![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
| View Poll Results: Stůl nebo Lappy? | |||
| Desktop. | | 7 | 53,85% |
| Laptop | | 6 | 46,15% |
| Voliči: 13. Nemůžete hlasovat v tomto průzkumu | |||
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Název mluví za vše. Dávám přednost notebooku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám rád obě, ale hlasoval pro stolní počítače, mám rád přenositelnost notebooku ale to vše se změnilo, když jsem si koupil XPS 17 ", se cítil, jako bych nesl na ploše asi se mnou! Musel jít pro stolní protože jsem rád že může rozebrat / upgrade / přetaktovat tak snadné, modding je to, co mě zajímá comps v první řadě, jeho koníček pro mě, ale ne moc jedné se právě lappy
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desktop pro v podstatě ze stejných důvodů jako SocialWarfare, Upgradeablity, Power, přetaktování, Customisability.
| |||
| |||
| Desktop taky. I don't really mnoho použití pro notebook, protože to je hlavní použití je přenosnost. Jsem jen na střední škole, takže počítače školní pomůcky. Není moc použít pro notebook. Také jako desktop, protože to, co thingie a SocialWarfare řekl, modernizace, přetaktování, atd.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oba z různých důvodů. Mají úplně jiné použití.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přečerpání do notebooku byla ta nejlepší věc, co jsem kdy udělal, nehrají hry, může pohybovat kdekoliv, a když jsem si výpadku proudu, který je dost často kolem mé způsob, jak mohu pokračovat.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Právě teď, že student, notebook je skvělý, ale kdybych mohla, tak bych si desktop. Je to prostě mnohem comfotable budou moci pohybovat vše kolem na perfektní nastavení. Nenávidím s klávesnici tak blízko k obrazovce, ale při použití USB klávesnice na notebooku cítí špatně.
| |||
| |||
| Notebooky jsou skvělé! Málokdy jsem používat svůj desktop nic víc. Malý, lehký notebook poráží kancelářský každý den, pokud chcete hrát hry.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Mám 17 "palcový displej notebooku, ale je to docela tenký, takže jeden necítí objemné mi, je to vše v designu a hmotnosti. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| My Desktop a Směrem Sklopný Vše je Jedna strana na My Laptop | thearner | Operační systémy Windows | 13 | 14. února 2009 10:23 |
| Matkou všech notebooků, Bůh notebook, který bude plácnutí ploše | cheesepuff | Notebooky, Mobily a PDA | 16 | 25. listopadu 2008 15:58 |
| Desktop out, laptop palců | Hybr! D | Notebooky, Mobily a PDA | 15 | 1. květen 2008 01:25 |
| Vista Desktop Dotaz na notebook HP | JennB213 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 7. ledna 2008 11:00 |
| Připojení na ploše notebooku přes USB | Lauro | Sítě, Modemy & VoIP | 5 | 6. ledna 2008 05:21 |
| Thread Nástroje | |
| |