![]() |
| |||||||
|
| View Poll Results: Desk vai Lappy? | |||
| Darbvirsmas. | | 7 | 53,85% |
| Klēpjdators | | 6 | 46,15% |
| Balsotāji: 13. Jūs nedrīkstat balsot šajā aptaujā | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Title says it all. Es labāk Laptop. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man patīk abi, bet balsoja desktop, I like pārvedamību klēpjdators, bet viss mainījās, kad es nopirku XPS 17 ", tā likās, ka es veicot desktop apkārt ar mani! Bija jāiet uz desktop cos I love to spēj to demontēt / modernizācija / OVERCLOCK tik viegli, modding ir tas, ko saņēma mani interesē datori, kas, pirmkārt, tās hobijs man, bet ne daudz vienam tikai ar lappy
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desktop pamatā pašu iemeslu dēļ kā SocialWarfare, Upgradeablity, Power, overclocking, Customisability.
| |||
| |||
| Desktop too. Man nav īsti ir daudz izmantošanai portatīvo datoru, jo tas ir galvenais pielietojums būs pārnesamību. Es esmu tikai vidusskolā, lai skolas piederumi datoriem. Nav daudz lietot klēpjdatoru. Arī, piemēram, desktop, jo to thingie un SocialWarfare teica, modernizāciju, overclocking etc
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gan dažādu iemeslu dēļ. Viņi ir pilnīgi atšķirīgs lietojums.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pārnešana ar klēpjdatoru bija labākais, ko es kādreiz bija, ne spēlēt spēles, var pārvietot jebkur un kad man ir jaudas samazinājums, kas ir diezgan bieži ap mani, kā es varētu turpināt.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tieši tagad, kas ir students, klēpjdators ir lieliski, bet ja es varētu, es būtu desktop. Tā ir tikai daudz comfotable spēja pārvietoties viss apkārt perfektu setup. I hate kam tastatūras tik tuvu ekrānam, bet izmantojot USB tastatūru ar klēpjdatoru jūtas nepareizi.
| |||
| |||
| Laptops ir lieliski! Es reti izmantot savu desktop vairāk. Neliels, viegls klēpjdators Beats desktop jebkuru dienu, ja vien jūs vēlaties spēlēt spēles.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Man ir 17 "collu ekrāns klēpjdators, taču tas ir diezgan slaids no tā nejūtas apjomīga, lai man tas viss ir tādā projektēšanas / svara. |