![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
| Wyświetl Sonda Wyniki: Recepcja lub Lappy? | |||
| Desktop. | | 7 | 53.85% |
| Laptop | | 6 | 46.15% |
| Wyborcy: 13. Użytkownik nie może głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Tytuł mówi wszystko. Wolę Laptop. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lubię obie, ale głosowali na pulpicie, Lubie przenoszenia laptopa, ale wszystko zmieniło, kiedy kupił XPS 17 ", to uważa, jakbym prowadził na pulpicie okolice ze mną! Gdyby pójść na pulpicie cos uwielbiam możliwość demontażu / upgrade / overclockingu tak łatwo, modding jest to, co dostał mnie interesuje Comps na pierwszym miejscu, jego hobby mnie, ale nie wiele z jednego tylko lappy
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desktop dla zasadniczo z tych samych powodów co SocialWarfare, Upgradeablity, Power, overclockingu, Customisability.
| |||
| |||
| Desktop zbyt. Naprawdę nie ma za dużo używać laptopa, bo to główne zastosowanie ma możliwości. Jestem tylko w gimnazjum, więc szkolne komputery. Nie ma za dużo używać laptopa. Jak również ze względu na pulpicie co thingie i SocialWarfare powiedział, modernizacji, overclockingu itp.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zarówno z różnych przyczyn. Mają zupełnie różne zastosowania.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Swapping do laptopa był najlepszą rzeczą kiedykolwiek zrobił, nie gier, można przenieść ją w dowolnym miejscu i kiedy mam prądu, który jest dość częstym rundy mój sposób mogę prowadzić.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teraz, będąc studentem, laptop jest super, ale gdybym mógł, chciałbym mieć na pulpicie. It's just comfotable wiele więcej możliwości, aby przenieść wszystko wokół się doskonałym konfiguracji. I hate posiadające klawiatury tak blisko ekranu, ale za pomocą klawiatury USB na laptopie czuje się źle.
| |||
| |||
| Laptopy są świetne! I rzadko używać mojego pulpitu więcej. Mały, lekki laptop uderzeń na pulpicie każdy dzień, chyba że chcesz gier.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Mam 17 "calowy ekran laptopa, ale jest to dość wąski jeden tak nie czuje niewygodny dla mnie, to wszystko w projektowaniu / waga. |
![]() |
|
| Zakładki |