![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
| Подивитися результати опитування: Стіл або Lappy? | |||
| Desktop. | | 7 | 53,85% |
| Ноутбук | | 6 | 46,15% |
| Виборці: 13. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Назва говорить сама за себе. Я віддаю перевагу ноутбук. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мені подобається, але як голосував за робочим столом, я, як портативність ноутбука, але все змінилося, коли я купив XPS 17 ", вона відчула, як ніби я несу настільного навколо мене! Довелося піти на робочий стіл COS я люблю в стані демонтувати / модернізації / розгін так легко, це те, що моддінг Got Me зацікавлені в привілеї, в першу чергу, її хобі, для мене, але не більше одного з тільки lappy
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Робочого столу для основному тим же причин, SocialWarfare, Upgradeablity, Power, розгону, Customisability.
| |||
| |||
| Шпалери на робочий теж. Я справді не мають особливого сенсу для ноутбука, тому що вона використовується головним чином переносимості. Я тільки в школі, тому шкільне приладдя комп'ютери. Існує не так багато для використання з ноутбуком. Так само, як робочий стіл з-за чого штучка і SocialWarfare сказав, модернізація, розгін т.д.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Обидва з різних причин. Вони мають зовсім різні цілі.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Обмін з ноутбуком було найкраще, що я коли-небудь робив, не грати в ігри, можна перемістити його де завгодно і коли я в подачі електроенергії який є досить частим навколо мого чином я можу продовжувати.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зараз, будучи студентом, ноутбук великий, але якби я міг, я б робочий стіл. Це просто більш comfotable в змозі пересуватися все навколо ідеально установки. Я ненавиджу клавіатуру так близько до екрану, але використовуючи клавіатуру USB на ноутбуці вважає неправильним.
| |||
| |||
| Ноутбуки більше! Я рідко використовують моєму робочому столі більше. Компактний, легкий ноутбук б'є будь-якого робочого дня, якщо ви хочете грати в ігри.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| У мене є 17 "дюймовий екран ноутбука, але це дуже тонкий один так не вважає, громіздкі Для мене це все в дизайн / вага. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мій робочий і все схиляється в одну сторону на моєму ноутбуці | thearner | Операційні системи Windows | 13 | 14 лютого 2009 10:23 |
| Мати всіх портативних комп'ютерів, ноутбуків Бога, що буде шльопати вашому робочому столі | cheesepuff | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 16 | 25 листопада 2008 15:58 |
| Шпалери на робочий Out, ноутбуків дюйма | Hybr! D | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 15 | 1 травня 2008 01:25 |
| Vista Desktop Питання про Ноутбук HP | JennB213 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 7 січня 2008 11:00 |
| Підключення до настільного ноутбука через USB | Лауро | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 6 січня 2008 05:21 |
| Різьба Інструменти | |
| |