![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
| View Poll Results: Stôl alebo Lappy? | |||
| Desktop. | | 7 | 53,85% |
| Laptop | | 6 | 46,15% |
| Voliči: 13. Nemôžete hlasovať v tomto prieskume | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Názov hovorí za všetko. Dávam prednosť notebooku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám rád obe, ale hlasoval pre stolové počítače, mám rád prenositeľnosť notebooku ale to všetko sa zmenilo, keď som si kúpil XPS 17 ", sa cítil, ako by som niesol na ploche asi so mnou! Musel ísť pre stolové pretože som rád že môže rozobrať / upgrade / pretaktovať tak ľahké, modding je to, čo ma zaujíma comps v prvom rade, jeho koníček pre mňa, ale nie moc jednej sa práve Lappy
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desktop pre v podstate z rovnakých dôvodov ako SocialWarfare, Upgradeablity, Power, přetaktování, Customisability.
| |||
| |||
| Desktop taky. Nechcem really veľa použitie pre notebook, pretože to je hlavné použitie je prenosnosť. Som len na strednej škole, takže počítača školské pomôcky. Nie je moc použiť pre notebook. Tiež ako desktop, pretože to, čo thingie a SocialWarfare povedal, modernizácie, přetaktování, atd
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Obaja z rôznych dôvodov. Majú úplne iné použitie.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prečerpanie do notebooku bola tá najlepšia vec, čo som kedy urobil, nehrajú hry, môže pohybovať kdekoľvek, a keď som si výpadok prúdu, ktorý je dosť často okolo mojej spôsob, ako môžem pokračovať.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Práve teraz, že študent, notebook je skvelý, ale keby som mohla, tak bych si desktop. Je to jednoducho oveľa comfotable budú môcť pohybovať všetko okolo na perfektné nastavenie. Nenávidím s klávesnicu tak blízko k obrazovke, ale pri použití USB klávesnica na notebooku cíti zle.
| |||
| |||
| Notebooky sú skvelé! Málokedy som používať svoj desktop nič viac. Malý, ľahký notebook poráža kancelársky každý deň, ak chcete hrať hry.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Mám 17 "palcový displej notebooku, ale je to docela tenký, takže jeden necíti objemné mi, je to všetko v designu a hmotnosti. |