![]() |
| |||||||
|
| Δείτε τα αποτελέσματα Poll: Επιφάνεια ή Lappy; | |||
| Desktop. | | 7 | 53,85% |
| Laptop | | 6 | 46,15% |
| Ψηφίσαντες: 13. Μπορεί να μην ψηφίσει σε αυτήν τη δημοσκόπηση | |||
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Τίτλος τα λέει όλα. Προτιμώ Laptop. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μου αρέσουν και οι δύο, αλλά ψήφισαν για desktop, μου αρέσει η φορητότητα του laptop, αλλά όλα άλλαξαν όταν αγόρασαν ένα XPS 17 ", κατά την άποψή του σαν να ήμουν φέρει κοντά με την επιφάνεια εργασίας μου! Έπρεπε να φύγει για την επιφάνεια εργασίας cos Μ 'αρέσει να είμαι σε θέση να διαλύσει / αναβάθμιση / overclock τόσο εύκολα, modding είναι ό, τι έχεις μου ενδιαφέρονται για comps κατά πρώτο λόγο, τα χόμπι μου, αλλά δεν είναι πολύ ενός μόνο με lappy
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desktop βασικά για τους ίδιους λόγους που SocialWarfare, Upgradeablity, Power, overclocking, Customisability.
| |||
| |||
| Desktop πολύ. Πραγματικότητα δεν έχω πολύ χρήση για ένα φορητό υπολογιστή, επειδή η κύρια χρήση του είναι η φορητότητα. Είμαι μόνο στο λύκειο, τόσο το σχολείο υπολογιστές. Δεν υπάρχει μεγάλη χρήση για ένα φορητό υπολογιστή. Επίσης, όπως επιφάνεια εργασίας, λόγω του ό, τι thingie και SocialWarfare είπε, την αναβάθμιση, overclocking, κλπ.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Και οι δύο για διαφορετικούς λόγους. Έχουν εντελώς διαφορετικές χρήσεις.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Swapping σε ένα laptop ήταν το καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ, να μην παίζουν παιχνίδια, να το μετακινήσετε οπουδήποτε και όταν έχω μια διακοπή ρεύματος που είναι αρκετά συχνή γύρο μου τρόπος που μπορώ να συνεχίσω.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τώρα, που είναι φοιτητής, ένα φορητό υπολογιστή είναι μεγάλη, αλλά αν μπορούσα, θα είχα μια επιφάνεια εργασίας. Είναι απλά πολύ πιο comfotable να είναι σε θέση να κινηθούν τα πάντα γύρω σε μια τέλεια setup. Μισώ το πληκτρολόγιο έχοντας τόσο κοντά στην οθόνη, αλλά χρησιμοποιώντας ένα πληκτρολόγιο USB σε έναν φορητό υπολογιστή αισθάνεται καλά.
| |||
| |||
| Οι φορητοί υπολογιστές είναι μεγάλη! Σπάνια χρήση desktop μου πλέον. Ένα μικρό, ελαφρύ φορητό υπολογιστή χτυπά μια επιφάνεια εργασίας κάθε ημέρα αν δεν θέλουν να παίζουν παιχνίδια.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα 17 "ιντσών οθόνη laptop, αλλά είναι μια όμορφη slim μία δεν αισθάνεται τόσο ογκώδες για μένα, είναι όλα στο σχεδιασμό / βάρος. |