![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
| Vezi Sondaj Rezultate: Desk sau Lappy? | |||
| Spaţiul de lucru. | | 7 | 53.85% |
| Laptop | | 6 | 46.15% |
| Majoritate de voturi: 13. Tu nu pot vota în acest sondaj | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Titlul spune totul. Prefer laptop. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Îmi place, dar ambele au votat pentru spaţiul de lucru, îmi place de portabilitate a laptop, dar că toate schimbat cand am cumparat un XPS 17 ", m-am simtit ca si cum am fost cu un desktop jurul cu mine! A trebuit sa ma duc pentru spaţiul de lucru pentru ca-mi place să fie în măsură să demonteze / actualizarea / overclock atât de uşor, Modding este ceea ce m-a interesat în comps în primul rând, la un hobby pentru mine, dar nu de mult de o oră, cu doar o lappy
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spaţiul de lucru de principiu, din aceleaşi motive ca SocialWarfare, Upgradeablity, puterea, overclocking, Customisability.
| |||
| |||
| Spaţiul de lucru de asemenea. Eu nu prea au mult de utilizare pentru un laptop, pentru ca este principala utilizare este portabilitatea. Sunt numai in liceu, asa ca scoala de bunuri de calculatoare. Nu există mult utiliza pentru un laptop. De asemenea, spaţiul de lucru din cauza a ceea ce thingie şi SocialWarfare spus, modernizarea, overclocking etc
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ambele din motive diferite. Ei au complet diferite utilizări.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Abrevierea la un laptop a fost cel mai bun lucru pe care l-am facut-o, nu te joci, să se poată deplasa oriunde acesta şi atunci când am o putere tăiate, care este destul de frecvente rotund meu mod în care pot continua.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chiar acum, fiind un student, un laptop este foarte bun, dar dacă aş putea, mi-ar fi un desktop. E doar mult mai comfotable posibilitatea de a muta tot in jurul la un setup perfect. Nu-mi place cu tastatura asa de aproape de ecran, dar folosind o tastatură USB de pe un laptop de părere greşită.
| |||
| |||
| Laptopurile sunt în mare! I-mi folosesc rar desktop orice mai mult. Un mic, lumina laptop bate un desktop orice zi cu excepţia cazului în care doriţi să-l joace jocuri.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Citat:
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Eu am un 17 "inch ecran de laptop, dar este destul de subţire una nu simt aşa de mare pentru mine, e tot în proiectarea / greutate. |
![]() |
|
| Marcaje |