![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
| Виеу Полл Ресултс: Деск или Лаппы? | |||
| Десктоп. |
|
7 | 53,85% |
| Лаптоп |
|
6 | 46,15% |
| Бирача: 13. Ви мај не гласати у овој анкети | |||
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Наслов говори све.
Радије лаптоп. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Волим оба, али су гласали за десктоп, волим преносивост лаптоп али то се све променило када сам купио КСПС формату 17 ", то осећао као да сам је носила око десктопа са мном!
Морао да одем за десктоп цос Волим да се размонтира / надоградити / оверклоковања тако лако, Погодак је оно што ме занима Цомпс на првом месту, његова хоби за мене, али не много само са једне лаппы
Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Десктоп за у основи истих разлога као СоциалУарфаре, Упградеаблиты, напајање, Оверцлоцкинг, Цустомисабилиты.
|
|||
|
|||
|
Десктоп превише. Не стварно има много користи за лаптоп, јер је то главна употреба је преносивост. Ја сам тек у средњој школи, па школски прибор рачунара. Нема много користи за лаптоп. Такође, као што су стони због онога што тхингие и СоциалУарфаре рече, надоградње, оверклокинг итд
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Оба из различитих разлога. Они имају сасвим различите користи.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Замена за лаптоп је најбоља ствар коју сам икада урадио, не игра игрице, да га преместите где и када имам енергије рез што је прилично често округли мој начин не могу обављати.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Управо сада, као ученик, лаптоп је велика, али ако бих могао, ја бих десктопу. То је само много цомфотабле што може да се креће све око да савршено подешавање. Мрзим што на тастатури, тако близу екрана, али користећи УСБ тастатура на лаптопу осећа лоше.
|
|||
|
|||
|
Лаптопа су одличне! Ја ретко користе десктоп више. Мали, лагани лаптопа побеђује десктоп сваки дан ако не желите да играте игре.
|
|||
|
|||
|
Куоте:
|
|||
|
|||
|
Имам 17 "инчни екран лаптопа, али то је прилично танак тако да један не осећа гломазан за мене, то је све у дизајну / тежине.
|