![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
| View Poll Results: Asztalon vagy lappy? | |||
| Desktop. | | 7 | 53,85% |
| Laptop | | 6 | 46,15% |
| Szavazók: 13. Lehet, hogy nem szavaz ezt a szavazást | |||
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Cím says it all. Inkább laptop. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szeretem, de szavazni mind asztali, Szeretem hordozhatóságára a laptop, hanem, hogy minden megváltozott, amikor megvettem egy XPS 17 ", úgy éreztem, mintha én egy-egy asztalon kb velem! Volt, hogy az asztalon, mert imádom, hogy képes lebontása / upgrade / overclock így könnyen, modding, ami engem érdekel van comps az első helyen, a hobbi nekem, de nem sokkal az egyik csak egy lappy
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desktop alapvetően ugyanazon okokból, mint SocialWarfare, Upgradeablity, Power, overclocking, Customisability.
| |||
| |||
| Desktop is. Nem igazán sokat használja a laptop, mert fő felhasználási portability. Én csak a suliban, így a tanszerek számítógépeken. Nincs sok használja a laptop. Desktop is, mert milyen dolog, és SocialWarfare mondta, korszerűsítés, stb overclocking
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A két különböző okokból. Ezek teljesen különböző felhasználási célokra.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Swapping egy laptop volt a legjobb dolog, amit valaha tettem, nem játszhat, akkor bárhol lehet mozgatni, és ha van egy erő, amely vágott elég gyakori kerek utamat tudom végeznek.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Most, hogy egy diák, egy laptop van nagy, de ha tudtam volna, hogy egy asztali. Csak sokkal comfotable tudja, hogy minden körzetben egy tökéletes beállítás. Utálom a billentyűzet, amelyek olyan közel a képernyőn, de USB billentyűzet egy laptop úgy érzi, rossz.
| |||
| |||
| A laptopok nagy! Én csak ritkán használja a Desktop többé. A kicsi, könnyű laptop veri asztali bármely napján, ha nem akarnak játszani.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy 17 "hüvelykes képernyő laptopot, de ez egy nagyon vékony egy igen terjedelmes nem érzem, hogy nekem ez mind a tervezési / tömeg. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Saját asztali és mindent Billenő felé egyik oldalon a My Laptop | thearner | A Windows operációs rendszerek | 13 | 14. február 2009 10:23 |
| Az anya az összes laptop, laptop, hogy az Isten is Spank asztalon | cheesepuff | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 16 | 25. november 2008 15:58 |
| Asztali ki, laptop be | Hybr! D | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 15 | 1. május 2008 01:25 |
| Vista Desktop kérdés HP Laptop | JennB213 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 7. január 2008 11:00 |
| Csatlakoztatás asztali a laptop USB-n keresztül | Lauro | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 5 | 6. január 2008 05:21 |
| Téma eszközök | |
| |