![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
| View Poll Results: Desk ili Lappy? | |||
| Desktop. | | 7 | 53,85% |
| Laptop | | 6 | 46,15% |
| Birača: 13. Vi svibanj ne glasovati u ovoj anketi | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Naslov govori sve. Draža mi laptop. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Volim oboje, ali je glasao za desktop, JA poput prenosivost na laptop, ali da sve promijenio kada sam kupio XPS 17 ", to osjetio kao da sam se nosi oko desktop sa mnom! Morao ići na desktop cos Volim biti u mogućnosti da razmontirati / dogradnja / overclock tako lako, modding što je dobio mene zanimati comps na prvom mjestu, njegova hobi mi se, ali ne puno samo jedan sa lappy
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desktop for osnovi istog razloga kao SocialWarfare, Upgradeablity, Power, overclocking, Customisability.
| |||
| |||
| Desktop previše. JA dont 'stvarno imati mnogo koristi za laptop, jer to je glavna korištenje prenosivosti. Ja sam tek u srednjoj školi, pa je školskog pribora računala. Nema puno koristi za laptop. Isto tako kao što su Desktop zato što thingie i SocialWarfare rekao, nadograđujete, overclocking itd.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oba raznih razloga. Oni imaju potpuno različite namjene.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zamena za laptop je najbolje što sam ikad učinio, ne igramo, mogu premjestiti ga nigdje a kad imam moci izrezati što je prilično česti okrugli moj način ne mogu obavljati.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Upravo sada, kao student, laptop je super, ali ako JA mogao bih imati radnu površinu. To je samo mnogo comfotable bitak u mogućnosti to premjestiti sve oko za savršen setup. Mrzim što tipkovnici tako blizu ekranu, ali koristeći USB tipkovnica na laptop osjeća krivom.
| |||
| |||
| Prijenosna računala su veliki! Ja rijetko koristiti svoj desktop bilo koji više. Mali, lagani laptopi otkucaja računalo bilo koji dan, osim ako želite igrati igre.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Imam 17 "inch ekran laptopa, ali to je prilično tanak, tako jedan pozamašan ne osjeća za mene, to je sve u dizajnu / težinu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moj Desktop i opušta Ka Sve je jedna strana na moj laptop | thearner | Windows Operating Systems | 13 | 14. veljača 2009 10:23 |
| Majka svima laptop, Bog laptop koji će pljesak vaš desktop | cheesepuff | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 16 | 25. studeni 2008 15:58 |
| Desktop out, laptop in | Hybr! D | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 15 | 1. svibanj 2008 01:25 |
| Pitanje o Vidik Desktop Laptop HP | JennB213 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 7. siječanj 2008 11:00 |
| Spajanje računala na laptop preko USB | Lauro | Networking, Modemi & VoIP | 5 | 6. siječanj 2008 05:21 |
| Thread Tools | |
| |