![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
| View Poll Results: Stalas ar Lappy? | |||
| Desktop. |
|
7 | 53.85% |
| Laptop |
|
6 | 46.15% |
| Voters: 13. Jūs negalite balsuoti šioje apklausoje | |||
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Pavadinimas says it all.
Norėčiau Laptop. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Man patinka abu, bet balsavo už darbastalio, aš kaip iš laptopo perkelti, bet kad visi pasikeitė, kai aš nusipirkau XPS, 17 ", ji pajuto tarsi vykdė Desktop aplink mane!
Teko eiti Desktop cos I love negalėtų išardyti / upgrade / overclock taip lengvai, Modding, ką gavo mane domina comps į pirmąją vietą, jo pomėgiai man, o ne daug vienu tik su lappy
Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Desktop "iš esmės tų pačių priežasčių kaip SocialWarfare, Upgradeablity, Elektra, įsijungimas, Customisability.
|
|||
|
|||
|
Desktop too. I don't really daug naudoti nešiojamą kompiuterį, nes pagrindinis naudojimas perkeliamumo. Aš tik vidurinėje mokykloje, todėl mokyklos reikmenys kompiuterių. There isn't much naudoti nešiojamas. Taip pat kaip darbalaukio, nes ką thingie ir SocialWarfare sakė, patobulinimu, įsijungimas ir tt
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Abi dėl įvairių priežasčių. Jie turi visiškai skirtingus naudojimo būdus.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Mano sistema: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Apsikeitimą prie laptopo buvo geriausia, ką aš kada nors padarė, ne žaisti žaidimus, galite perkelti ją bet kur ir bet kada turiu teisę sumažinti, kuri yra gana dažnas Round My way galiu vykdyti.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dabar, būdamas studentas, nešiojamas kompiuteris yra puiku, bet jei galėčiau, norėčiau turėti kompiuteryje. It's just daug comfotable kad galėtų judėti viskas aplink tobula setup. Nekenčiu atsižvelgdamas klaviatūra taip arti prie ekrano, bet naudojant USB klaviatūros ant laptopo mano neteisingas.
|
|||
|
|||
|
Laptops are great! Aš retai naudojasi savo darbastalio daugiau. Mažų, šviesiai nešiojamas beats Desktop kiekvieną dieną, jei norite žaisti žaidimus.
|
|||
|
|||
|
Citata:
|
|||
|
|||
|
Turiu 17 "colių ekranas nešiojamas kompiuteris, tačiau jis gana plonas viena taip nemano gabaritų man tai visi dizaino / svorio.
|