![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
| Преглед на резултатите от проучването: Desk или Lappy? | |||
| Desktop. | | 7 | 53,85% |
| Лаптоп | | 6 | 46,15% |
| Гласоподаватели: 13. Нямате право да гласуват в тази анкета | |||
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Заглавието казва всичко. Предпочитам лаптопа. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Харесва ми и двете, но гласуваха за десктопа Харесвам преносимостта на лаптопа, но всичко се промени, когато се купи XPS 17 ", се чувствах сякаш съм се носи около десктоп с мен! Трябваше да отидем на десктопа, защото аз обичам да мога разбиване / ъпгрейд / overclock толкова лесно, modding е това, което ме интересува в comps на първо място, неговото хоби за мен, но не много на една само с lappy
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desktop за основно поради същите причини като SocialWarfare, Upgradeablity, Power, overclocking, Customisability.
| |||
| |||
| Desktop също. Аз наистина не са много по използване на лаптоп, тъй като това е основната употреба е преносимостта. Аз съм само в гимназията, така че ученически пособия компютри. Там не е много по използвате за лаптоп. Освен като десктоп заради това, което thingie и SocialWarfare каза, модернизацията, overclocking др
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И двамата по различни причини. Те имат съвсем различни цели.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Смяна на лаптопа е най-доброто нещо, което съм го, не се играят игри, тя може да се движи навсякъде и когато имам власт рязани, което е доста често кръгли моят начин да извършват.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Точно сега, в качеството си на студент, лаптоп е голям, но ако можех, щях да десктоп. Това е просто много по-comfotable е в състояние да се движи всичко наоколо с добра настройка. Мразя като клавиатурата, така близко до екрана, но с помощта на USB клавиатура за лаптоп чувства погрешно.
| |||
| |||
| Лаптопи са страхотни! Аз рядко използвам своя десктоп повече. Малък, лек лаптоп удара в работния ден, освен ако не искате да играете игри.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Имам 17 "инчов екран лаптоп, но е доста тънък един часа да не се чувстват обемисти за мен, това е всичко в дизайн / тегло. |