![]() |
| |||||||
|
| Görünüm Anket Sonuçları: Masa veya Lappy? | |||
| Masaüstü. | | 7 | 53,85% |
| Dizüstü | | 6 | 46,15% |
| Seçmenler: 13. Bu anket için oy vermeyebilir | |||
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Title says it all. Ben Laptop tercih ederim. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I like both ama masaüstü için oy verdi, ben dizüstü bilgisayarınızın taşınabilirlik gibi ama hepsi zaman bir XPS 17 "satın değişti, sanki etrafta benimle bir masaüstü taşıyordu hissetti! Masaüstü cos I overclock kolayca / yükseltme / ortadan kaldırmak için mümkün olan sevgi gitmek, modding Had bana Comps ilgilenen ilk yer var ise, bana olan bir hobi, ama pek bir sadece lappy
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Masaüstü SocialWarfare, Upgradeablity, Güç, overclock, Customisability gibi temelde aynı nedenlerle.
| |||
| |||
| Desktop. Çünkü ana kullanımı taşınabilirliği olduğunu gerçekten çok bir dizüstü bilgisayar için kullanmak zorunda değilsiniz. Okul malzemeleri bilgisayar lise Ben sadece, bu yüzden. Bir dizüstü bilgisayar için pek kullanın. Çünkü thingie ve SocialWarfare, yükseltme, vb overclock ne dedi masaüstü Ayrıca gibi
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Her ikisi de farklı nedenlerle. Tamamen farklı kullanımlar var.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir dizüstü bilgisayara Swapping şimdiye kadar, oyun oynamayan yaptın en iyi şey, her yerde ve taşıyabilirsiniz zaman da oldukça sık turda I taşıyabilir yoluma bir güç kestik oldu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Şimdi, bir dizüstü bilgisayar, ama eğer I-ebil büyük bir öğrenci olmanın, bir masaüstü olurdu. Sadece daha ne var mükemmel bir kurulum için her şeyi hareket edememek comfotable's. Çok yakın ekran, klavye sahip nefret ederim ama bir USB klavye kullanarak bir dizüstü bilgisayarda yanlış hissediyor.
| |||
| |||
| Dizüstü great! Ben nadiren masaüstü daha fazla kullanabilirsiniz. Eğer oyun oynamak istiyorsanız, küçük, hafif dizüstü masaüstü her gün yener.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Ben 17 "inç ekran dizüstü bilgisayar, ama bu kadar hantal bana hissetmez oldukça ince bir, tüm tasarım / ağırlığın. |