку, заснованому на віддачу від Баку) карти, 8800GT, на момент, так як вони стверджують, що вони знаходимося в дефіциті. Вони, однак, пропонуючи ATI 3870 .... яка паршивий і побити типовою 9600GT. Ні, ви напевне не можете OC ПК Dell в його нинішньому вигляді, оскільки вони блокування опцій в BIOS. Якщо ви після ігрового автомата, і не хочуть будувати себе, триматися подалі від Dell. Якщо ви після кодування машини, і не хочемо будувати самі, перевірити Dell з магазину, а й навколо. Якщо ви після болотно-стандартний Інтернет / офісний комп'ютер, і не хочемо будувати самі, перевірити Dell з магазину, а й навколо. Дивиться, куди я їду? Корпорації Dell XPS 630 є кращим варіантом, але знову ж таки, ви застрягли в 3870 і дуже мало можливостей для процесора. Ця служба також, і я кажу з досвіду (там Різьблення на десь тут), паршиво.
|
| |||
| |||
| Велике спасибі хлопці, я думаю, я хочу побудувати свій ПК. Я потребують деякої допомоги, але я зроблю новий потік тут, коли я вибрав мій частин. Я знаю, де все йде в системних плат, але я дуже схематичні про те, де всі проводи йти, і якщо мені доведеться купити wireing окремо. Нарешті, де найкраще купувати комп'ютерні комплектуючі? Примітка я в Англії Таким чином, американські сайти не підходять. Ще раз спасибі, хлопці. :) |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Maplin іноді такі угоди як Mobo / процесора / пам 'яті, але це обмежувальний, хоча і спрощує Ваш вибір! Amazon також постачаємо компоненти. Є багато постачальників, я пропоную вам іти на ваш газетний кіоск і швидко переглядати кілька журналів для ПК.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Ebuyer гарне |
|
| |||
| |||
| www.vadim.co.uk www.scan.co.uk www.ebuyer.com www.savastore.com www.komplett.co.uk www.cclonline.com www.dabs.com www.quietpc.com Я використав їх всіх, і всі вони дуже хороші про тарифи на доставку та обслуговування. Сканування і Вадим є хорошими на часткове повернення воно має бути зазначено.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Яка частина ноутбук компонентів Upgradable? | Theresonly1 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 20 квітня 2009 14:35 |
| Установка операційної системи на USB | Coolyxxx | General Software чат | 7 | 2 березня 2009 16:50 |
| POST говорить мені, у мене 2 операційні системи | Arriflex | Операційні системи Windows | 5 | 22 грудня 2007 17:25 |
| Старовинні комп'ютер, це оновлені? | theonenj72 | Графічні карти & Монітори | 2 | 6 липня 2007 15:56 |
| Порівняння операційних систем! | Superfly | General Software чат | 4 | 24 квітня 2007 06:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |